اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تجربه 2 هفته ای از ساخت تابلو ثابت و تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تجربه 2 هفته ای از ساخت تابلو ثابت و تابلو روان

اگه می خوایین این کار رو شروع کنین اینا رو هم در نظر بگیرید

بنده 5 روز روی تابلو روان و تابلو ثابت و نحوه ساخت و مونتاژ و همه چیزش از این انجمن و سایت دیگه توی نت و ... تحقیق کردم و چند تا مغازه توی شهر خودمون هم یه کم آمار گرفتم ببینم چجوریاس در اول کار امیدوارکننده بود و منم به عنوان (استارت پ) دو هفته ای زدم تو این کار ببینم چجوریاس اینکه آیا میشه به عنوان کار جانبی در نظر گرفت ؟

واسه همین من بیشتر از 3500 تا تراکت توی منطقه های مختلف شهر پخش کردم و توضیحاتی که می خواستن یا لازم بود رو بهشون میگفتم توی پیج اینستا و سایت و تلگرام و .... فقط تبلیغ کردم که از این چند هزار تا تعداد انگشت شماری زنگ زدن که تابلو روان خواستن و فقط چند نفر ثابت خواستن البته خودتون می تونین با گشت توی خیابونا ببینین که از هر دوتا مغازه حتما یکیش تابلو ثابت زده یا تابلو روان و با توجه به این که مشتری هاتون فقط بازاری هستن و کم پیش میاد که فرضا برای یه شرکت یا سازمان تابلو روان ببندید بنابراین پول در آوردن و پول گرفتن از بازاری جماعت ( گاو نر می خواهد و مرد کهن ) #-o حالا شاید در نظر اول بگید خب بیشتر از نصف این کار میشه سود :-O پس خیلی به صرفه اس بریم بزنیم تو این کار :job: آره خب شاید سودش خوب باشه اما وقتی آدم خودشم در نظر میگیره (( وقت بذار برا کار (:| / لحیم کن دود لحیم بده تو حلقت / حالا ببر واسه مشتری اونم ایراد بگیره و در بعضی مواقع هم دبه کنه X-( // البته خب اینا هم تجربه است توی همه کارا پیش میاد ) نمی گم کار باید مثل آب خوردن باشه :angry: (در حالت کلی کار باید جوری باشه که مشتری کارو بخواد اونم با کم ترین هزینه شما برای تبلیغات :agree: ) از دو سه سال پیش که این تابلو ها مد شد توی بازار و ویترین مغازه کلا کسانی که توی این کار هستن یا به این کار اومدن یه جورایی بازار رو اشباع کردن و رقابت تو این کار خیلی سخت شده و من این کار رو ول کردم دارم روی یه موضوع دیگه تحقیق میکنم / باید بگم که این کارو به عنوان یه کار جانبی با توجه به سختی های کار نمیشه در نظر گرفت

دیگه حسش نبود بیشتر از این تایپ کنم :biggrin: در کل اگه می خوایین شروع کنین این سختی ها رو هم باید به جون بخرید

این خلاصه تجربه من از دو هفته (استارت اپ) برای کار جانبی تابلو روان و تابلو ثابت بود
    ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــ
    A : تعریف استارت پ شاید بعضی ها ندونن :
    استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است. سازمان: هر نوع مجموعه ایی از افراد (یا حتی یک نفره)، ابزارها، و روابط بین آنهاست، چه به صورت شرکت ثبت شده باشد چه نشده باشد. چه دفتر کار داشته باشد چه در زیر زمین خانه قرار داشته باشد. موقت: یعنی استارتاپ 10 ساله معنی ندارد. کار یک استارتاپ یافتن سریع مدل کسب و کار مناسب طبق تعریف بالا، در کمترین زمان ممکن است.

امید وارم مفید بوده باشه
    دنیا را انسان های عاشق می سازند
    اما بقیه انسان ها از آن بهره می برند
لطفا صبر کنید...
X