اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    اینا رو ببینید و نظرتونو در مورد فتوکپی فکس اسکنر پرینتر بگین لطفا
    http://www.aparat.com/v/8Bmdt
    http://www.aparat.com/v/Gi2QR
    قشنگ شده
    فتوکوپی رو pwm هم به کار بردی؟ چطوری هم pwm و هم چرخش رو به کار بردی؟در مورد برنامه ش یه کم میگید؟البته اگه حوصله دارید
    **** k i n j ****

دیدگاه

قشنگ شده فتوکوپی رو pwm هم به کار بردی؟ چطوری هم pwm و هم چرخش رو به کار بردی؟در مورد برنامه ش یه کم میگید؟البته اگه حوصله دارید
      آره خیلی قشنگه حال کردم باهاش ولی باید :redface: یه توضیح بدی که روش ساختش چطوری بود؟
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

چرخش
        به سه کانال تبدیل کردم تابلو رو
        یعنی یه منفی به کانال یک
        منفی دوم به کانال دو
        منفی سوم به کانال سوم
        و همینطور تا آخر
        خب
        سپس با میکرو شروع کردم به صفر و یک کردن

افکت کم نور و پر نور شدن هم نداره
        ولی میشه به آسونی گذاشت روی تمام پایه ها با چند تا فور گذاشتن و مقدار دهی توی بیست میلی ثانیه
        مثلا
        یه فور مینویسی که زمان روشن توی فور 19 میلی ثانیه باشه و زمان خاموشی درهمون فور 1 میلی ثانیه این زمان رو از کم به زیاد تغییر بدید
        for(a=0;a<=50;a++){
        PORTD.0=1
        delay-ms(19

PORTD.0=0
        delay-ms(1

}

for(b=0;b<=50;b++){
        PORTD.0=1
        delay-ms(19

PORTD.0=0
        delay-ms(1

}
        حالا فور بعدی رو مینویسیم و عدد 19 میشع 18 و عدد 1 میلی ثایه میشه 2 همینطور تا آخر( تا جایی که بر عکس بشه یعنی 1 بشه 19 و 19 بشه 1)
        اینطوری هر پایه ای روبخواهیم میتونیم پی دبلیو ام بزاریم
        به همین راحتی و به همین خوشمزگی
        ; , ) نزاشتم تا گیج نشین چون به هم میریخت
        نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
        barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

مجتبی جان ممنون یه چیزای مفهمیدم ولی بازم یکم گنگ بود My Cpu Is Z80 لطفا بیت به بیت بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            مجتبی جان ممنون یه چیزای مفهمیدم ولی بازم یکم گنگ بود My Cpu Is Z80 لطفا بیت به بیت بگو
            چیش گنگ بود
            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با عرض سلام خدمت دوتان عزیز واقعا از زحمات همتون تشکر میکنم

من اولین تابومو ساختم یه سوال کویک دارم . من از ال ای دی سبز استفاده کردم و 300 ال ایدی استفاده کردم . من ال ای دی ها رو 4 تا 4 تا سری کردم بعد با هم موازی کردم و منبع آداپتور 12 ولت 2 آمپره

سوالام اینه که برای اینکه هم نو رکافی داشته باشم و هم عمر ال ای دی زیاد بشه تو ورودیچه مقا وتی بذارم ممنون از راهنمایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadpor
                با عرض سلام خدمت دوتان عزیز واقعا از زحمات همتون تشکر میکنم

من اولین تابومو ساختم یه سوال کویک دارم . من از ال ای دی سبز استفاده کردم و 300 ال ایدی استفاده کردم . من ال ای دی ها رو 4 تا 4 تا سری کردم بعد با هم موازی کردم و منبع آداپتور 12 ولت 2 آمپره

سوالام اینه که برای اینکه هم نو رکافی داشته باشم و هم عمر ال ای دی زیاد بشه تو ورودیچه مقا وتی بذارم ممنون از راهنمایی
                یک اهم بزار و جریان هر شاخه رو بگیر ببین چقدر جریان وارد ال ای دی میشه
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

چیش گنگ بود
                  اینجا oo:
                  ***چرخش!!! > یعنی چطور؟
                  ***به سه کانال تبدیل کردم تابلو رو یعنی یه منفی به کانال یک منفی دوم به کانال دو منفی سوم به کانال سوم و همینطور تا آخر!!! > همینطور یعنی چی مگه نگفتی سه کانال!!!! :angry:
                  ***ولی میشه به آسونی گذاشت روی تمام پایه ها با چند تا فور گذاشتن و مقدار دهی توی بیست میلی ثانیه
                  مثلا!!!! > منظورت اینه که ست و رست کردن یک پین با زمان های متفاوت های متفاوت pwm رو شبه سازی کنیم؟ :nerd:
                  ***یه فور مینویسی که زمان روشن توی فور 19 میلی ثانیه باشه و زمان خاموشی درهمون فور 1 میلی ثانیه این زمان رو از کم به زیاد تغییر بدید!> این چیکار میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                    اینجا oo:
                    ***چرخش!!! > یعنی چطور؟
                    ***به سه کانال تبدیل کردم تابلو رو یعنی یه منفی به کانال یک منفی دوم به کانال دو منفی سوم به کانال سوم و همینطور تا آخر!!! > همینطور یعنی چی مگه نگفتی سه کانال!!!! :angry:
                    ***ولی میشه به آسونی گذاشت روی تمام پایه ها با چند تا فور گذاشتن و مقدار دهی توی بیست میلی ثانیه
                    مثلا!!!! > منظورت اینه که ست و رست کردن یک پین با زمان های متفاوت های متفاوت pwm رو شبه سازی کنیم؟ :nerd:
                    ***یه فور مینویسی که زمان روشن توی فور 19 میلی ثانیه باشه و زمان خاموشی درهمون فور 1 میلی ثانیه این زمان رو از کم به زیاد تغییر بدید!> این چیکار میکنه؟
                    اول چرخش رو توضیح بدم چون خودم کار کردم و تست شده
                    و پی دبلیو ام روی تمام پایه ها رو هم انشالله تست میکنم وبعد کامل توضیح میدم

خب برای اینکه یک تابلو رو بتونیم به حالت چرخش بزنیم
                    باید طبق شکل زیر عمل کنیم البته هر ال ای دی توی عکس نشون دهنده ی یک شاخه ای هست که سری کردین مثلا توی سفید سه تایی سری میکنید

البته نکته اینجاست که اگه بخواهین خوب چرخش مشخص باشه باید نور ال ای دی ها زیاد باشه
                    برای رنگ زرد و قرمز که نور کمی دارن خوب نیس
                    برای سفیدهای چیپ درشت محشره

منظورمو رسوندم یا نه؟ عجله ای نوشتم
                    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

با توجه به رسیدن تعداد صفحات این تاپیک به بیش از 60 صفحه، از چند روز آینده پاکسازی تاپیک شروع میشه.

دیدگاه

سلام دوستان
                        من یه سوال دارم
                        میشه برای تابلویی که ساختیم یه ریموت کنترل بسازیم که
                        هروقت خواستیم بتونیم خودمون اونو خاموش کنیم به طوری که مشتری دیگه نتونه روشنش کنه؟؟؟ :question:

دیدگاه

من نمی دونم هدف از این کار چیه اما برای تابلوی خودم یه برنامه نوشتم که تابلو رو ساعت 1 نصف شب خاموش کنه تا هم در مصرف برق و هم در عمر مفید ال ای دی ها صرفه جویی بشه

اضافه شده در تاریخ :
                          دوستان عکس زیر مربوط به یه فلشر دو کاناله ساده بدون نیاز به برنامه نویسی هست که هزینه ی ساخت کمی رو در بر داره فقط باید به مقادیر المانها دقت بشه من ازش جواب گرفتم خیلی ساده و عالی
                          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

بچه ه اسلام
                            امروز یه ال ای دی دیدم
                            دوتا پایه داشت که
                            ال ای دی رو از طرف مثبت ( پایه بلند طرف مثبت و پایه کوتاه طرف منفی ) میزدی به تستر ال ای دی قرمز نشون میداد
                            از طرف منفی ( پایه بلند طرف منفی و پایه کوتاه طرف مثبت ) میزدی به تستر ال ای دی آبی نشون میداد
                            واقعا محشر بود
                            میتونستی با جابه جا کردن مثبت و منفی به صورت سریع رنگ بنفش درست کنی
                            خیلی با حال بود
                            تا حالا کسی دیده بود این نوع ال ای دی رو
                            و اگه میتونه برام بخره
                            قیمت بهم بده ببینم چه قیمتیه
                            :applause: :applause: :applause:

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط sami222
                            خوب کجا دیدی از همون جا بخر برای ماهم چندتا عکس بذار :nerd:

لوستر فروشی بود
                            و چند تا دونه بیشتر نداشت که روی لوسترها نصب بود
                            barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام ، لینک سایت خارجی رو در مورد LED دو رنگ دو پایه پیدا کردم . شاید کمک کنه ! :bye
                              http://www.allelectronics.com/make-a...-2-LEGS/1.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط awacs
                                سلام ، لینک سایت خارجی رو در مورد LED دو رنگ دو پایه پیدا کردم . شاید کمک کنه ! :bye
                                http://www.allelectronics.com/make-a...-2-LEGS/1.html
                                led دو رنگ دو پایه !!!!
                                هه
                                یه 5سالی میشه که از این مدل ها دارم...
                                پایه هاشون هم جالبه....فکر کنم 10سانتی پایه دارن !
                                اندازشون هم کتابی و 2یا3میل هستند...مدل بزرگ ترش رو تموم کردم

به این صورت یونیورسال هست...
                                مثبت منفی نداره...
                                + و - بدیم مثلا سبز روشن میشه
                                - و + بدیم قرمز روشن میشه
                                ~ و ~ بدیم هم زرد روشن میشه

خیلی جالبه P:

اضافه شده در تاریخ :
                                این تایپیک بسیار تایپپیک خوب و مفیدی هست ولی متاسفانه مورد حجوم تعداد زیادی پست های اسپم قرار داره و تعداد صفحاتش بسیار بالا رفته
                                اطلاعات مهم بین این صفحات هم گم شده...

از این صفحه به بعد این تایپیک کنترل خواهد شد و پست های اسپم سرعا حذف خواهند شد.
                                از دوستان عزیز هم این خواهش رو دارم که نه تنها در این تایپیک ...بلکه در کل انجمن اگر پست بی محتا و اسپمی رو مشاهده کردین
                                با زدن گذینه ( گزارش تخلف به مدیر انجمن ) که در پایین سمت چپ هر پاسخ قرار داره اون را به مدیران اعلام نمایند که تنها 5ثانیه زمان خواهد برد...
                                با تشکر
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...