اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[پروژه]دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

سلام دوستان

:wow: مژده مژده :wow:

با توجه به اینکه اکثر دوستان در نحوه روشن کردن LED برای تابلو ثابت ویا روشن کردن POWER LED برای پروژکتور مشگل دارند...
    در 5خرداد 1392 شروع به طراحی و برنامه نویسی یک نرم افزار کمک آموزشی محاسبه LED کردم.
    قالب و برنامه پایه روز بعد تموم شد...و نرم افزار شکل گرفت ....
    تا الان حدود 6ورژن برای خودم آماده کردم و نسخه نهایی رو اینجا در قالب ورژن1 نرم افزار برای استفاده عموم قرار میدم.

چند نکته:
    1- این نرم افزار بسیار کم حجم طراحی شده و هرکسی میتواند به راحتی دانلود کند.
    2-نرم افزار پرتابل و قابل حمل است و نیازی به نصب کردن ندارد.
    3-تنها برای اجرای نرم افزار نیاز به نصب ( فریم ورک 4 ) و یا ( دات نت 4 ) دارید .
    البته شاید آنها به همراه برخی بازی ها یا نرم افزار های شما در سیستمتان از قبل نصب شده باشند.
    به عنوان مثال اگر VB.NET ویا ++C در کامپیوتر خود نصب داشته باشید...دیگر نیازی به نصب (فرم ورک یا دات نت 4 ) نیست.
    4-اول نرم افزار دانلود نماید...اگر در هنگام اجرا با پیغام نبود دات نت یا فریم ورک 4 مواجه شدید ،از لینک زیر فایل مورد نظر دانلود و نصب نمایید :
    http://yon.ir/Azarakhsh2

قابلیت های نسخه 1 نرم افزار Azarakhsh :
    1-محاسبه میزان ولتاژ - جریان ویا مقاومت در شاخه مورد نظر در حالت سری LED .
    2-محاسبه میزان ولتاژ - جریان ویا مقاومت در شاخه مورد نظر در حالت موازی LED .
    3-محاسبه توان نوری خروجی شاخه LED مورد محاسبه قرار گرفته .
    4-محاسبه میزان وات مورد نیاز مقاومت مورد نظر برای شاخه LED .
    5-دارای ماشین حساب جهت انجام محاسبات دستی کاربر .
    6-دارای بخش مقاومت یابی ( در این بخش میتوان رنگ مقاومت مورد نظر را پیدا و مشاهده کرد ) .
    7-قابلیت محاسبه مقاومت 5رنگ و 4رنگ .
    8-دارای بخش جدول رنگ مقاومت های موجود در بازار ( رنج های موجود )
    9-شماتیک نحوه اتصال مقاومت و LED در حالت سری یا موازی به یکدیگر.
    10-دارای ساعت مطابق با کلاک PC کاربر .
    11-به زبان شیرین فارسی و استفاده آسان

لینک دانلود نرم افزار Azarakhsh در همین پاسخ پیوست کردم. با یک کلیک آن را دانلود و با یک کلیک دیگر آن را اجرا کنید . :nice:

این هم یک عیدی ناقابل به تمامی دوستان و کاربران عزیزم و سال نو همتونم پس و پیش مبارک باشه @};-
    منتظر نظرات - پیشنهادات - انتقادات و سوالات شما دوستان گرامی در خصوص بهبودی این نرم افزار در ورژن های بعدی هستم :read:

راستی...اگر این نرم افزار مورد توجهتون قرار گرفته...با زدن گذینه تشکر و نشان دادن علاقه مندی خودتون ،خستگی این چند ماه رو ازم دورتر کنید. ممنون :smile:
    فایل های پیوست شده
    1,320
    [ رای 1 ]بسیار عالی و کامل هست .
    40.76%
    538
    [ رای 1 ]خوب هست ولی کمبودهایی دارد . ( در تایپیک کمبود هارا ذکر کنید )
    28.86%
    381
    [ رای 2 ]در اجرای نرم افزار مشگلی نداشتم .
    19.92%
    263
    [ رای 2 ]در اجرای نرم افزار مشگلی وجود دارد . ( در تایپیک اشکال را ذکر کنید )
    10.53%
    139
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

اقا من همین الان تستش کردم ضمن تشکر فراوان از زحمت شما دوست عزیز بسیار ساده و کاربردی هست فقط مقاومت را تو رنج نمیداد ولی در کل ممنون
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

پاسخ : دانلود نرم افزار محاسبه مقاومت جهت روشن کردن LED در تابلو ثابت یا پروژکتور

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      اقا من همین الان تستش کردم ضمن تشکر فراوان از زحمت شما دوست عزیز بسیار ساده و کاربردی هست فقط مقاومت را تو رنج نمیداد ولی در کل ممنون
      خواهش میکنم حمیدرضا جان
      بله مقداری که محاسبه میکنه همیشه توی رنج مقاومت های موجود بازار نیست و همین مدلی برنامه نویسیش کردم که دقیق باشه.
      دلیلش اینه که شما خودتون اگه به مقدار دقیقی نیاز داشتین... با سری - موازی کردن چند مقاومت به اون مقدار برسید.
      در غیر این صورت... با کمک جدول رنج مقاومتی که گذاشتم...با توجه به مقدار مقاومتی که محاسبه شده ،نزدیک ترین رنج موجود رو به آن پیدا و استفاده کنید.
      موفق باشید

راستی دوستان توجه فرمایید
      در فرم اصلی بخش ( درباره )
      متاسفانه اشتباه تایپی پیش اومده و شماره موبایل همکارم رو 124 0915 تایپ کردم... شماره درست 125 0915 هست
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

انجام وظیفست :redface:
        چشم
        با اینکه استفاده از اون بسیار آسان است ولی یک کلیپ تصویری آموزشی هم براش میسازم تا دوستان برای استفاده راحت تر باشند.

\|/_\/_

دیدگاه

سلام داداش خسته نباشی
          یه مشکل
          موقع نصب این خظا رو

میده مشکل از کجا میتونه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط coco
            سلام داداش خسته نباشی
            یه مشکل
            موقع نصب این خطا رو میده مشکل از کجا میتونه باشه
            سلام
            سلامت باشید و پیروز و سربلند
            نرم افزار نیازی به نصب نداره و با یک کلیک اجرا میشه
            دو دلیل در عدم اجرای این نرم افزار هست:
            1-یک چیزی مانع اجرای اون میشه....مثل ویروس یاب ( چون پسوند exe. داره )
            2-یا همون فریم ورک 4 یا دات نت 4 رو در سیستمون نصب ندارید
            در این صورت از این لینک فایل مورد نظر با توجه به نوع ویندوز و چند بیتی بودنش انتخاب و دانلود کنید
            سپس کامپیوتر خودتون رو ریست کنید و این نرم افزار رو اجرا کنید

\|/_\/_

دیدگاه

از همه دوستان بابت لطفی که نسبت به بنده دارند صمیمانه متشکرم :">
              همچنین خیلی خوشحالم که میبینم در عرض تنها 24ساعت ،این نرم افزار مورد توجه همه دوستان قرار گرفته و بیش از 63 دانلود داشته :job:

دو عدد کلیپ آموزشی نحوه کار با این نرم افزار رو برای دوستان تهیه کردم
              part 1 شامل توضیحاتی در مورد نحوه کار در فرم اصلی نرم افزار هست.
              part 2 شامل نحوه کار در فرم مقاومت یابی می باشد.

البته همین الان هم بگم که بنده گوینده خوبی نیستم و به هزار بدبختی تونستم چند دقیقه کلیپ آموزشی بسازم

در کل.... شرمنده.... سعیم رو کردم :redface:

http://mehran_chamani.fileup.ir/d/2189233/part 1.zip
              http://mehran_chamani.fileup.ir/d/2189234/part 2.zip

\|/_\/_

دیدگاه

سلام مهندس مهران
                دمت گرم مثل همیشه گل کاشتی دست گلت دردنکنه انشاالله همیشه موفق وپایدارباشید.تشکراززحمات بی وقفه جناب عالی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                  سلام دوستان

:wow: مژده مژده :wow:

با توجه به اینکه اکثر دوستان در نحوه روشن کردن LED برای تابلو ثابت ویا روشن کردن POWER LED برای پروژکتور مشگل دارند...
                  در 5خرداد 1392 شروع به طراحی و برنامه نویسی یک نرم افزار کمک آموزشی محاسبه LED کردم.
                  قالب و برنامه پایه روز بعد تموم شد...و نرم افزار شکل گرفت ....
                  تا الان حدود 6ورژن برای خودم آماده کردم و نسخه نهایی رو اینجا در قالب ورژن1 نرم افزار برای استفاده عموم قرار میدم.

چند نکته:
                  1- این نرم افزار بسیار کم حجم طراحی شده و هرکسی میتواند به راحتی دانلود کند.
                  2-نرم افزار پرتابل و قابل حمل است و نیازی به نصب کردن ندارد.
                  3-تنها برای اجرای نرم افزار نیاز به نصب ( فریم ورک 4 ) و یا ( دات نت 4 ) دارید .
                  البته شاید آنها به همراه برخی بازی ها یا نرم افزار های شما در سیستمتان از قبل نصب شده باشند.
                  به عنوان مثال اگر VB.NET ویا ++C در کامپیوتر خود نصب داشته باشید...دیگر نیازی به نصب (فرم ورک یا دات نت 4 ) نیست.
                  4-اول نرم افزار دانلود نماید...اگر در هنگام اجرا با پیغام نبود دات نت یا فریم ورک 4 مواجه شدید ،از لینک زیر فایل مورد نظر دانلود و نصب نمایید :

قابلیت های نسخه 1 نرم افزار Azarakhsh :
                  1-محاسبه میزان ولتاژ - جریان ویا مقاومت در شاخه مورد نظر در حالت سری LED .
                  2-محاسبه میزان ولتاژ - جریان ویا مقاومت در شاخه مورد نظر در حالت موازی LED .
                  3-محاسبه توان نوری خروجی شاخه LED مورد محاسبه قرار گرفته .
                  4-محاسبه میزان وات مورد نیاز مقاومت مورد نظر برای شاخه LED .
                  5-دارای ماشین حساب جهت انجام محاسبات دستی کاربر .
                  6-دارای بخش مقاومت یابی ( در این بخش میتوان رنگ مقاومت مورد نظر را پیدا و مشاهده کرد ) .
                  7-قابلیت محاسبه مقاومت 5رنگ و 4رنگ .
                  8-دارای بخش جدول رنگ مقاومت های موجود در بازار ( رنج های موجود )
                  9-شماتیک نحوه اتصال مقاومت و LED در حالت سری یا موازی به یکدیگر.
                  10-دارای ساعت مطابق با کلاک PC کاربر .
                  11-به زبان شیرین فارسی و استفاده آسان

لینک دانلود نرم افزار Azarakhsh در همین پاسخ پیوست کردم. با یک کلیک آن را دانلود و با یک کلیک دیگر آن را اجرا کنید . :nice:

این هم یک عیدی ناقابل به تمامی دوستان و کاربران عزیزم و سال نو همتونم پس و پیش مبارک باشه @};-
                  منتظر نظرات - پیشنهادات - انتقادات و سوالات شما دوستان گرامی در خصوص بهبودی این نرم افزار در ورژن های بعدی هستم :read:

راستی.... اگر این نرم افزار مورد توجهتون قرار گرفته.... با زدن گذینه تشکر ،علاقه مندی خودتون رو ثبت کنید. ممنون :">
                  سلام داش مهران عزیزبرای این ارورروکه درعکس می بینی میده دادنت هم از2تا4 روی سیستم نصب می باشد آنتی ویروس هم غیرفعال کردم بازم همنون اروررودادممنون می شم مثل همیشه بزرگواری کنیدراهنمایی فرمایید.باتشکر
                  [img][/img]
                  متاسفانه قراردادن عکس درسایت برای من فعال نیست نتونستم عکس اروربزارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr
                    سلام داش مهران عزیزبرای این ارورروکه درعکس می بینی میده دادنت هم از2تا4 روی سیستم نصب می باشد آنتی ویروس هم غیرفعال کردم بازم همنون اروررودادممنون می شم مثل همیشه بزرگواری کنیدراهنمایی فرمایید.باتشکر
                    [img][/img]
                    متاسفانه قراردادن عکس درسایت برای من فعال نیست نتونستم عکس اروربزارم
                    سلام علی جان گل
                    نمیدونم چرا گذینه عکس گذاشتنتون فعال نیست...با آقای امیرعلی بلورچیان هماهنگ کنید ....حتما درست میشه
                    شما یک ورژن بالا تر نصب کنید...
                    ماکروسافت دانت نت فریم ورک 4.5 [ با حجم 25مگابایت ]
                    WwW.yon.ir/Azarakhsh3

در آخر اگر بازهم مشگل فریم ورک داشت....یکی از نرم افزار های VB.NET یا ++C را نصب کنید...در خودشون مجموعه کاملی از فرم ورک هارو دارند
                    و باید این نرم افزار حتما دیگه اجرا بشه...

دوستان یک نظر سنجی میزارم بالای همین تایپیک
                    لطفا در آن شرکت کنید .

\|/_\/_

دیدگاه

نحوه ی دانلود

مهندس جان سلام. از کجا باید دانلود کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sbssbs
                        مهندس جان سلام. از کجا باید دانلود کرد؟
                        [move]روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود روش دانلود[/move]

سلام
                        شما در اولین پاسخ این تایپیک
                        بین آخرین خط توضیح هایم در مورد نرم افزار و اون آدمک در حال حرکت زیر پاسخم میتوانید لینک دانلود رو مشاهده کنید که نوشته :
                        (Azarakhsh .zip (2892.59 کیلوبایت - دفعات دانلود: 118 بار .

روی کلمه Azarakhsh .zip کلیک کنید تا بدون معطلی و دردسر شروع به دانلود نمایید.

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان یه فکری به ذهنم رسید
                          اینکه در ورژن دوم این نرم افزار یک فرم جدید بزارم
                          که توش بتونید مقاومت هارو به نحوهای مختلف سری و موازی بزارید و نرم افزار مقاومت معادل اون رو محاسبه کنه
                          نظرتون چیه؟

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                            دوستان یه فکری به ذهنم رسید
                            اینکه در ورژن دوم این نرم افزار یک فرم جدید بزارم
                            که توش بتونید مقاومت هارو به نحوهای مختلف سری و موازی بزارید و نرم افزار مقاومت معادل اون رو محاسبه کنه
                            نظرتون چیه؟
                            فکر خوبی دوست عزیز

و از زحمتی که کشیدید ممنون و تشکر می کنم و یه پیشنهاد که در قسمت مقاومت بصورت معکوس هم عمل کنید .
                            1 - عدد رو بدیم رنگها رو بده .
                            2 - و خود نرم افزار بگه که نزدیک ترین مقاومت بالاتر و پائینتر در رنج چی هستن ؟
                            3- در مورد راهنما اگر توضیحات نرم افزار بصورت یه تصویر باشه (خیلی مختصر و مفید ) و با زدن یه دکمه (Help) در گوشه همین فرم اصلی باز بشه بنظرم بهتر و کاربردی تر از فایل آموزشی جداگانه هست

با تشکر و موفق باشید
                            - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرد نامرئی
                              فکر خوبی دوست عزیز

و از زحمتی که کشیدید ممنون و تشکر می کنم و یه پیشنهاد که در قسمت مقاومت بصورت معکوس هم عمل کنید .
                              1 - عدد رو بدیم رنگها رو بده .
                              2 - و خود نرم افزار بگه که نزدیک ترین مقاومت بالاتر و پائینتر در رنج چی هستن ؟
                              3- در مورد راهنما اگر توضیحات نرم افزار بصورت یه تصویر باشه (خیلی مختصر و مفید ) و با زدن یه دکمه (Help) در گوشه همین فرم اصلی باز بشه بنظرم بهتر و کاربردی تر از فایل آموزشی جداگانه هست

با تشکر و موفق باشید
                              چشم
                              پیشنهاد اول رو اعمال میکنم
                              پیشنهاد دومتون برنامه نویسیش خیلـــــــــی زمان میبره....سخت نیست ولی نیاز به نوشتن چندصدتا دستور شرطی داره که نیازی نسیت...به نظرم اون بخش مقاومت های رنج رو دوستان نگاه کنند و ببینند خیلی بهتره..یادم میگیرند
                              در مورد پیشنهاد سوم اینکه اگه تصویر به نرم افزار اظافه بشه...حجم اون بالا میره...پس بهتره حجمش رو افزایش ندیم
                              در مورد آموزش کار باهش هم بگم که خیلی سادست...تنها 10دقیقه کنج کاوی کنید همه چی دستتون میاد...محیطش هم که فارسی هست...مشکلی نباید باشه...فیلم آموزشی هم در پاسخ شماره 6 گذاشتم

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X