اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جربان یا ولتاژ چند پاور ال ای دی را داغ میکند؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جربان یا ولتاژ چند پاور ال ای دی را داغ میکند؟

سلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟

نوشته اصلی توسط sinasaffarian نمایش پست ها
    سلام وقت بخیر. دوستان ۶ عدد پاور ال ای دی رو سری کردم. آداپتور ۱۲ ولت ۱ آمپر استفاده کردم. دلیل داغ شدن بیش از حد پاور ال ای دی ها جریان هست یا ولتاژ ؟
    با سلام به شما...
    ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
    LED ها و بعد از وصل به LED ها..
    جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۸:۲۲ ۱۴۰۳/۰۹/۱۲.

دیدگاه

الیدی ها توی اطلاعاتشون دقیقا چند ولت و چند وات نوشته

دیدگاه

باسلام
        قطعا جریان هست. درواقع این جریان هستش که باعث گرم شدن یک قطعه الکترونیکی یا وسیله الکتریکی میشه و منشا این افزایش جریان هم یکیش میتونه زیاد بودن ولتاژ اعمال شده باشه. همونطور که میدونید مقاومت الکتریکی یک قطعه یا وسیله همیشه ثابت هست و طبق قانون اهم شما هرچقدر ولتاژ زیادی بهش اعمال کنید جریان بیشتری ازش عبور میکنه و باعث داغ شدن و در نهایت سوختن اون قطعه یا وسیله میشه.
        شما باید میزان ولتاژ و جریان مصرفی اون LED رو بدونید که معمولاااا برای پاور LED های 1-3 وات، این مقدار 3.2 ولت هست. جریان هم بستگی به توان LED داره ولی پیشنهاد میکنم با استفاده از یک مقاومت، میزان این جریان رو محدود کنید.
        موفق باشید
        *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

با سلام به شما ...با ۲ ولت برای هر LED
          هیچکدام از LED ها ...هیچکدام روشن .
          نمی شوند ...قطعا ولتاژ ..آداپتور شما
          . بیشتر از ۱۲ ولت است..
          جدیدترین ویرایش توسط حمید الکترونیک; ۱۳:۱۷ ۱۴۰۳/۰۹/۱۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید الکترونیک نمایش پست ها

با سلام به شما...
            ایا با ولتمتر، ولتاژ،خروجی،آداپتور را گرفتید ..که دقیقا چند ولت است؟ قبل از وصل به
            LED ها و بعد از وصل به LED ها..
            ولتاژ ورودی/تغذیه. قرمز: 2.2-2.5 ولت ; جریان مصرفی. 300-700 میلی آمپر

دیدگاه

ولتاژ ورودی/تغذیه. قرمز: 2.2-2.5 ولت ; جریان مصرفی. 300-700 میلی آمپر
              ولتاژ،ورودی تغذیه ..دقیقا چند ولت است ؟
              ..با ولتمتر بگیر لطفا ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X