اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شهاب سنگ led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شهاب سنگ led

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
    سلام
    من تست کردم جواب داد ولی حتما باید کریستال خارجی باشه .که من 8 مگ گذاشتم .بدون کریستال که تست کردم اونجوری که باید جواب بده نداد .

1- اگه بخام سرعتشو کمتر کنم باید کلیت برنامه رو تغییر بدم ؟؟

2- اگر بخام با مگا 16 استفاده کنم جواب میده ؟ چه تغییراتی باید تو برنامه بدم ؟

3- نمونه ساخته شده در بازار روی هر پایه چند تا LED گذاشته ؟ 3 یا 4 تا ؟

ودر اخر قیمت این LED ابشاری در بازار چنده ؟؟
    من بدونه کریستال تست کردم جواب میده
    می تونی میکروت رو تغییر بدی مشکلی نیست توی اول برنامه پایه هات رو هرچه خواستی بزار
    نمونه ساخته شدش 4 تا 4 تا سری کردن و توی بازار قیمتش حدود 30 هزار تومنه یه نوع دیگه هم هست با led پاور ساختن خیلی قشنگتر و پر نور تره
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      من بدونه کریستال تست کردم جواب میده
      می تونی میکروت رو تغییر بدی مشکلی نیست توی اول برنامه پایه هات رو هرچه خواستی بزار
      نمونه ساخته شدش 4 تا 4 تا سری کردن و توی بازار قیمتش حدود 30 هزار تومنه یه نوع دیگه هم هست با led پاور ساختن خیلی قشنگتر و پر نور تره
      ممنونم
      یعنی فقط پایه ها رو تغییر بدم حله ؟ نیازی نیست که مقدار تایمر و pwm رو تغییر بدم ؟

اینکه میگید 30 هزارتومن چند سانته ؟ و حدودا چند تا led داره ؟؟شما الان میخیاد یه اداپتور 8 ولت یه میکرو یه سری LED و.... براش بذاری حداقل پای خودم حداقل 15 در میاد .

من میخام مثلا 1 متریشو درست کنم (1 متر طولی)و میخام pcb رو خودم بزنم.چاپ کردن 1 متر خیلی مکافات داره باید چند تا کاغذ A4 بزنی و بعد همودیگه متصلش کنی.روش دیگه ای سراغ ندارید ؟؟
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

یک متری هست از آداپتور استفاده نمی کنند می تونی با خازن و یک یکسوساز و چندتا المان دیگه ولتاژ موردنیازت رو بدونه ترانس تولید کنی
        نیازی به تغییر تایمرها نیست اینی که میگم 30 تومنه 80 تا LED داره برای چاپ یک متری بده بیرون برات بزنند اما تعداد بالا بزن تا ارزون در بیاد خواستی بگو برات بخش تغذیه ی بدونه ترانس رو بزارم فقط هواست باشه چون ایزوله نیست خطر برق گرفتگی دار اما زیاد مشکل نیست با سرجمع 1000 تومن می تونی کار ترانس رو بکنه
        قم الکترونیک

دیدگاه

یه موردی!

نمونه های چینی از آی سی هایی مخصوص این کار استفاده کرده (ساخته شده برای همین کار) برای همین قیمت تمام شدش خیلی کم تر در میاد!

مگر نه از لحاظ برنامه نویسی هیچ مشکلی نیست.... میشه 100 تا 74595 رو با هم سری کرد و روی تک تک پایه هاش PWM درست کرد و افکت مختفی هم بهش بدی!آ‌

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
            یه موردی!

نمونه های چینی از آی سی هایی مخصوص این کار استفاده کرده (ساخته شده برای همین کار) برای همین قیمت تمام شدش خیلی کم تر در میاد!

مگر نه از لحاظ برنامه نویسی هیچ مشکلی نیست.... میشه 100 تا 74595 رو با هم سری کرد و روی تک تک پایه هاش PWM درست کرد و افکت مختفی هم بهش بدی!آ‌
            سلام
            ممنون .یعنی چینی های برای افکت ابشاری از میکرو استفاده نمیکنند ؟ .اگر اسم ای سی رو دارید ممنون میشم بدید .

دیدگاه

نامردا روش رو تراشیدن پیدا نیست ایسیش چیه
              قم الکترونیک

دیدگاه

حدود یکی دو سال پیش یه دونش رو آورده بودند برای کپی! که همین موارد رو بهشون گفتم.

شماره آی سی روی اون نمونه که آورد ه بودند بود ،آ‌ولی متاسفانه شمارش یادم نیست....

چینی ها از این جور آیسی ها زیاد دارند!!! یه سرچی بکنید تو سایتاشون زیاد پیدا میشه فقط بدیش اینه پدر و مادر نداره!!! یعنی یه pDF درست و حسابی براش پیدا نمیشه!!!

دیدگاه

یک متری هست از آداپتور استفاده نمی کنند می تونی با خازن و یک یکسوساز و چندتا المان دیگه ولتاژ موردنیازت رو بدونه ترانس تولید کنی
                  خواستی بگو برات بخش تغذیه ی بدونه ترانس رو بزارم
                  سلام
                  مدارهای مختلفی برای منبع تغذیه بدون ترانس هست .ممنون میشم شما مدار پیشنهادیتو برای تامین جریان حدود 70-80 led قرار بدید ضمن اینکه این مدار برای 125 led هست که با ترانزیستور کنترل جریان میشه
                  http://8pic.ir/images/68255327559538748715.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                    سلام
                    مدارهای مختلفی برای منبع تغذیه بدون ترانس هست .ممنون میشم شما مدار پیشنهادیتو برای تامین جریان حدود 70-80 led قرار بدید ضمن اینکه این مدار برای 125 led هست که با ترانزیستور کنترل جریان میشه
                    http://8pic.ir/images/68255327559538748715.gif
                    سلام.فکر نکنم این مدار خیلی خوب باشه برای ال ای دی.شما از منابع تغذیه خازنی میتونی استفاده کنی و برایه 70 تا 80 ال ای دی تجربه به من میگه که اگه بخوای حدوده 12 یا 13 میلی آمپر به هر ال ای دی بدی میتونی از خازن 820 نانو یا یک میکرو استفاده کنی.(همه ال ای دی ها سری).شماتیک هاش هم که تو نت فراوونه باز اگه میخوای برات شماتیکشو بذارم ولی به نظرم بهتره از این منابع استفاده نکنی هم غیره ایزوله هست و هم کیفیت پایین.اگه هم میخوای استفاده کنی مجبوری جریانه کمتری به ال ای دی ها بدی که زود نسوزن.ولی کلا اگه از سوئیچینگ استفاده کنی خیلی خیلی بهتره.
                    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

توی مدلهای آماده از این مدار استفاده میشه هم ساده هست و هم ارزون
                      قم الکترونیک

دیدگاه

توی مدلهای آماده از این مدار استفاده میشه هم ساده هست و هم ارزون
                        خروجی واسه ال ای دی ها که 3 تا سری شده از میکرو گرفته میشه یا باید ترانزیستور قرار بگیره ؟
                        با مگا 8 میشه حدود 21 خروجی گرفت که 3 تا سری میشه 63 جالب میشه؟ واسه 1 متر چیکار کنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط باب اسفنجی
                          خروجی واسه ال ای دی ها که 3 تا سری شده از میکرو گرفته میشه یا باید ترانزیستور قرار بگیره ؟
                          با مگا 8 میشه حدود 21 خروجی گرفت که 3 تا سری میشه 63 جالب میشه؟ واسه 1 متر چیکار کنیم
                          بله باید ترانزیستور قرار بدید
                          شما 4 تا 4 تا سری کن میشه 1 مترش کرد تغذیه هم که با خازن هست میشه طراحی رو تغییر داد ولتاژ رو یکی دو ولتی بالا ببریم یک وال واشر با LED پاور دیدم عجب چیزی بود برم اون طرف ها حتما فیلم میگیرم حدود 100 تا پاور داشت فوق العاده زیبا بود ابعادشم فکر کنم 4 متر باشه
                          قم الکترونیک

دیدگاه

بله باید ترانزیستور قرار بدید
                            شما 4 تا 4 تا سری کن میشه 1 مترش کرد تغذیه هم که با خازن هست میشه طراحی رو تغییر داد ولتاژ رو یکی دو ولتی بالا ببریم یک وال واشر با LED پاور دیدم عجب چیزی بود برم اون طرف ها حتما فیلم میگیرم حدود 100 تا پاور داشت فوق العاده زیبا بود ابعادشم فکر کنم 4 متر باشه
                            سلام
                            منظورتون از led پاور اینها هست ؟؟

http://eshop.eca.ir/139-POWER-LED-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7

اخه اینا که خیلی گرون در میاد ؟ 100 پاور میشه حدودا 120 هزارتومن فقط پول led با تمام مختلفاتش کمتر 170-180 فی نمیخوره .چون برای چنین چیزی حداقل باید سویچینگ گذاشت .

من هنوز از نزدیک ابشاری رو ندیدم .فاصله led تا led بعدی چقدر باید باشه تا قشنگ باشه ؟؟

و در اخر چه نوریش قشنگه ؟ سفید یا ابی؟

دیدگاه

یه همچین خط ال ای دی با حدود 80 تا ال ای دی با برنامه آبشاری و متنوع دیگه رو چقدر باید قیمت گذاشت
                              از 30 که گفتین که بیشتر میشه یعنی یه جورایی نمیصرفه
                              با قیمت بالا خریدار داره ؟!

دیدگاه

از آ×ر نتیجه چی شد !
                                کسی تونست یکی از این الیدی های آبشاری بسازه ؟
                                کسی جوابی گرفته ؟
                                تو مشهد که یکی رو میشناسم داره تولید میکنه
                                ولی از فیبر استخانی استفاده کرده و ظاهر زیبایی نداره
                                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

لطفا صبر کنید...