اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمونه گیری از ولتاژ برق شهر،بدون ترانس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمونه گیری از ولتاژ برق شهر،بدون ترانس

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من میخوام ولتاژ برق شهر رو توسط ADCمیکرو اندازه گیری بکنم.برای این کار از یک ترانس و تقسیم ولتاژ استفاده کردم که دقت واقعا خوبی داشت.ولی من مشکل فضا و گرما دارم،بعد از چند دقیقه(با توجه به ضد آب بودن جعبه مدارم)حرارت ترانس خیلی بالا میره و مشکل برام ایجاد میکنه.سوالم اینه چجوری بدون استفاده از ترانس ولتاژ برق شهر رو بین0تا5ولت برسونم که با تغییر ولتاژ ورودی،خروجی هم تغییر کنه!
    ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ : نمونه گیری از ولتاژ برق شهر،بدون ترانس

نوشته اصلی توسط Amir asd نمایش پست ها
    من میخوام ولتاژ برق شهر رو توسط ADCمیکرو اندازه گیری بکنم.برای این کار از یک ترانس و تقسیم ولتاژ استفاده کردم که دقت واقعا خوبی داشت.ولی من مشکل فضا و گرما دارم،بعد از چند دقیقه(با توجه به ضد آب بودن جعبه مدارم)حرارت ترانس خیلی بالا میره و مشکل برام ایجاد میکنه.سوالم اینه چجوری بدون استفاده از ترانس ولتاژ برق شهر رو بین0تا5ولت برسونم که با تغییر ولتاژ ورودی،خروجی هم تغییر کنه!
    سلام اینکه گفتید تقسیم مقاومتی مگه ترانستون خروجیش چند ولته ؟؟شما که ازش باری نمی کشید پس نباید خیلی گرم بشه!!
    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

خروجی ترانس9ولته.خروجی ترانس رو به یک پل دیودی دادم و خروجی پل دیودی رو توسط دوتا مقاومت تقسیم ولتاژ کردم.از وسط دوتا مقاومت گرفتم برا ADCمیکرو.بعد از چند دیقه خیلی داغ میشه.میخوام ترانس تو مدارم نباشه

دیدگاه

با سلام:
        حداکثر جریانی که ازولتاژ 5 ولت نمونه می خواهید استفاده کنید، چند میلی آمپر است.؟
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          با سلام:
          حداکثر جریانی که ازولتاژ 5 ولت نمونه می خواهید استفاده کنید، چند میلی آمپر است.؟
          جریان زیادی لازم نیست فقط در حدی کهADCبتونه بخونه،فقط میخوام تغییرات ورودی توی خروجی مشهود باشه

دیدگاه

با چه فرمولی محاسبات ولتاژ رو انجام میدی؟

دیدگاه

جریان زیادی لازم نیست فقط در حدی کهADCبتونه بخونه،فقط میخوام تغییرات ورودی توی خروجی مشهود باشه
              دوست عزیز، وقتی که می فرمائید با ترانس9 ولت و یکسو شده، ترانس گرم می کند، نشان دهنده مصرف جریان بالاست. درطراحی یک مدار نمی شود با حدس و گمان اکتفا کرد. بله بایک آزمایش دقیقا با آن را اندازه گیری کرد و سپس منبع 5 ولت را بعنوان سمپل انتخاب کرد. پس اول آزمایش کنید و سپس گزارش کنید.
              علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
              نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
                دوست عزیز، وقتی که می فرمائید با ترانس9 ولت و یکسو شده، ترانس گرم می کند، نشان دهنده مصرف جریان بالاست. درطراحی یک مدار نمی شود با حدس و گمان اکتفا کرد. بله بایک آزمایش دقیقا با آن را اندازه گیری کرد و سپس منبع 5 ولت را بعنوان سمپل انتخاب کرد. پس اول آزمایش کنید و سپس گزارش کنید.
                دوست عزیز من نگفتم مدارم مشکل نداره و جریان نمیکشه،میگم برای کاری که میخوام بکنم جریان زیادی لازم ندارم!اگر مدارم درست بود که کمک نمیخواستم!!!
                من میخوام بدون استفاده از ترانس تغییرات ولتاژacبرق شهر رو به صورت تغییرات0تا5ولتdc در بیارم.اگر مداری در این خصوص دارید ممنون میشم بهم بگید

دیدگاه

این بد نیست اتلاف مقاومتی رو ندارین کمی ایزوله تر از مقاومته ولی اختلاف فاز در خروجی این مدار خواهید داشت زمین مدار میکرو از زمین برق شهر جداس.

دیدگاه

سلام اگر از ترانس هم خواستید استفاده کنید می تونید به این روش استفاده کنید

البته باید طبق شکل بالا خروجی ترانستون پیک تا پیکش 5 ولت باشه یعنی از منفی 2.5 تا مثبت 2.5 درضمن اون مقاومت ها هم بهتره 1 درصد خطا باشن
                    حواستون باشه ترانسها یه نکته ای دارند اگر فرضا شما ترانس 9 ولت تهیه کنید در حالت بی باری خروجیش خیلی بیشتر از 9 ولته این ها برای زمانی ضربدر رادیکال 2 کنید
                    اگر ترانس مورد نظر را پیدا نکردید باید کار دیگه ای بکنیم شما خروجی ترانستون رو با اسکوپ در حالت بی باری ببینید و مقادیرش رو بگید
                    اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
                    پیامبر اکرم(ص):زکات علم نشر آن است.
                    در کشور های غربی انتقال تجربیات و دانش به افراد مبتدی یک پیشرفت محسوب شده و به آن مدیریت دانش می گویند. ولی متاسفانه این فرهنگ هنوز در کشور ایران رایج نشده است !!!

دیدگاه

در ورودی ترانس یه مقاومت ۱۰۰ کیلو اضافه کن چون نمیخوای جریان بکشی ازونورش فقط میخوای نمونه بگیری.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

شما میتونید کاریکه توی محافظ یخچالها برای نمونهگیری از برق میشه
                        انجام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadebrahimi نمایش پست ها
                          شما میتونید کاریکه توی محافظ یخچالها برای نمونهگیری از برق میشه
                          انجام بدید
                          خب اون کار چیه؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
                          در ورودی ترانس یه مقاومت ۱۰۰ کیلو اضافه کن چون نمیخوای جریان بکشی ازونورش فقط میخوای نمونه بگیری.
                          نمیخوام از ترانس استفاده کنم اگه مداری سراغ دارید ممنون میشم

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها

این بد نیست اتلاف مقاومتی رو ندارین کمی ایزوله تر از مقاومته ولی اختلاف فاز در خروجی این مدار خواهید داشت زمین مدار میکرو از زمین برق شهر جداس.
                          در تستایی که من گرفتم اگه زمین میکرو با زمین برق شهر یکی نشه ADCاشتباه نشون میده،مدار بهتری بدون ترانس سراغ ندارید؟

دیدگاه

خب اون کار چیه؟

نمیخوام از ترانس استفاده کنم اگه مداری سراغ دارید ممنون میشم

در تستایی که من گرفتم اگه زمین میکرو با زمین برق شهر یکی نشه ADCاشتباه نشون میده،مدار بهتری بدون ترانس سراغ ندارید؟
                            خوب اینم زمینش به زمین مدار میکرو وصله دیگه غیر از این اصلا نمیشه! اون گراند زمینه میکروه
                            شما با ترانس چطوری اینکارو میکنی؟؟
                            جدیدترین ویرایش توسط arvinfx; ۱۳:۱۶ ۱۳۹۷/۱۱/۰۹.

دیدگاه

توی محافظ ها میان با تقسیم مقاومتی مستقیم ازبرق شهر نمونه میگیرن وبایک دیود یکسو میشه ویک خازن هم صافش میکنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X