اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال ماژول esp به وای فای یا اینترنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال ماژول esp به وای فای یا اینترنت

سلام و عرض ادب وقت همگی بخیر.
    من یه پروژه ساعت داشتم با ماژول esp که به صورت اینترنتی هست این ساعت و خب من باید تو کد حتما اسم و پسورد اون وای فایی که قرار هست ماژول بهش وصل بشه رو وارد کنم تا ماژول بعد از اپلود کد بهش وصل بشه و ساعتو بهم نشون بده.
    مشکلم اینه که ممکنه بعضی اوقات اسم و پسورد این وای فای یا اینترنت عوض بشه و مجبور باشم دوباره بیام تو کد نویسی اسم و پسورد رو عوض کنم و دوباره کد رو اپلود کنم و خب ای نساعت فقط براخودم نیست و برا دو نفر دیگه هم درست کردم و خب اونا هم ممکنه مشکل منو داشته باشن و مجبور بشن ساعتو بیارن دوباره پیش من و اسم و پسورد جدید رو بگن و من دوباره اپلود کنم و این باعث میشه که طرف یا اصلاکلا اسم و پسورد وای فای رو نگه چون یه چیز شخصیه و هم ممکنه سختش باشه ساعتو دوباره بیاره پبش من.
    من میخوام بدونم نرم افزاری نیست که به ماژول وصل بشه و از طریق خود این نرم افزار بشه لیست وایفای ها رو پیدا کرد و وای فای مورد نظر رو مثلا انتخاب کنه و بعد پسوردشو بزنه و بهش وصل بشه که نخوایم از طریق کد برنامه اقدام به این کار کرد؟ و دیگه مثلا این کار توسط خود فرد انجام بشه که دیگه نخواد اسم و پسورد رو به کس دیگه ای بده؟
    اگه امکانش هست لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

از GPS نمیتونید استفاده کنید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X