اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی یک اشکال Logic Test در پروگرامر RT809H

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بررسی یک اشکال Logic Test در پروگرامر RT809H

سلام
    اخیرا با یک برد الکترونیکی قدیمی مواجه شدم که از تراشه های سری 74 استفاده کرده بود و برای تست و عیب یابی برد تصمیم گرفتم تک تک تراشه ها را تست کنم تا از نتیجه کلی عیب یابی استاتیک برای راحت تر شدن عیب یابی دینامیک استفاده کنم. یک پروگرامر RT809H قبلا خریداری کرده بودم و فکر می کردم Logic Test نداره چون توی تبلیغاتش هیچ حرفی از لاجیک تست نزده بود و هیچ گزینه جداگانه ای توی منوهاش برای لاجیک تست نداره ولی با کمال تعجب دیدم تراشه های سری 74 توی لیست هستن وقتی جستجو می کنم. تراشه های نو و سالم سری 74 را دارم و تست گرفتم و مشکلی نداشت اما توی انبار بنده سه تا تراشه بود که نو و استفاده نشده بود ولی پروگرامر خراب نشون می داد. از اونجایی که این پروگرامر با این از نظر سخت افزاری خیلی خوب طراحی شده ولی از لحاظ نرم افزاری بسیار ضعیف عمل کرده شک دارم که کلا اشکال طراحی باشه ولی مطمئن نیستم چون درصد کمی امکان داره فقط دستگاه بنده خراب باشه هرچند بقیه کارها و تست ها را درست انجام می ده، به شرکت سازنده ایمیل فرستادم هیچ جوابی نداد لذا از دوستان استدعا دارم در صورت امکان این سه تراشه از نوع DIP را با این پروگرامر تست کنم و نتیجه را اینجا اعلام کنن

74HC534N
    74HC245N
    74HC374N
لطفا صبر کنید...
X