اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
    مرسی.
    من زیاد با swishmax کار نکردم.
    راستی این تابلو رو با mmc ساختی؟
    فایل bin استفاده میشه؟
    آره از mmc میخونم و از همون فایل bin که شما زحمتشو کشیدین استفاده میکنم
    آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
    آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
    آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
    آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

سلام

می خواستم به آقای تفرشی اولا" نبریک بگم بابت این برنامه های خوب و کاملی که نوشتن و بعد هم چند پیشنهاد در کامل تر شدن برنامه تان بدهم تا اگر ممکنه در برنامه شان (GIF TO CODE 1.4) دو مورد زیر را هم اضافه کنند.
      1- گزینه ای که کدها را از پائین تصویر هم اینجاد کند. (البته در حال حاضر هم می شود کدها را از پائین خواند و ارسال کرد.)
      2- در برنامه شما حالت سطری کد ها برای یک سطر تا اتنها ایجاد می شود و سپس به سطر بعدی میرود ... در حالی که در تابلوهای روان استاتیک جدید که بصورت ماژول ساخته می شود , کل اطلاعات یک ماژول باید فرستاده شود و سپس اطلاعات یا کدهای ماژول بعدی . در برنامه شما برای استفاده در این تابلوها باید ابتدا کدهای دارای شماره فرد را ارسال کرد و بعد کدهای با شماره های زوج را.
      اگر این قابلیت را هم به برنامه اضافه کنید که کدهای یک ماژول را بصورت مجزا هم بدهد . برنامه شما کاملتر خواهد شد.

در ضمن اگر ممکن است در مورد ساختار فایل های GIF هم کمی توضیح دهید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naatamam
        سلام

می خواستم به آقای تفرشی اولا" نبریک بگم بابت این برنامه های خوب و کاملی که نوشتن و بعد هم چند پیشنهاد در کامل تر شدن برنامه تان بدهم تا اگر ممکنه در برنامه شان (GIF TO CODE 1.4) دو مورد زیر را هم اضافه کنند.
        1- گزینه ای که کدها را از پائین تصویر هم اینجاد کند. (البته در حال حاضر هم می شود کدها را از پائین خواند و ارسال کرد.)
        2- در برنامه شما حالت سطری کد ها برای یک سطر تا اتنها ایجاد می شود و سپس به سطر بعدی میرود ... در حالی که در تابلوهای روان استاتیک جدید که بصورت ماژول ساخته می شود , کل اطلاعات یک ماژول باید فرستاده شود و سپس اطلاعات یا کدهای ماژول بعدی . در برنامه شما برای استفاده در این تابلوها باید ابتدا کدهای دارای شماره فرد را ارسال کرد و بعد کدهای با شماره های زوج را.
        اگر این قابلیت را هم به برنامه اضافه کنید که کدهای یک ماژول را بصورت مجزا هم بدهد . برنامه شما کاملتر خواهد شد.

در ضمن اگر ممکن است در مورد ساختار فایل های GIF هم کمی توضیح دهید .
        دوست عزیز شما میتونی این کد ها رو خیلی راحت داخل مستر به بلوک های مورد نظر تقسیم کنی بعد بفرستی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
          دوست عزیز شما میتونی این کد ها رو خیلی راحت داخل مستر به بلوک های مورد نظر تقسیم کنی بعد بفرستی
          درست منوجه نشدم . میشه بیشتر توضیح دهید.

دیدگاه

کد:
            dsp_code[]={
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xCD,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xC0,
            	0xE0,0x3F,0xFF,0xC1,
            	0xE0,0x7F,0xFF,0xFF,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xF9,
            	0xBF,0xFF,0xFF,0xF9,
            	0xBF,0xE7,0xB3,0x70,
            	0x3F,0xCF,0x36,0x78,
            	0x3F,0xCE,0x26,0x7C,
            	0x00,0x00,0x00,0x00,
            	0x00,0x00,0x00,0x00,
            	0x80,0x20,0x00,0x01,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
            	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF
            };
            فرض کنیم دیتای بالا اطلاعات یک فریم ما باشه .(سایز 32*16)
            اگر ماژول ما 16*16 باشه برای این فریم نیاز به دو تا از این ماژول ها داریم.
            حالا باید این فریم رو تو دوتا بافر (آرایه)ذخیره کنیم و برای هر ماژول بفرستیم.
            در فریم بالا ، توی هر سطر 4 عدد بایت داریم که دوتای اول برای ماژول اول و دوتای دوم برای ماژول دوم میباشد . پس باید برنامه ای بنویسیم که بیاد از هر سطر دو بایت رو جدا کنه و بریزه تو دو تا آرایه که هر کدوم 32 بایت داره.
            الگوریتم برنامه بدین صورت که
            1-باید دو عدد حلقه تو در تو داشته باشیم که حلقه اول 16 گام و حلقه داخلی 2 گام داشته باشد
            2- در حلقه داخلی دو بایت اول در آرایه اول و دو بایت دوم در آرایه دوم قرار میگیره
            3- در حلقه خارجی هم شماره سطر عوض میشه.
            برنامه به شکل زیر می باشد.
            کد:
            unishned char buf[2][32],i,k;

for(i=0;i<16;i++)
             {
             for(k=0;k<2;k++)
              {
              buf[0][(i*2)+k]=dsp_code[(i*4)+k];
              buf[1][(i*2)+k]=dsp_code[(i*4)+k+2];
              }
             }

دیدگاه

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
              کد:
              dsp_code[]={
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xCD,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xC0,
              	0xE0,0x3F,0xFF,0xC1,
              	0xE0,0x7F,0xFF,0xFF,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xF9,
              	0xBF,0xFF,0xFF,0xF9,
              	0xBF,0xE7,0xB3,0x70,
              	0x3F,0xCF,0x36,0x78,
              	0x3F,0xCE,0x26,0x7C,
              	0x00,0x00,0x00,0x00,
              	0x00,0x00,0x00,0x00,
              	0x80,0x20,0x00,0x01,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF,
              	0xFF,0xFF,0xFF,0xFF
              };
              فرض کنیم دیتای بالا اطلاعات یک فریم ما باشه .(سایز 32*16)
              اگر ماژول ما 16*16 باشه برای این فریم نیاز به دو تا از این ماژول ها داریم.
              حالا باید این فریم رو تو دوتا بافر (آرایه)ذخیره کنیم و برای هر ماژول بفرستیم.
              در فریم بالا ، توی هر سطر 4 عدد بایت داریم که دوتای اول برای ماژول اول و دوتای دوم برای ماژول دوم میباشد . پس باید برنامه ای بنویسیم که بیاد از هر سطر دو بایت رو جدا کنه و بریزه تو دو تا آرایه که هر کدوم 32 بایت داره.
              الگوریتم برنامه بدین صورت که
              1-باید دو عدد حلقه تو در تو داشته باشیم که حلقه اول 16 گام و حلقه داخلی 2 گام داشته باشد
              2- در حلقه داخلی دو بایت اول در آرایه اول و دو بایت دوم در آرایه دوم قرار میگیره
              3- در حلقه خارجی هم شماره سطر عوض میشه.
              برنامه به شکل زیر می باشد.
              کد:
              unishned char buf[2][32],i,k;

for(i=0;i<16;i++)
               {
               for(k=0;k<2;k++)
                {
                buf[0][(i*2)+k]=dsp_code[(i*4)+k];
                buf[1][(i*2)+k]=dsp_code[(i*4)+k+2];
                }
               }
              سلام

مهندس این صحبت شما را کاملا" قبول دارم و روش خوبی است.
              اما اشکالش اینه که یک دیتایی را که در یک جا ذخیره کرده ایم را دوباره و یا چند باره در یک آرایه یا چند آرایه ذخیره می کنیم. هم وقت میکرو را میگیرد و هم فضای حافظه را.
              در پروژه و کارهای کوچک خوب است , ولی در تابلوهای بزرگ جالب نیست.
              اما نظر من این هست که کدها را به همان ترتیب که می خواهیم برای یک ماژول ارسال کنیم , ذخیره و سپس ارسال کنیم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naatamam
                سلام

مهندس این صحبت شما را کاملا" قبول دارم و روش خوبی است.
                اما اشکالش اینه که یک دیتایی را که در یک جا ذخیره کرده ایم را دوباره و یا چند باره در یک آرایه یا چند آرایه ذخیره می کنیم. هم وقت میکرو را میگیرد و هم فضای حافظه را.
                در پروژه و کارهای کوچک خوب است , ولی در تابلوهای بزرگ جالب نیست.
                اما نظر من این هست که کدها را به همان ترتیب که می خواهیم برای یک ماژول ارسال کنیم , ذخیره و سپس ارسال کنیم...
                از لحاظ زمان که مشکلی پیش نمیاد چون زمانی که led ها روشن هستند زمان کافی برای پردازش وجود داره من توی طرح خودم حداقل 60 الی 70 عدد تیکه 16*16 رو میشه به هم وصل کرد. از لحاط حجم هم شما هر دفعه از mmc به اندازه یک فریم برداشت باید بکنی . مثلا برای یک تابلوی 144*32 که نسبتا سایز بزرگی هست هر فریم 576 بایت نیاز داره پس با یک مگا 128 که 4 کیلو بایت sram داره اصلا مشکلی پیش نمیاد .
                در ضمن روش های زیادی وجود داره که توی زمان و پردازش صرفه جویی کرد که توی تک رنگ به نظر نمیاد لازم باشه .

دیدگاه

سلام

دوستان بهترین فونت فارسی و انگلیسی برای کار در تابلوهای روان در برنامه swishmax چی است ؟
                  من برای یک تابلوی روان 16x32 در swishmax فونت های مختلف با سایز های متفاوتی را امتحان کردم. در swishmax خیلی خوب دیده می شود ولی وقتی فایل gif را در برنامه GIG to Code تبدیل میکنیم , حروف به هم میچسبه یا قشنگی و زیبایش را از دست میده. بخصوص فونت های فارسی که خیلی خراب نمایش داده می شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naatamam
                    سلام

دوستان بهترین فونت فارسی و انگلیسی برای کار در تابلوهای روان در برنامه swishmax چی است ؟
                    من برای یک تابلوی روان 16x32 در swishmax فونت های مختلف با سایز های متفاوتی را امتحان کردم. در swishmax خیلی خوب دیده می شود ولی وقتی فایل gif را در برنامه GIG to Code تبدیل میکنیم , حروف به هم میچسبه یا قشنگی و زیبایش را از دست میده. بخصوص فونت های فارسی که خیلی خراب نمایش داده می شود.
                    سلام.
                    swishmax بر مبنای فلش ساخته شده.
                    فلش هم خاصیت برداری داره.
                    یعنی در هر سایزی کیفیت خودشو حفظ میکنه.
                    ولی در تابلو روان چون بر مبنای پیکسل هست کیفیت میاد پایین.
                    ولی اگر تعداد پیکسلها زیاد باشه کیفیت میره بالا.
                    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naatamam
                      سلام

سلام
                      تو برنامه swishmax کنار تبfont یه تب کشویی هست که پیش فرض روی V هست
                      اگه روی P بزارید متنو به صورت پیکسل نشون میده که میتونی با این امکان بهترین فونتتو انتخاب کنی
                      امام هادی(ع)
                      آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
                      افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

سلام

آقای تفرشی از ورژن های دیگر و کاملتر GIG to Code خبری نیست.

من میخوام مثل همین برنامه را با #C بنویسم ولی از ساختار و بایت های فایل gif چیزی نمیدونم , ممکن است کمی راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط naatamam
                          سلام

آقای تفرشی از ورژن های دیگر و کاملتر GIF to Code خبری نیست.

من میخوام مثل همین برنامه را با #C بنویسم ولی از ساختار و بایت های فایل gif چیزی نمیدونم , ممکن است کمی راهنمایی کنید.
                          سلام.
                          به زودی.
                          من C# زیاد کار نمی کنم نمیدونم به چه صورتی هست.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز.
                            ورژن جدید برنامه GIF TO CODE 1.5 Beta رو دانلود کنید و تست کنید.
                            تو قسمت فایل BIN یه سری امکانات گذاشتم واسه Delay ها.
                            یادتون باشه که Delay دو بایتی هست.
                            نظر یادتون نره.
                            مرسی.

دانلود:
                            http://fattahtafreshi.persiangig.com.../GIFTOCODE.zip

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fattah-Tafreshi
                              سلام.
                              به زودی.
                              من C# زیاد کار نمی کنم نمیدونم به چه صورتی هست.
                              سلام
                              فرقی نمیکند
                              اگر ساختار و چگونگی بایتهای فایل gif را بدونم . من هم با #c می نویسم :read:

دیدگاه

سلام خدمت اساتید
                                برای هفت رنگ بهتره از چه چیدمانی استفاده کنم(دلتا یا ردیفی) و از چه led استفاده کنم(3mm یا 5mm)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...