اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت درایور H-Bridge جریان بالا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت درایور H-Bridge جریان بالا

سلام منم واسه RC یه رادیو کنترل ساختم و به خوبی کار میکنه و منم مشکل H-Bridge آمپر بالا رو داشتم که از ESC استفاده کردم، الان این تاپیک رو دیدم، من هر H-Bridge ای درست میکردم درست کار نمیکرد؛ مدار و اینا همه اوکی بود هزاران بار چک کرده بودم، حتی با مقاومت ها هم بازی کردم و کم زیادشون کردم ولی بازم جواب نمیداد و اینقدر جریان میکشید که یا ترانزیستورا خیلی داغ میشد و یا باید اولش موتورو با دست میچرخوندم، به چه نتیجه ای رسیدی دوست عزیز مارم راهنمایی کن ؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
      دمت گرم. این فرکانس سروو موتور رو با اتمگا تبدیل میکنی به چار تا پالس برای فول بریج ماسفتات دیگه؟
      نه 2تا پالس !!! ینی بهتره اینطور بگم که از میکروکنترلر دوتا پالس میگیرم یکی برای راستگرد و یکی برای چپگرد موتور . در واقع یه پالس برای دو ماسفت مخالف هم که راستگرد کنند موتور رو و پالس خروجی دومی هم به دوتا ماسفت دیگر مخالف هم که چپگرد کنند موتور رو .

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط aa.aa نمایش پست ها
      سلام منم واسه RC یه رادیو کنترل ساختم و به خوبی کار میکنه و منم مشکل H-Bridge آمپر بالا رو داشتم که از ESC استفاده کردم، الان این تاپیک رو دیدم، من هر H-Bridge ای درست میکردم درست کار نمیکرد؛ مدار و اینا همه اوکی بود هزاران بار چک کرده بودم، حتی با مقاومت ها هم بازی کردم و کم زیادشون کردم ولی بازم جواب نمیداد و اینقدر جریان میکشید که یا ترانزیستورا خیلی داغ میشد و یا باید اولش موتورو با دست میچرخوندم، به چه نتیجه ای رسیدی دوست عزیز مارم راهنمایی کن ؟؟
      سلام ، فعلا به نتیجه ای نرسیدیم .
      سطر اول نوشتید که از ESC استفاده کردید . چه ESC منظورتونه ؟؟ از چ مداری استفاده کردید ؟؟ موتورتون براش هست یا براشلس ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دمت گرم. این فرکانس سروو موتور رو با اتمگا تبدیل میکنی به چار تا پالس برای فول بریج ماسفتات دیگه؟
      راستی مهندس مدل موتور DC که استفاده میکنم هم اینه : 390 DC motor

دیدگاه

یک پالس برای دو ماسفت مخالف هم! میدونی که باید این دو پالس رو به ولتاژ های بالاتری تبدیل کنی دیگه؟ شما اگه مشکل ماسفت های ساید رو حل کنی کل مشکلت حل میشه/یه شماتیک هست تو همین انجمن راهی ارزان برای درایو ماسفت از سه الی چهار تا ترانزیستور استفاده میکنی و تموم/ یکی برای افزایش ولتاژ( البته اگه از یکی استفاده کنی پالست اینورت میشه) دو تا هم برای تشکیل توتم پل

امیرحسین ضیا

دیدگاه

یک پالس برای دو ماسفت مخالف هم! میدونی که باید این دو پالس رو به ولتاژ های بالاتری تبدیل کنی دیگه؟ شما اگه مشکل ماسفت های ساید رو حل کنی کل مشکلت حل میشه/یه شماتیک هست تو همین انجمن راهی ارزان برای درایو ماسفت از سه الی چهار تا ترانزیستور استفاده میکنی و تموم/ یکی برای افزایش ولتاژ( البته اگه از یکی استفاده کنی پالست اینورت میشه) دو تا هم برای تشکیل توتم پل
          اقا مشکلم فکنممم حل شد ! اومدم تو گیت ماسفت یه ماسفت دگ وصل کردم ینی PWM رو اول دادم ب ی ماسفت ک درینش به 12 ولت وصل بود ، سورسش رو دادم به گیت ماسفت اصلی که به موتور وصله ! دور موتور رف بالا ینی ولتاژ گیت بالاتر از ولتاژ درین ب سورس بود و باعث شد دور موتور بره بالا . حالا باید دنبال ی مدار باشم . ی راهش استفاده از MC34063 هس ک تو مدار اصلی ماشین هم بود ولی شک دارم راجبش ، ی راه دگشم استفاده از بوت استراپ یا خازن یا هر چیز دگ واس افزایش ولتاژه ...

توتم پل چیه ؟! میشه راجبش توضیحی بدین البته با عکس باشه بهتر متوجه میشم

دیدگاه

دوست عزیز شما به من سر بزن من مدار کامل رو در اختیارت میذارم تلگرام @
            .amir_zia

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad0007 نمایش پست ها
              سلام ، فعلا به نتیجه ای نرسیدیم .
              سطر اول نوشتید که از ESC استفاده کردید . چه ESC منظورتونه ؟؟ از چ مداری استفاده کردید ؟؟ موتورتون براش هست یا براشلس ؟
              بله موتور براش ۵۴۰ بود که از یه ESC براش ریورس دار استفاده کردم، به نظر من حتی به صرفه تر از ساخت یه H-Bridge آمپر بالاست چون اول آماده است و وقت نمیخواد، دومن ESC خودش ترمز و... داره سومنم جعبه داره و خلاصه کلا خیلی بهتره H-Bridge آدم باید بده کلی قطعه بخره بعد طبق مدار لحیم کنه و تازه چون آمپر بالاس باید از یه PCB با چاپ هایی که بتونن آمپر بالا تحمل کنن استفاده کرد جعبه و هیتسینگ و اتصالات نداره و جنبه فروش هم نداره...

ولی کلا خیلی واسم سوال بود که چرا نمیشه یه H-Bridge ساخت که باهاش موتور براش ۵۴۰ یا ۳۹۰ رو کنترل کرد و هنوزم واسم سواله ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aa.aa نمایش پست ها
                بله موتور براش ۵۴۰ بود که از یه ESC براش ریورس دار استفاده کردم، به نظر من حتی به صرفه تر از ساخت یه H-Bridge آمپر بالاست چون اول آماده است و وقت نمیخواد، دومن ESC خودش ترمز و... داره سومنم جعبه داره و خلاصه کلا خیلی بهتره H-Bridge آدم باید بده کلی قطعه بخره بعد طبق مدار لحیم کنه و تازه چون آمپر بالاس باید از یه PCB با چاپ هایی که بتونن آمپر بالا تحمل کنن استفاده کرد جعبه و هیتسینگ و اتصالات نداره و جنبه فروش هم نداره...

ولی کلا خیلی واسم سوال بود که چرا نمیشه یه H-Bridge ساخت که باهاش موتور براش ۵۴۰ یا ۳۹۰ رو کنترل کرد و هنوزم واسم سواله ؟
                با سلام مجدد
                این اسپیدکنترل رو از کجا تهیه کردید ؟؟ اسم و مدل کامل ESC رو اگ ذکر کنید ممنون میشم یا لینک صفحه فروشگاهیش رو ... ؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد H Bridge ، شما همون اسپید رو هم باز کنید میبینید از 4 (یا 6 برای براشلس) ماسفت بصورت پل H و یا یک آیسی درایو که داخلش H بریج هست ساخته شده !! ینی طریقه کنترل موتور همین راهه ، یه مدل هم داریم بصورت 2 ماسفت که به کار ما نمیاد .
                ببینید دوست گلم حرف شما درسته ولی وقتی بحث دست ساز و تجربه پیش میاد شما مجبور میشی حتییی رادیوکنترل رو هم خودت طراحی کنی ! وگرنه رادیو تو بازار هم هست 2 کانال مخصوص ماشین که چند صد تومن قیمت داره !!! ولی ارزش کار مارو نداره چون سفارش خودمون نیست که تا 13 کانال هم خودمون بسازیم ! اگ بخایم رادیو 13 کانال برای ماشین پیدا کنیم اولا همچین رادیوکنترلی برای ماشین و مدل های زمینی نیست باشه هم چند میلیون تومن قیمتش خواهد شد . پس بهترین راه ساخت هست تا اسمبل کردن چند قطعه باهم !
                در مورد جریان هم شما دیتاشیت ماسفت هارو بببینید مخصوصا ماسفت های Nچنل همشون آمپراژ بالا هستن ! پس نیاز ما برآورده میشه ، تنها مورد Rds یا مقاومت درین سورس هستش که برای ما مشکل سازه و باعث گرم شدن ماسفت میشه ک اینم میشه با ی هیت سینک یا حتی یک تیکه ورق آلومینیوم حلش کرد . تو همون رسیور ماشین های کنترلی هم اکثرا بدون هیت سینک هستند !
                پس ساخت یک H-Bridge برای هررررنوووع موتوری ممکن هست ، مهم اصول الکترونیک ، مداربندی و طرز استفاده از قطعات در حداکثر کاراییشونه که یکم سخت میکنه قضیه رو .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
                  دوست عزیز شما به من سر بزن من مدار کامل رو در اختیارت میذارم تلگرام @
                  .amir_zia
                  ببخشید مهندس؛آی دی تون رو عوض کردید؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X