اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق بین ریموت کدلرن با فیکس چیه؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق بین ریموت کدلرن با فیکس چیه؟؟

دوست عزیز اقای eshgh_namordeh ممنون از توضیح شما
    این ریموت های 50 ، 60 تومنی بازاری که برای دزدگیر معمولی ماشین استفاده میشه از چه نوعیه؟
    دیدم دوستم 650 تومن داده دزدگیر ولی توی خیابون وقتی خواستیم قفل ماشین خودشو باز کنه اون طرفتر یه ماشین دیگه هم قفلش باز شد خداییش راست میگم چطوریه؟؟؟؟؟؟ این برام شده بود سوال مگه ممکنه؟؟!؟!!؟!!!
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

چون قیمتش پائینه احتمالا لرن کد باشه
      اینکه چند تا ریموت به بخوره احتمالش وجود داره چون مثلا 20 بیت ارسال کنه پس از یک دوره تولید دوباره تکرار میشه و خیلی احتمالهای دیگه
      از لحاظ امنیتی تمام ریموت کننرلها قابل کپی شدن هستند و امنیت بالائی ندراند به همین خاطر دزدگیرها خیلیها رمز ورود میزنند یا اثر انگشتی و ...
      اما در کل چون کپی کردنشون کار هر کسی نیست دزدگیر خیلی خوبه و مهم نیست 50 تومنی باشه یا یک میلیونی فقط کیفیت ریموتهاش خوب باشه کافیه
      و ای کاش همه توی خونه نصب میکردند .
      همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
      کانت

دیدگاه

بازم ممنون ولی فکر نکنم 650 تومن پول کمی برای دزدگیر باشه که به راحتی توی خیابون در یه ماشین دیگه هم باز بشه!!! دوره تولید لرن کد مگه چند تاست آقای اسدی گفتند با 32 بیت میشه یک میلیون ریموت ساخت
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshgh_namordeh
          اکثر دربهای برقی خارجی ، دزدگیرهای ماشین مارک خوب ، و... از اینها استفاده میکنند
          سلام ببخشید من متوجه نشدم درست .از کدوما استفاده میشه؟گیرمیاد ازشون تو بازار؟حدود قیمتی شما دارید؟ممنون
          این nrf ها که تو فروشگاه هم ازشون هس از چه نوعی اند؟بدرد کاری مشابه با دزدگیر ماشین میخورن؟امنیت دارن؟
          ای خدا ، من باید از نظر علم از همه برتر باشم، تا مبادا که دشمنان مرا از این راه طعنه زنند. باید به آن سنگدلانی که علم را بهانه کرده و به دیگران فخر میآ‌فروشند، ثابت کنم که خاک پای من هم نخواهند شد. باید همه آن تیره دلان مغرور و متکبر را به زانو در آورم، آنگاه خود خاضع ترین و افتاده ترین مرد روی زمین باشم.
          شهید دکتر مصطفی چمران

دیدگاه

nrf , ... و یا هر مدل دیگر هر چیزی که بهش بدین ارسال میکنه ربطی به امنیت نداره ، کدی که ارسال میکنید باید امنیت داشته باشه

از روش هوپینگ کد و رولینگ کد استفاده میکنند که هر بار ریموت را میزنید کدی جدید ارسال میشه
            همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
            کانت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X