اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

دوستان بهترین ماژول قرمز که هم کیفیت عالی و هم نوردهی خوب داشته باشه چه مارکی خوبه؟

دیدگاه

• ۶۷٬۳۰۰ ریال ۵۰٬۴۷۵ ریال
      ۴۷۰٬۰۰۰ ریال ۲۸۲٬۰۰۰ ریال
      ۳۴٬۷۰۰ ریال ۲۶٬۰۲۵ ریال
      ۲٬۳۰۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۸۴۰٬۰۰۰ ریال
      ۱۵۲٬۰۰۰ ریال ۱۰۶٬۴۰۰ ریال
      ۲٬۵۸۰٬۰۰۰ ریال ۲٬۲۷۰٬۴۰۰ ریال

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
      دوستان بهترین ماژول قرمز که هم کیفیت عالی و هم نوردهی خوب داشته باشه چه مارکی خوبه؟
      بهترین ماژول 806 هست...من خودم چندبار از 701 و چندبار هم از Aplus استفاده کردم که فعلا راضیم...

دیدگاه

سلام دوستان
        من یک تابلو بستم، کابینت تابلو رو هم خریداری کردم، از این آماده ها
        میخوام براش فن نصب کنم اما درب کابینت شیار برای فن نداره و میخواستم خودم براش درست کنم اما مثل دستگاه cnc خوب در نمیاد.
        خب اینجا تو شهر ما هم cnc برای آهن ندارند!
        بعد دیدم یک پلاسیک هست که روش مثل همون شیار درب داره و روی درب نصب میشه.
        اما گشتم چیزی پیدا نکردم و دلیلش این بود اسم این پلاستیک رو نمیدونم چی میگن بهش.
        این عکسشه :

از دوستان اگر کسی میدونه بهش چی میگن ممنون میشم راهنمایی کنند.
        یا اگر روشی برای ایجاد این شیار روی درب کابینت دارند توضیحی بدند.

دیدگاه

دوستان وسایل مورد نیاز برا ساخت یه تابلو با ۲۴یا۳۶ما›ول چی هست
          برد کنترل،ماژول ونبع مناسب معرفی کنید
          عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir mohammad 1376
            دوستان وسایل مورد نیاز برا ساخت یه تابلو با ۲۴یا۳۶ما›ول چی هست
            برد کنترل،ماژول ونبع مناسب معرفی کنید
            تابلو چند در چنده (منظورم چند ماژول در چند ماژول هست) ؟
            تک رنگ؟ قرمز؟
            معمولا تا 8 یا 9 ماژول یک پاور میزارند، البته بستگی به نوشته ای داره که رو تابلو میزاری، اگر زیاد از پس زمینه و انیمیشن استفاده نکنی میشه تا 12 ماژول هم برای تابلو های تک رنگ یک پاور گذاشت
            من خودم تابلو بوده برای هر 6 ماژول یک پاور گذاشتم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
              سلام دوستان
              من یک تابلو بستم، کابینت تابلو رو هم خریداری کردم، از این آماده ها
              میخوام براش فن نصب کنم اما درب کابینت شیار برای فن نداره و میخواستم خودم براش درست کنم اما مثل دستگاه cnc خوب در نمیاد.
              خب اینجا تو شهر ما هم cnc برای آهن ندارند!
              بعد دیدم یک پلاسیک هست که روش مثل همون شیار درب داره و روی درب نصب میشه.
              اما گشتم چیزی پیدا نکردم و دلیلش این بود اسم این پلاستیک رو نمیدونم چی میگن بهش.
              این عکسشه :

از دوستان اگر کسی میدونه بهش چی میگن ممنون میشم راهنمایی کنند.
              یا اگر روشی برای ایجاد این شیار روی درب کابینت دارند توضیحی بدند.
              سلام دوست عزیز
              میتونی از ابزار الات ساختمان تهیه کنی بهش درچه تهویه یا دریچه هوای آزاد میگین هم الومنیومی داره و هم پلاستیکی
              یا اینکه اگه کابین دستگاه فلزی هست میتونی بری جایی که تابلو برق صنعتی میسازن بدید با یه پانچ مخصوص اون شیار ها را ایجاد کنن
              هر گاه خداوند تو را به لبه پرتگاه هدایت کرد به خدا اطمینان کن،یا تو را از پشت خواهد گرفت یا به تو پرواز کردن خواهد آموخت.

دیدگاه

تک رنگ؟ قرمز؟
                معمولا تا 8 یا 9 ماژول یک پاور میزارند، البته بستگی به نوشته ای داره که رو تابلو میزاری، اگر زیاد از پس زمینه و انیمیشن استفاده نکنی میشه تا 12 ماژول هم برای تابلو های تک رنگ یک پاور گذاشت
                [/quote]
                ممونون از جوابت تابلو تک رنگ قرمز۳در۸ (تعداد ماژول)انیمیشن هم زیاد داره
                عاشقان را سر شوریده به پیکر عجب است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir mohammad 1376
                  تک رنگ؟ قرمز؟

ممونون از جوابت تابلو تک رنگ قرمز۳در۸ (تعداد ماژول)انیمیشن هم زیاد داره
                  خب 3 پاور کافیه، پاور مارک cl بگیر!
                  برای برد کنترل هم میتونید برد HD-Q40 استفاده کنید
                  اگر هم میخواید بدون طراحی و ... انیمیشن استفاده کنید و درگیر طراحی نشید، از بردهای تلاش آذر استفاده کنید، 4 ردیفه اش 95 تومن هست
                  برای کابینت هم آماده بگیر، دو نوع داره همسطح و حاشیه دار که دیگه سلیقه و به انتخاب خودتون هستش
                  ماژول هم به نظر من 806 بگیر که خیلی عالی هستش

دیدگاه

سلام
                    برای یک پروژه ماژول میآ‌خوام.
                    تعداد حدود 80 تا 120 عدد هست (با احتساب 32*16)

ماژول مورد نیاز P20-2RGB هست و استاتیک.
                    اگر کسی میآ‌تونه تهیه کنه و یا معرفی کنه، خوشحال میآ‌شم برام پیغام بفرستید.
                    قیمت ماژولآ‌ها اصلا اهمیتی نداره، LEDها از نوع Cree یا Nichia باشه، و گارانتی (به صورت واقعی) و با کارتآ‌های C1 و C3 (به دلیل اینکه نرمآ‌افزار اختصاصی پروژه نوشته شده) راهآ‌اندازی بشه.
                    ممنون

دیدگاه

سلام دوستان یک سوال طریقه کانفیگ کردن کارت های HDQیا :rolleyes:HD Uبرای ماژول های P-20فول کالر با هاب 12 چجوریه من هرکاری میکنم نمیشه . :rolleyes: :redface:
                      دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام

بنده یک تابلو تک رنگ قرمز بستم با برد c1
                        تمام روشهایی که در نت بود و همچنین فایل های موجود برای کانفیگ را امتحان کرد.اما تابلو چیزی نمایش نمیده و فقط دو خط در میان led ها روشنه

مشکل از کجاست؟
                        ضمنا یک فیلم روی برد ارسال کردم و اسپیکر هم به برد متصل کردم . صدا پخش میشه اما تصویر به همان گونه روشن بود...
                        لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
                          سلام
                          806 و 701 جزء ماژول های فله ای هستند. یعنی اکثر کارخانجات دارن تولیدش میکنن و اکثر وارد کننده ها هم همینطوری واردش میکنن.
                          یعنی مبدا این ماژول ها اصلا مشخص نیست.
                          مهمتر از همه اکثرا هم با قطعات نامرغوب و بدون مقاومت تولید میشند.
                          دوستانی که تخصص دارن ، بهتر میدونن که ال ای دی بدون مقاومت خیلی آسیب پذیر هست.

به نظر من بهترین ماژول ، ماژولی هست که مبدا مشخصی داشته باشه. دارای برند و گارانتی معتبر باشه. یعنی حتی اگر گارانتیش هم تموم بشه ، فروشندش به خاطر حفظ برندش ، باز هم شما رو ساپورت بکنه.

در ضمن ماژول های 701 و 806 جزء ارزانترین ماژول های ایران و شاید جهان هستند.
                          در مورد لوازمی که در آن تکنولوژی خاصی به کار نرفته ، مثل همین ماژول ، و فقط قطعات الکترونیکی روی هم سوار شده اند ، قیمت نشان دهنده ی میزان کیفیت و پشتیبانی آن محصول هست.
                          یعنی اگه اروزن باشه ، حتما کیفیتش یه موردی داره. ممکنه چند سال کار بکنه ، ممکنه چند ساعت هم کار نکنه. شانسیه..!

"البته بعضی از همکارا ، بنا رو بر این میذارن که فقط ارزون بخرن ، تا بتونن ارزون بفروشن." دیگه پشتیبانی هم مهم نیست که بدن یا نه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed.pilot
                            سلام

بنده یک تابلو تک رنگ قرمز بستم با برد c1
                            تمام روشهایی که در نت بود و همچنین فایل های موجود برای کانفیگ را امتحان کرد.اما تابلو چیزی نمایش نمیده و فقط دو خط در میان led ها روشنه

مشکل از کجاست؟
                            ضمنا یک فیلم روی برد ارسال کردم و اسپیکر هم به برد متصل کردم . صدا پخش میشه اما تصویر به همان گونه روشن بود...
                            لطفا راهنمایی کنید
                            سلام

1- نوع هاب رو کنترل کن. باید هاب 12 باشه.
                            2- مسیر فلت از ماژول به هاب رو کنترل کن. ممکنه بر عکس زده باشی.
                            3- پین های هب که به کارت وصل شده است رو کنترل کن. ممکنه چند تا پین نری کارت کج شده و با هاب کوپل نشه.
                            4- فایل کانفیگ صحیح ماژول رو از فروشندش بگیر و یا از اول کانفیگ کن.

دیدگاه

سلام دوستان
                              کسانی که تجربه خرید قطعات تابلو روان دارند یک فروشگاه مطمئن با قیمت مناسب معرفی کنند برای خرید قطعات تابلو روان
                              فروشگاه زیاده اما نمیدونم مطمئن هستند از نظر کیفیت محصولات یا نه
                              مثلا Kia Sell هست ولی نمیدونم قیمت و کیفیتشون مناسبه؟
                              یک فروشگاه که بتونم برد کنترل و ماژول و پاور با هم بخرم
                              فروشگاه پرتونور که فقط ماژول داره و چیزی در مورد برد و پاور تو سایت نداره و اینکه قیمت ارسالش فکر کنم زیاد باشه درسته؟ چون در تاپیک گفتند با باربری ارسال میکنند در صورتی که تعداد 9 ماژول میخوام با باربری ارزش نداره
                              سلام
                              از هر کجا که خرید بکنید ، هزینه ی باربری خواهید داشت.
                              اما ما چند ساله از پرتونور خرید میکنیم. پرتونور هم پاور داره ، هم ماژول و هم کارت داره و هم کابینت CNC همسطح. اما قیمت کارت تو سایتش نمیذاره ، خودشون میگن ، به خاطر اینه که یه مدتیه دارن رو چند مدل کارت کار میکنن که به قول معروف بترکونه. واسه همین نمیخوان کارت های شرکت های دیگه رو تبلیغات کنن.
                              مخصوصا کارت های طیف دار رو از همه جا ارزون میدن ، اونم با گارانتی تعویض.
                              ظاهرا آماده هم کردند. چون تو سایتشون یه چند تا مشخصات گذاشتن.

در ضمن حالا از هر کجا که خرید بکنید ، فروشندش زیاد مهم نیس. مهم پشتیبانی و خدمات و گارانتی واقعی هست. چه یک ماژول ، چه صد ماژول. دنبال همچین سوپلایری بگردین. اکثر فروشنده ها موقع خرید قول های زیادی در مورد گارانتی میدن، ولی وقت عمل هزار تا بهونه میارن.

دیدگاه

خیلی ممنون ازتون
                                یک سوال در مورد برنامه hd2014 دارم
                                چه جوری میشه در قسمت colortext متن فارسی درست نشون داد؟ چون حرفهای فارسی از هم جدا میشن
                                میتونین متن مورد نظرتون رو در نرم افزا Lemoon بنویسین ، سپس کپی کنین تو نرم افزار HD2014. سپس از فونت های سری F استفاده بکنین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...