اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : روشن کردن 33LED با برق 220ولت-2.5W(همراه با عکس و PCB )

سلام دوستان
    اگه بخوام یک smd 10 وات یا 3وات رو با برق شهر روشن کنم چطوری امکان پذیر میشه چه قطعاتی لازم داره میشه راهنمایی کنید مبتدی هستم
    و فرمول محاسبه مـثلا مقاومت برای اونها چه طوریه؟
    باتشکر

دیدگاه

سوئیچینگ های اون رو خریداری کنید
      سوئیچینگ پاور 3وات حدود 3هزار تومن و 10 وات حدود 8هزار تومن هست
      موفق باشید
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام دوست عزیز
        از این که دانش و تجربتون رو به اشتراک گذاشتید سپاسگزارم
        چند تا سوال دارم
        1.آیا نمیشه از یک ترانس کاهنده (ترجیحا اینایی که تو لامپ کم مصرف استفاده میشن)استفاده کرد و بعد پل دیودی رو اضافه کرد تا نیازی به مقاومت نباشه؟
        2. اتلاف انرژی تو کدوم حالت بیشتره (مقاومتی یا ترانس)
        3.از نظر قیمت
        4.از نظر دوام و کارایی
        با تشکر

دیدگاه

بهتر از آی سی CYT1000A یا *B *استفاده کنید و یا از خازن پلی استر به صورت سری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimaazmayesh نمایش پست ها
            با سلام دوست عزیز
            نوشته اصلی توسط nimaazmayesh نمایش پست ها
            از این که دانش و تجربتون رو به اشتراک گذاشتید سپاسگزارم
            چند تا سوال دارم
            1.آیا نمیشه از یک ترانس کاهنده (ترجیحا اینایی که تو لامپ کم مصرف استفاده میشن)استفاده کرد و بعد پل دیودی رو اضافه کرد تا نیازی به مقاومت نباشه؟
            2. اتلاف انرژی تو کدوم حالت بیشتره (مقاومتی یا ترانس)
            3.از نظر قیمت
            4.از نظر دوام و کارایی
            با تشکر

سلام
            خواهش میکنم نیما جان...همیشه گفتم بازم میگم که ( هنر علم ،آموختن است )
            1-هدف از طراحی و ساخت این مدار ،حذف ترانس و قطعات گران کاهنده است و از سوئیچینگ های لامپ کم مصرف نمیشه استفاده کرد چون Hi voltage هستند .
            2-ترانس به خودی خود در حالت بی باری هم حرارت تولید میکند و چون سطح مقطع و فلز بیشتری دارد ،حرارت تولید شده خود پخش کرده و دمای سطح روی آن کمتر است .یعنی اگه مقاومت اگر سطح مقطعی اندازه ترانس داشت ،حرارت سطح آن بسیار ناچیز بود .
            3-قیمت این مدار به صرفه تر است .
            4- دوام این مدار کمتر است .

موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط payaimen نمایش پست ها
            بهتر از آی سی CYT1000A یا *B *استفاده کنید و یا از خازن پلی استر به صورت سری
            مرسی از پیشنهادتون
            ولی
            مدارات زیادی هستند که به اون صورت و با ایسی های آمریکایی ساخته شده اند
            ولی هدف از طراحی مدار حذف تمامی مدارات معمول و طراحی مدار ساده و جدید بود .
            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید محترم
              من الان مباحث رو خوندم بحث عالی هستش
              فقط اگه لطف کنید بهترین مداری که تا حالا ساخته شده رو به من معرفی کنید ممنون میشم که بسازم
              واسه روشنایی خونه میخوام
              متشکرم

فرستاده شده از LG-D405ِ من با Tapatalk

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasra.rahimi24 نمایش پست ها
                با سلام خدمت اساتید محترم
                من الان مباحث رو خوندم بحث عالی هستش
                فقط اگه لطف کنید بهترین مداری که تا حالا ساخته شده رو به من معرفی کنید ممنون میشم که بسازم
                واسه روشنایی خونه میخوام
                متشکرم

شرط میبدنم اصلا به پست ها نگاه نکردی وگرنه نیاز به زدن این پست نداشتی

این مدار اصلی تاپیک
                با سلام خدمت دوستان عزیز یک برد 33LED با برق 220 ولت طراحی کردم که در اینجا میخواهم در اختیار علاقه مندان قرار دهم. :wink: خودم این مدار را طراحی و ساخته ام و خوب هم کار میکند. اما توجه داشته باشید که به علت جریان کشی دیود ها-مقاومت R1 مدار تولید حرارت میکند. اما مشکلی پیش نخواهد آورد. فقط بسیار توجه داشته باشید که این مدار با

دیدگاه

دوست عزیز مدار اصلی رو میدونم کدومه فقط طی مراحلی با نظرات دوستان تغییراتی در جهت بهتر شدن مدار اعمال شده
                  با توجه به اینکه عکس ها باز نمیشن می*خواستم جامع ترین مداری که تا حالا بدست اومده رو داشته باشم و بسازم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasra.rahimi24 نمایش پست ها
                    دوست عزیز مدار اصلی رو میدونم کدومه فقط طی مراحلی با نظرات دوستان تغییراتی در جهت بهتر شدن مدار اعمال شده
                    با توجه به اینکه عکس ها باز نمیشن می*خواستم جامع ترین مداری که تا حالا بدست اومده رو داشته باشم و بسازم

سلام مگه مدار صفحه اول چ مشکلی داره؟؟؟
                    همونه دیگه توی عکس نگاه کنین جناب مهران چمنی بستن وجواب گرفتن شما هم همونو ببندید
                    موفق باشید
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

میخوام تعداد LED ها بیشتر باشه و یکی از دوستان میگفت که این مدار مصرف برقش زیاده مثل لامپ رشته ای , درسته یا نه؟
                      چون میخوام 5-6 تا از این لامپ ها واسه روشنایی خونه درست کنم

دیدگاه

میخوام تعداد LED ها بیشتر باشه و یکی از دوستان میگفت که این مدار مصرف برقش زیاده مثل لامپ رشته ای , درسته یا نه؟ چون میخوام 5-6 تا از این لامپ ها واسه روشنایی خونه درست کنم
                        بیشتر هست ولی نه دیگه در حد لامپ رشته ای تغریبا کمتر از دو برابر ال ای دی هایی که با مدار استاندارد بسته شدن . یعنی اگه همین تعداد ال ای دی با یه مدار استاندارد 5 وات مصرف کنه با این مدار کمتر از 10 وات مصرف میکنه ((حدودا")

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی نمایش پست ها
                          با سلام خدمت دوستان عزیز
                          یک برد 33LED با برق 220 ولت طراحی کردم که در اینجا میخواهم در اختیار علاقه مندان قرار دهم.
                          خودم این مدار را طراحی و ساخته ام و خوب هم کار میکند. اما توجه داشته باشید که به علت جریان کشی دیود ها-مقاومت R1 مدار تولید حرارت میکند.
                          اما مشکلی پیش نخواهد آورد.
                          فقط بسیار توجه داشته باشید که این مدار با ولتاژ برق شهر کار میکند پس نکات ایمنی را رعایت کنید.
                          در داخل فایل HELP قرار دادم تا به مشکلات احتمالی بر نخورید.
                          نکته بعدی:3طرح از PCB برای دوستان قرار دادم تا بتوانند به روش اتو یا لامینت ویا سیلک PCB آن را تهیه کنند.
                          برای دریافت عکس و فایل PCB ولیست قطعات [ftp=ftp://اینجا]اینجا[/ftp] را کلیک کنید.
                          ( لینک دانلود در پاسخ شماره 2 همین صفحه )

میشه لطف کنین از پشت مدار هم یه چنتا عکس بگیرین و بفرستین

دیدگاه

سلام دوست من. از لحاظ طول عمر تست کردی یا صرفه اقتصادی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X