سلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
جربان یا ولتاژ چند پاور ال ای دی را داغ میکند؟
Collapse
X
-
نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست هاسلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
LED ها و بعد از وصل به LED ها..جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۸:۲۲ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲.
-
نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست هاسلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
دیدگاه
-
باسلام
قطعا جریان هست. درواقع این جریان هستش که باعث گرم شدن یک قطعه الکترونیکی یا وسیله الکتریکی میشه و منشا این افزایش جریان هم یکیش میتونه زیاد بودن ولتاژ اعمال شده باشه. همونطور که میدونید مقاومت الکتریکی یک قطعه یا وسیله همیشه ثابت هست و طبق قانون اهم شما هرچقدر ولتاژ زیادی بهش اعمال کنید جریان بیشتری ازش عبور میکنه و باعث داغ شدن و در نهایت سوختن اون قطعه یا وسیله میشه.
شما باید میزان ولتاژ و جریان مصرفی اون LED رو بدونید که معمولاااا برای پاور LED های 1-3 وات، این مقدار 3.2 ولت هست. جریان هم بستگی به توان LED داره ولی پیشنهاد میکنم با استفاده از یک مقاومت، میزان این جریان رو محدود کنید.
موفق باشید*** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***
دیدگاه
-
هیچکدام از LED ها ...هیچکدام روشن .
نمی شوند ...قطعا ولتاژ ..آداپتور شما
. بیشتر از ۱۲ ولت است..جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۳:۱۷ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها
با سلام به شما...
ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
LED ها و بعد از وصل به LED ها..
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست ها
ولتاژ ورودی/تغذیه. قرمز: 2.2-2.5 ولت ; جریان مصرفی. 300-700 میلی آمپر
..با ولتمتر بگیر لطفا ...
دیدگاه
دیدگاه