اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

اینم LED Tools6
    masoudmbf.persiangig.com/other/LEDTool6_X6.rar

اینم کرکش
    masoudmbf.persiangig.com/other/Crack_led_tool_6.rar

آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام شاید دیدید بعضی ها که نه اکثر تابلو ساز ها با LED TOOLS کار نمی کنند و با استفاده از ابزار نقطه چین خود کورل LED ها رو می چینند چندتا سوال داشتم توی کورل چه جوری میشه این نقطه ها رو شمارد ؟
      سوال بعدی نحوهی دادن لبه به کار است بعد از چیدن LED ها به روش بالاست ؟
      قم الکترونیک

دیدگاه

سلام من هم از اموزش خیلی خیلی پر بار شما دوستان تشکر میکنم خیلی جالب و قابل فهم توضیح دادید ممنونم :applause:
        !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
        نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام
          میشه در مورد کرک کردن ledtools یه راهنمایی کنید من هر کاری میکنم توی winhex نمیتونم کد اکتیو را پیدا کنم :angry:
          گیج شدم نمیدونم چی را سرچ کنم چی را پیدا کنم :cry2:
          خواهش میکنم راهنمایی کنین

دیدگاه

آغا من 1 ماه بود میخواستم ledtoolنصب کن و کرک کنم و از این حرفا دیگه نا امید شده بودم کرل x4 x5 x6 نصب کردم نشد که نشد یا اپ دیت کرل میخواست (x6) یا سرویس پک میخواست(x4 x5) یجا دیدم 40،000 هزار میفروشن دیگه میخواستم بخرمش که شب اخر بود صبش میخواستم سفارش بدم که نصب شد کرک شد تازه تو کرل x6 ینی ذوغ مرگ شدم
            حالا امکانات در دسترس ندارم با گوشی میام نت به وقتش اموزشو میزارم میخواستم بگم نا امید نشید امکانش هست که بشه
            corelDRAW 16.0.0.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tera-momo
              سلام
              میشه در مورد کرک کردن ledtools یه راهنمایی کنید من هر کاری میکنم توی winhex نمیتونم کد اکتیو را پیدا کنم :angry:
              گیج شدم نمیدونم چی را سرچ کنم چی را پیدا کنم :cry2:
              خواهش میکنم راهنمایی کنین
              حقیقتش من خودم با کرک کردنش مشکل دارم دیگه هم نرسیدم روش وقت بذارم :rolleyes:

نوشته اصلی توسط pourya18
              آغا من 1 ماه بود میخواستم ledtoolنصب کن و کرک کنم و از این حرفا دیگه نا امید شده بودم کرل x4 x5 x6 نصب کردم نشد که نشد یا اپ دیت کرل میخواست (x6) یا سرویس پک میخواست(x4 x5) یجا دیدم 40،000 هزار میفروشن دیگه میخواستم بخرمش که شب اخر بود صبش میخواستم سفارش بدم که نصب شد کرک شد تازه تو کرل x6 ینی ذوغ مرگ شدم
              حالا امکانات در دسترس ندارم با گوشی میام نت به وقتش اموزشو میزارم میخواستم بگم نا امید نشید امکانش هست که بشه
              corelDRAW 16.0.0.
              اگه لطف کنید آموزش رو سریعتر بذارید برای دوستان
              آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                حقیقتش من خودم با کرک کردنش مشکل دارم دیگه هم نرسیدم روش وقت بذارم :rolleyes:

اگه لطف کنید آموزش رو سریعتر بذارید برای دوستان
                عزیزان کرک کردن LED tool طبق فیلم آموزشی که دوستان گذاشتن خیلی آسونه فقط یکم دقت میخواد،من چندین بار فیلم رو دیدم تا به نتیجه رسیدم،در آخر که به شماره سریال رسیدین دیگه همیشه میتونید ازون استفاده کنید حتی با تعویض ویندوز!فقط ی نکته ای هست،من هر کاری کردم روی ویندوز 7 64بیتی نتونستم به شماره سریال برسم،ویندوز 32 بیتی نصب کردم مشکل حل شد،موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                  عزیزان کرک کردن LED tool طبق فیلم آموزشی که دوستان گذاشتن خیلی آسونه فقط یکم دقت میخواد،من چندین بار فیلم رو دیدم تا به نتیجه رسیدم،در آخر که به شماره سریال رسیدین دیگه همیشه میتونید ازون استفاده کنید حتی با تعویض ویندوز!فقط ی نکته ای هست،من هر کاری کردم روی ویندوز 7 64بیتی نتونستم به شماره سریال برسم،ویندوز 32 بیتی نصب کردم مشکل حل شد،موفق باشید
                  یعنی مشکل منم از 64 بیتی بودن ویندوزه؟
                  چون یه جای برنامه یهو میپره یه خط دیگه

دیدگاه

یعنی مشکل منم از 64 بیتی بودن ویندوزه؟
                    چون یه جای برنامه یهو میپره یه خط دیگه
                    احتمال داره،من مشکلم این بود که آدرس هایی که به هگز تو برنامه بود با آدرس های توی فیلم مطابقت نداشت،وقتی با ویندوز 32بیتی امتحان کردم دیدم آدرس ها مطابقت داره! و مشکل حل شد

دیدگاه

من چندین بار روی ویندوز سون 64 بیت امتحان کردم ولی کرک نشد.در حالی که روی ویندوز 32بیتی به راحتی کرک میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                        احتمال داره،من مشکلم این بود که آدرس هایی که به هگز تو برنامه بود با آدرس های توی فیلم مطابقت نداشت،وقتی با ویندوز 32بیتی امتحان کردم دیدم آدرس ها مطابقت داره! و مشکل حل شد
                        نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                        من چندین بار روی ویندوز سون 64 بیت امتحان کردم ولی کرک نشد.در حالی که روی ویندوز 32بیتی به راحتی کرک میشه.
                        خب انم که نمیشه که واسه یه نرم افزار کل ویندوز رو عوض کرد
                        پس چه کنیم؟ :-?

دیدگاه

خب انم که نمیشه که واسه یه نرم افزار کل ویندوز رو عوض کرد
                          پس چه کنیم؟ :-?
                          من ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم و شماره سریال نرم افزار رو بدست آوردم،دوباره ویندوز 64 بیتی نصب کردم و LEDtools رو با شماره سریالی که توی ویندوز 32 بیتی بدست آورده بودم کرک کردم..هیچ مشکلی هم نداره..هر موقع دوباره ویندوز رو عوض کنم باز میتونم با همون سریال کرکش کنم..شماره سریال را جای مطمئنی ذخیره کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                            من ویندوز سون 32 بیتی نصب کردم و شماره سریال نرم افزار رو بدست آوردم،دوباره ویندوز 64 بیتی نصب کردم و LEDtools رو با شماره سریالی که توی ویندوز 32 بیتی بدست آورده بودم کرک کردم..هیچ مشکلی هم نداره..هر موقع دوباره ویندوز رو عوض کنم باز میتونم با همون سریال کرکش کنم..شماره سریال را جای مطمئنی ذخیره کنید.
                            جدی؟ چه جالب
                            ولی مشکل اینه که نمیتونم ویندوز عوض کنم oo:

دیدگاه

داداش من با ویندوز 64 بیت کرک کردک اول led tool5نصب کردم اونی که لینکش تو انجمن اقای باغبانی گذاشته دانلود کردم تو یه سرور دیگه گذاشته نه اون که از خود سایتش دانلود میکنی
                              بعد با وین هگز کرک کردم بعد همون کد را برا led tool6 استفاده کردم جواب داد لازم نیست ویندوز عوض کنی :biggrin: :biggrin:
                              خدایا!
                              چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farrokh electronic
                                داداش من با ویندوز 64 بیت کرک کردک اول led tool5نصب کردم اونی که لینکش تو انجمن اقای باغبانی گذاشته دانلود کردم تو یه سرور دیگه گذاشته نه اون که از خود سایتش دانلود میکنی
                                بعد با وین هگز کرک کردم بعد همون کد را برا led tool6 استفاده کردم جواب داد لازم نیست ویندوز عوض کنی :biggrin: :biggrin:
                                ایول
                                امتحان میکنم ببینم چی میشه
                                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...