اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

CALLER ID ICs

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : CALLER ID ICs

سلام ببین mt چیزه خاصی نداره ...مدار پشت mt مهم نیست زیاد من با مدار خازما جواب نگرفتم ..ولی مدار پشت mt nvsji ببین ایشون از شیفت رجیستر استفاده کرده ...من مستقیم از مد0 استفاده کردم .....
    ایمان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eimangh
      سلام ببین mt چیزه خاصی نداره ...مدار پشت mt مهم نیست زیاد من با مدار خازما جواب نگرفتم ..ولی مدار پشت mt nvsji ببین ایشون از شیفت رجیستر استفاده کرده ...من مستقیم از مد0 استفاده کردم .....
      سلام آقا ایمان.میشه لطفا ساده تر بگی تا ماهم بفهمیم .من هنوز مشکلم حل نشده :angry:.راستش من فقط یدونه mt8843 دارم و نمی تونم بذارمش توی مدارهای تستی.
      پس لطفا نقشه ای که فکر می کنید بیشترین جوابو میده برامون بذاریدش.ممنون
      خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

اگه کسی نقشه Mt8843 رو جواب گرفته بزاره تا بقیه هم استفاده کنند.

چون خیلی از افراد با این مدار مشکل دارند.اگه کسی هست که این مدار رو جواب گرفته بقیه رو راه نمایی کنه.

من هم رو این مدار کار می کنم اگه جواب گرفتم می زارم تو سایت تا بقیه استفاده کنند.

دیدگاه

تو این انجمن کسی نیست واقعا اینو جواب گرفته باشه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ahp_online
            تو این انجمن کسی نیست واقعا اینو جواب گرفته باشه؟؟؟
            حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
              اگه کسی جواب گرفت مدار شو بذاره

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                امیدوارم دیر جواب نداده باشم
                من با mt88e43 و mt8870 کار کردم اگر مشکلی دارین بپرسین در حد توانم بتونم راهنمایی میکنم
                در مورد مدار mt8843 مدار اقای خزاما به خوبی کار میکنه البطه من فقط از قسمت اشکار سازش که همون mt8843 است و قسمت تبدیل سریال به پاراللش استفاده کردم که البطه اونم مجبور شدم بخاطره نوعه استفاده تغیرش بدم حالا اگر مشکلی دارین اگر بتونم در خدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzadjamali
                  سلام به همه دوستان
                  امیدوارم دیر جواب نداده باشم
                  من با mt88e43 و mt8870 کار کردم اگر مشکلی دارین بپرسین در حد توانم بتونم راهنمایی میکنم
                  در مورد مدار mt8843 مدار اقای خزاما به خوبی کار میکنه البطه من فقط از قسمت اشکار سازش که همون mt8843 است و قسمت تبدیل سریال به پاراللش استفاده کردم که البطه اونم مجبور شدم بخاطره نوعه استفاده تغیرش بدم حالا اگر مشکلی دارین اگر بتونم در خدمتم
                  سلام و ممنون فرزاد جان :applause:
                  میشه لطف کنین و بیشتر در مورد مدار تبدیل سریال به پاراللش توضیح بفرمائید.اگه ممکنه مدار خودتونم برا ما بذارید تا استفاده کنیم.ثواب داره :biggrin:
                  حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    راستش من خودم از مدار اقای خزاما استفاده کردم فقط قسمت میکروشو تغیر دادم چون اصلا نمی خواستم از lcd استفاده کنم برای همین مدار ایشون را قرار دادم
                    مدار از سه قسمت تشکیل شده است :
                    1- IC MT88E43 است که اشکار ساز پالس های ایدی کالر است
                    2- IC 74HC595 است که یک شیفت رجیستر 8 بیتی است که از ان به عنوان مبدل سریال به پارالل استفاده شده است
                    3- قسمت اخرم که میکرو است که بسته به کاربرد برنامه متناسب با ان را می نویسیم
                    حالا مختصر توضیحی در مورد ای سی ها میدهم که امیدوارم بدردتون بخوره:
                    اول ایسی MT88E43 که یک اشکار ساز مدولاسیون FSK است که داده های خروجی خود را به صورت سریال ارسال میکند و در دو مد کاری میتواند کار کند
                    در مود اول (0) خروجی داده ها را با سرعت ثابت 1200 baud ارسال میشود (Synchronous) و در مود دوم (1) خروجی با سرعت کلاک پالس وارد شده به ایسی ارسال میشود یعنی با ورود هر کلاک پالس یک بیت داده ارسال میشود (Asynchronous)
                    اگر میخواهید از مدار به صورت دیگری استفاده کنین باید نسبت به نوع کارتون تنضیمات ایسی را عوض کنین به همین دلیل تعدادی از پایه های ایسی را که احتیاج به تنظیم دارند را براتون توضیح میدم
                    قسمت چپ ایسی (پایه های 0 تا 12) که اکثرا ورودی هستند تغریبا ثابت هستند و میتوان از همان مدار اقای خزاما استفاده کرد فقط پایه 9 که برای انتخاب مود کاری ایسی است که در مورد ان توضیح دادم اگر این پایه 0 شود ( زمین شود ) ایسی در مود 0 و اگر 1 شود(به vcc وصل شود) در مود 1 کار میکند و پایه شماره 8 نیز برای تشخیص زنگ است به این معنی که زمانی که این پایه 1 شود یعنی خط شما در حال زنگ خوردن است
                    قسمت راست ایسی (پایه های 13 تا 24) اکثرا پایه های خروجی هستند
                    پایه 13 برای فعال سازی power down است که اگر این پایه 1 شود ایسی در در حالت power down قرار میگیرد که در این حالت ایسی هیچ عملکردی انجام نمیدهد و فقط توانایی تشخیص زنگ را دارد اما برای این که ایسی فعال باشد و بتواند پالسها را اشکار کند باید این پایه به زمین وصل شود برای همین ما ان را همیشه به زمین وصل میکنیم
                    پایه 15 برای فعال سازی اشکار ساز fsk است (fsken) که اگر 1 باشد اشکار ساز fsk فعال و اگر 0 باشد اشکار ساز fsk غیر فعال میشود که این پایه در زمان زنگ خوردن ایسی باید 1 شود تا پالسها را اشکار کند
                    پایه 16 پایه کلاک پالس است که اگر ایسی در مود 0 باشد کلاک پالسها را از این پایه به خارج انتقال میدهد ولی اگر در مود 1 باشد باید از این پایه کلاکها را به ایسی وارد کنیم
                    پایه 17 پایه خروجی دادها است
                    پایه 18 پایه خواندن اطلاعات است (DR) یعنی زمانی که یک بایت داده به خروجی انتقال یافت این پایه یک پالس 0 (low active) می فرستد که نشان دهنده پایان ارسال این بایت است
                    بقیه پایه ها هم که در این مدار استفاده نشده اما در صورت لزوم میتوانید به دیتا شیت ایسی مراجعه کنید
                    قسمت دوم مدار که مبدل سریال به پارالل است که ممکن است اصلا شما از ان استفاده نکنید که ان را هم توضیح میدهم
                    اما در صورت استفاده از این ایسی همان طور که می بینید داده ها به پایه 14 که پایه ورودی ایسی است منتقل میشود و کلاک پالس هم به پایه 11 وصل شده و پایه 12 هم به پایه DR وصل شده است که همان طور که گفتم نشان دهنده پایان ارسال بیت های یک بایت است
                    بقیه موضوع هم که معلومه اما ضرورت استفاده از این ایسی در این مدار این بوده است که چون باید داده ها هم به میکرو و هم به lcd فرستاده شود و ورودی lcd پارالل است باید سیگنالها را از سریال به پارالل تبدیل کنیم
                    شما میتوانید بدون استفاده از این ایسی داده ها را به صورت سریال به دستگاهای دیگر ارسال کنید مثلا میتوانید خروجی MT88E43 را به یک MAX 232 وصل کنید و داده ها را به کامپیوتر ارسال کنید که در این صورت برنامه دریافت اطلاعات کامپیوتر (مثل HYPER TERMINAL ویندوز) را باید روی سرعت 1200 باود ریت و 8 بیت داده و بدون parity bit و با یک stop bit تنظیم شود
                    امیدوارم توضیحاتم به درد بخوره باز هم اگر سوالی بود اگر بتونم در خدمتم
                    خدا نگهدار :bye

دیدگاه

فرزاد جان برای شماره گیری در سیستم های FSK از چه آی سی استفاده کنم؟
                      همچنین برای آشکار کردن شماره های وارد شده بعد از برداشتن گوشی از همین MT8843 میشه استفاده کرد یا نه؟ممنون
                      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام ایمان جان
                        برای شماره گیری میتونی از mt8888 استفاده کنی و برای اشکار شدن شمارهها پس از برداشتن گوشی نیز میتونی از همین ایسی استفاده کنی چون هم receiver و هم transmitter .
                        البطه این ایسی برای سیستم dtmf هست :cry2:
                        ولی تو شماره گیری الان همه جا فکر میکنم از سیستم تون استفاده میشه .حالا امتحانش ضرر نداره :redface: :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط farzadjamali
                          سلام ایمان جان
                          برای شماره گیری میتونی از mt8888 استفاده کنی و برای اشکار شدن شمارهها پس از برداشتن گوشی نیز میتونی از همین ایسی استفاده کنی چون هم receiver و هم transmitter .
                          البطه این ایسی برای سیستم dtmf هست :cry2:
                          ولی تو شماره گیری الان همه جا فکر میکنم از سیستم تون استفاده میشه .حالا امتحانش ضرر نداره :redface: :nice:
                          ممنون فرزاد جان :applause:.ولی من این mt8888 رو ندارم و نمی تونم تست کنم.ولی میدونم که سیستم مخابرات ما FSK هست.
                          چرا این سیستم ها یکی نیستن؟fsk,dtmf
                          مسخرس نه؟؟؟!!! :cry2:
                          حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
                            ایمان جان از ته دل من گفتی.با اینکه داداشم تو مخابراته ولی ...همشون رو ببرن.نه به هزینهاشون نه به سرویس دهیشون.
                            نمیدونم اینجا جاش هست یا نه.ولی چند وقت پیش سازمان بازرسی اعلام کرد که مخابرات از اولی که موبایل رو داد تو بازار تا چند وقت پیش 90 ملیارد از مردم پول گرفته در حالی که فقط 1 ملیارد خرج سیستماشون کردن.فکر کنم این مسخره تر باشه مگه نه؟ :angry:
                            گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
                            "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

باسلام
                              دوستان میبخشید که این تاپیک قدیمی رو دوباره باز کردم ولی چاره ای نداشتم چون IC MT88E43 تازه چند روزه که از تهران بدستم رسیده. :wow:
                              فرزاد جان چندتا سوال داشتم ازتون امیدوارم پاسخ روان وجامعی بهم بدین.البته پیشاپیش تشکر میکنم ازتون.
                              1- شما گفتین که (پایه شماره 8 برای تشخیص زنگ است به این معنی که زمانی که این پایه 1 شود یعنی خط شما در حال زنگ خوردن است)
                              اما من که مدار رو بستم اینطوری نبود یعنی در حالت عادی 1 هست و در هر بار زنگ خوردن تلفن این پایه 0 میشه .میشه بگین جریانش چیه؟
                              2- شما گفتین که (پایه 15 برای فعال سازی اشکار ساز fsk است (fsken) که اگر 1 باشد اشکار ساز fsk فعال و اگر 0 باشد
                              اشکار ساز fsk غیر فعال میشود که این پایه در زمان زنگ خوردن ایسی باید 1 شود تا پالسها را اشکار کند)خوب من این کار رو کردم اما در زمان
                              زنگ خوردن فقط یه شماره میافتاد و دیگه عوض نمیشد.ولی زمانی که این پایه رو به VCC متصل میکردم خروجی آشکار میشد.
                              3- میشه یه توضیح هم در مورد پایه 13 IC 74HC595 بدین؟من این پایه رو به زمین متصل کردم.

متئسفانه من فقط با زبان اسمبلی میتونم برنامه بنویسم و فقط با 8051 کار کردم. :angry: :cry2:
                              به خاطر همین از برنامه آقای خزما چیزی سر در نیاوردم.
                              4- هشت بیت یا همون 1بایت اطلاعات خروجی از IC 74HC595 به چه صورت هست؟
                              منظورم اینه که آیا به صورت هگز هست یا BCD یا BCD فشرده؟
                              5- تعداد اطلاعات خروجی چند بایت است؟
                              6- چطوری میشه فهمید که اطلاعات خروجی کدامیک مربوط به ساعت ،تاریخ،شماره تلفن وغیره است؟

من اطلاعات رو روی 3 عدد سگمنت نمایش دادم.یعنی اینطور فرض کردم که اگرهر بایت خروجی از IC 74HC595 هگز باشد
                              پس برای تبدیل به BCD آن را باید 2 بار تقسیم بر 10 کرد.ولی از ارقام خروجی سر در نیاوردم. :surprised:
                              من فکر میکردم که هر عدد شماره تلفن به صورت تک به تک ارسال میشود یعنی خروجی نهایتآ (1001 0000)در مبنای هگزو(9)در مبنای 10 باشد
                              اما روی سگمنت اعداد سه رقمی در مبنای 10 هم نشان داده میشد.
                              اگه کس دیگه ای هم اطلاعاتی داره ممنون میشم که کمکم کنه.

باتشکر از همه اساتید ومخصوصآ مدیران این سایت،سال نو رو به همه ملت ایران تبریک میگم
                              یا حق
                              گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

اساتید محترم جواب بندرو نمیدین؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...