پاسخ : مشکل در مورد قرار دادن مقاومت برای LED ثابت
نوشته اصلی توسط master2015
دوستان برای ledهای قرمز من میخوام به صورت 5 تا 5تا سری کنم ولی نمیدونم از کدوم مقاومت استفاده کنم...
نوع led هم everlight هست....
بر اساس محاسبات تئوری باید مقاومت ما 133 اهم باشه...
حالا اگه من مقاومت 150 اهم بزارم نورش یکم کم میشه و اگه 470 اهم بزارم خیلی خیلی کم میشه و اگه 120 اهم بزارم نورش خیلی خوب میشه ولی میترسم که ledها بعد از 6 ماه کارکرد بسوزه....
من یه کار رو با 474 عدد led بدون مقاومت و 6 تا 6 تا بستم و نورش از زمانی که از مقاومت 120 اهم و به صورت 5 تا 5 تا میبندم یکم کمتره....
حالا سوال من اینه که به نظرتون از مقاومت استفاده کنم یا نه؟
اگه استفاده کنم از کدوم مقاومت استفاده کنم که نور بیشتر و ماندگاری بیشتری رو داشته باشم؟
کسانی که تجربه دارن در این زمینه لطفا کمکم کنن...
با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
اولین چیزی را که شما می بایست مطرح می کردید.مقدار ولتاژ تغذیه است.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
سلام خسته نباشید
برای ساخت تابلو ال ایدی ثابت از کدام نوع ال ای دی استفاده کنم بهتره؟ کلاهی 5 میلیمتری یا اوال ی توضیحی درباره ی تفاوت این دو بگین ممنون میشم :read:
با سلام من یه توضیح بدم شایدم یه سوال باشه
من ال ای دی سبر کلاهی ولتاژ 2.8 الی3ولت گرفتم و 3تاشو برای آزمایشش با هم سری کردم و با مقاومت متغیر میزان افت ولتاژ روی هر ال ای دی رو به 3ولت رسوندم و مقاومتم شد 100اهم .اما وقتی جریان دسته رو اندازه گرفتم حدوذ 33میلی امپر با مقاومت 100ولت از دسته 3تایی عبور میکرد که فورا داغ میشد.
وقتی از مقاومت 200اهم استفاده کردم مقدار امپر به 19رسید ولی باز ال ایدی داغ میکرد .
اما وقتی 4ال ای دی رو با هم سری کردم و با مقاومت 100اهم ولتاژ 2.7ولت روی هر ال ای دی و جریان 14میلی امپر رسیدم که به نظرم ایدال هست و تلفات ناچیزی دارم.
و در اخر این که هر نوع ال ای دی که خریداری میکنیم باید هم از نظر جریان و هم از نظر ولتاژ به صورت عملی قبل از چیدن ال ایدی تست کنیم تا به بهترین مقدار مقاومت برسیم.
لطفا اگر جایی رو اشتباه گفتم دوستان راهنمایی کنن.
سلام دوست عزیز شما اگر از ال ای دی های مارک lt استفاده کنید که استانداردهای اروگا رو هم داره و هر 6 عدد رو سری کرده و با 12 ولت dc ران کنید اصلا احتیاج به مقاومت نداره. در ضمن این مارک ال ای دی LT از نظر طول عمر و نوردهی و کیفیت بهترین مدل موجود در ایران است
دیدگاه