اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به کد HEX جهت تابلو روان

سلام اقای تفرشی
    عالی بود

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
      من یه تابلوروان 32*96 درست کردم که دارای 8 ماژول 16*24 هستش.دیروز دو تا از ماژولها رو راه انداختم که اندازش 32*24 بود.از نرم افزار آقای تفرشی استفاده کردم.نرم افزار خوبی هستش :applause:چند تا نظر در مورد نرم افزار هم دارم که در ادامه خواهم گفت.من پس از راه اندازی تابلو یه مشکل داشتم.از دوستان اگه کسی میتونه, بهم کمک کنه.من کد هگز گیف رو تو میکرو ریختم.یه فایل تقریبا" کوتاه 90% از میکرو رو پر میکرد که این باعث میشد در بعضی از مواقع میکروم هنگ کنه.
      کسی هست که با بسکام mmc رو برای تابلوروان راه اندازی کرده باشه؟من راه اندازی mmc رو بلد نیستم :cry:

اما نظر در مورد نرم افزار آقای تفرشی:قرار گرفتن تغییر سایز در نرم افزار-خروجی نرم افزار اگه باینری هم میشد خوب بود-اگه نرم افزار علاوه بر گیف فایل swf رو هم تبدیل میکرد عالی بود-یه پیش نمایش هم اگر بعد از اتمام تبدیل نشان بده خوبه.
      همه اینهایی که در مورد نرم افزار گفتم فقط و فقط نظر و پیشنهاد شخصی بنده بود.این نظرات هیچ چیزی از زحمات و کارایی نرم افزار کم نمیکنه.
      دوستان در ضمن من سعی میکنم یه فیلم هم از تابلو بگیرم و تو سایت قرار بدم.

دیدگاه

اینهم فیلم تابلو ...
        http://uplod.ir/5jtzg7c9gsdf/Picture_005.MOV.htm

دیدگاه

سلام دوست عزیز آقای erfan_z78
          ممنون از نظراتی که دادین.
          برنامه کد باینری داره در چند حالت مختلف.
          تغییر سایز در ورژن جدید وجود خواهد داشت.نوشتم کدهاش رو.
          ساپورت فایلهای swf و avi نیز اضافه می شود. در حال حاضر دارم روش کار می کنم.
          برنامه شبیه ساز هم تقریبا 80 درصد انجام شده. در حال ساختنش هستم.
          البته یک شبیه ساز هفت رنگ نوشتم.
          در ورژن بعدی از یک موتور قویتر استفاده میشه که کارایی بیشتری خواهد داشت.
          http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

نوشته اصلی توسط erfan_z78
            با سلام خدمت دوستان
            من یه تابلوروان 32*96 درست کردم که دارای 8 ماژول 16*24 هستش.دیروز دو تا از ماژولها رو راه انداختم که اندازش 32*24 بود.از نرم افزار آقای تفرشی استفاده کردم.نرم افزار خوبی هستش :applause:چند تا نظر در مورد نرم افزار هم دارم که در ادامه خواهم گفت.من پس از راه اندازی تابلو یه مشکل داشتم.از دوستان اگه کسی میتونه, بهم کمک کنه.من کد هگز گیف رو تو میکرو ریختم.یه فایل تقریبا" کوتاه 90% از میکرو رو پر میکرد که این باعث میشد در بعضی از مواقع میکروم هنگ کنه.
            کسی هست که با بسکام mmc رو برای تابلوروان راه اندازی کرده باشه؟من راه اندازی mmc رو بلد نیستم :cry:
            سلام
            من با بسکام و حافظه فلش میکرو کارکردم مشکلی نداشت.
            میتونید از میکرو هایی که حافظه بالاتری (Atmega128) دارند استفاده کنید
            در ادامه مبحث استاتیک بحث MMC هم بررسی و نحوه استفاده از آن آموزش داده میشود. :read:
            در صفحات قبلی این تاپتیک فایل های MMC و آموزش آولیه آن قرار داده شده است
            قومی متفکرند اندر ره دین
            قومی بگمان فتاده در راه یقین
            میترسم از آن که بانگ آید روزی
            که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

با سلام
              اقای تفرشی با تشکر از زحمات شما
              بنده یک تابلو روان با ابعاد 8x32 با ماتریسهای 8x8 ساخته
              وجواب خوبی گرفته ام.
              سوالی از شما دارم و ان اینست که ایا میتوان از نرم افزار چینی
              hd2010 -hd2012 جهت ایجاد افکت در تابلو روان استفاده کرد
              وچگونه
              همچنین ایا نرم افزاری هست که شما یا سایر دوستان از ان اطلاع داشته
              و بتوان جهت ایجاد افکت از ان استفاده کرد.
              لازم به ذکر است که تابلو توسط atmega 16 و 74595 ساخته شده و برنامه
              بوسیله بیسکام نوشته شده و تابلو حرکت به راست و چپ رادارد.
              با تشکر فراوان از زحمات شما

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز برای افکت گذاری پیشنهاد من به شما نرم افزارswish max که نرم افزاره فوق العاده
                قوی است ودارای افکتای بسیار زیبا که حتی میتونی افکت رو ادیت کنی
                موفق باشی
                امام هادی(ع)
                آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
                افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

با تشکر از دوستان
                  ایا روش خاصی برای ارتباط این نرم افزار و
                  میکرو وجود دارد و کلا ایا ارتباط بین این دو احتیاج به تخصص خاصی دارد؟
                  با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AKBAR SAMIMI
                    با تشکر از دوستان
                    ایا روش خاصی برای ارتباط این نرم افزار و
                    میکرو وجود دارد و کلا ایا ارتباط بین این دو احتیاج به تخصص خاصی دارد؟
                    با تشکر
                    سلام دوست عزیز.
                    شما افکتهای مورد نظرتون رو با نرم افزار swish max می سازین و به صورت فایل GIF ذخیره میکنید.
                    سپس فایل GIF ساخته شده را با نرم افزار GIF TO CODE تبدیل به کد هگز یا باینری می کنید.
                    در مرحله بعد میکرو اون کدها رو میخونه و نمایش میده روی تابلو.

دیدگاه

با تشکر فراوان از شما دوستان عزیز

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز.
                        از شما خواهش میکنم حتما از تابلوهای خودتون فیلم بگیرید و پلود کنید.یا اینکه ایمیل کنید به من.
                        fattah.roland@gmail.com
                        چون می خوام در صفحه اصلی بزارمشون.
                        می خوام که اشتیاق ساخت تابلو بره بالا.
                        منتظر فیلمهاتون هستم.
                        جدی بگیرین. :agree:
                        مرسی.

دیدگاه

سلام

این هم عکس هایی و فیلمی از تابلوی روان استاتیکی که من ساختم.
                          البته کد ها را که GIF TO CODE میدهد را کمی ویرایش کردم

این برد را برای کاهش هزینه یک رو طراحی کردم ولی بعلت شلوغی و قطعات زیاد مجبور به استفاده تعداد زیادی جامپر شدم که طبیعی است. مدار را روی فیبر فایبر چاپ کردم , برای همین در عکس کمی شفاف مشاهده میشود.
                          (فیبرهای فایبر نسبت به فبیر استخوانی , کیفیت و ضخامت مس بیشتری دارند)

برد را بصورت ماژول طراحی کردم که فقط با 5 سیم ارتباطی قابل گسترش است , از این 5 سیم 2تای آن مربوط به زمین و vcc است و سه سیم دیگر هم دیتا می باشد.
                          فعلا" دو تا فیبر برای نمونه چاپ کردم که در عکس های فوق مونتاژ شده یکی را مشاهده میکنید.

این هم فیلم آن
                          http://www.iranmicro.ir/forum/attach...p;d=1338993179

در حال راه اندازی ساعت و دماسنج روی برد هستم و که در آینده نزدیک آماده میشه.

دیدگاه

سلام دوستان عزیز.
                            ورژن جدید نرم افزار GIF TO CODE 1.7 رو دانلود کنید.
                            قابلیت تغییر سایز در نرم افزار وجود دارد.
                            همچنین چندتا عملیات پردازش تصویری که زیاد به کارتون میاد رو گذاشتم.
                            در این ورژن از یک موتور قویتر برای عملیات تصویری استفاده کردم.
                            اگر روی عکس با موس اسکرول کنید زوم هم میشه.
                            هنوز قابلیت swf , avi اضافه نشده.
                            چون دارم روش کار میکنم.طول میکشه تقریبا.
                            ظاهر نرم افزار کمی عوض شده.
                            با تشکر.

دانلود

http://fattahtafreshi.persiangig.com.../GIFTOCODE.zip

دیدگاه

دکتر جان ترکووووندییی :applause: :applause: :applause: :applause:
                              فقط یه مشکلی داره که وقتی تو تنظیمات سمت چپ دست کاری میکنی شکلش به هم میریزه
                              آنکس که بداند و بداند که بداند /، اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
                              آنکس که بداند و نداند که بداند / ، بیدارش نمایید که بسی خفته نماند
                              آنکس که نداند و بداند که نداند / ، لنگان خرک خویش به مقصد برساند
                              آنکس که نداند و نداند که نداند / ، در جهل مرکب ابدالدهر بماند

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و عکس و انیمیشن GIF به &

نوشته اصلی توسط king_of_hearts90
                                دکتر جان ترکووووندییی :applause: :applause: :applause: :applause:
                                فقط یه مشکلی داره که وقتی تو تنظیمات سمت چپ دست کاری میکنی شکلش به هم میریزه
                                مرسی
                                درسته در ویندوز 7 اینطوری میشه.
                                مشکل برطرف شد.
                                دوباره پدیت کردم.
                                دانلود کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...