چشمت بی بلا فقط دقت کن دوتا 120کیلو با هم سری کن منتظر نتیجه هستم
اینم مدار اژیر:
این یکی رو هم پیدا کردم:
فک کنم مدار خوبی باشه ولی هرمداری رو باید در عمل تستش کرد....اینو روی برد بورد ببند ببین خوبه یانه ولی باید جواب بده
موفق باشی
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۸:۱۳ ۱۳۹۵/۰۳/۲۳.
از کجا بفهمم که مدار کار میکنه یا نه میشه به جای رله ال ای دی بذارم و دیودی که با رله موازی شده رو بردارم؟
بله می تونی
اون دیود واسه جریان برگشتی رله هستش اگه خواستی رله با ترانزیستور یا ای سی سوئیچ کنی باید با بایاس معکوس ببندیش مثل مداری که واست کشیدم
من خودم با ال ای دی تست زدم شمام با ال ای دی میتونی تست کنی دیود و رله رو حذفشون کن
مقاومت واسه ال ای دی یادت نره
مدارو درست کردم به صورت لمسی درسته ولی وقتی مدار خودمو بهش وصل میکنم بدون هیچ وقفه ای خاموش یا روشن میشه
فک کنم با یکم تغییر درست بشه شما چیزی نمیدونید؟
مدارو درست کردم به صورت لمسی درسته ولی وقتی مدار خودمو بهش وصل میکنم بدون هیچ وقفه ای خاموش یا روشن میشه
فک کنم با یکم تغییر درست بشه شما چیزی نمیدونید؟
مدارت مشکل داره......مدارتو جدا کن تستش کن باید جواب بده
بله لمسی هم کار می کنه ولی من با کلید تست کردم....لمسی هم میشه
حتما مدارتو جدا کن تستش کن من خودم ساختمش روی برد بورد جواب داده غیر ممکنه واسه سما جواب نده به احتمال زیاد مدار ترانزیستوری که طراحی کردی مشکل داره تست کن خبرشو بده
شاید مدار ترانزیستوری رو بتونیم مدار ترانزیستوری رو درستش کنیم تست کن جواب بده
بالاخره درست شد
نمیدونم چرا ولی وقتی دوباره مدار ترانزیستوری رو بهش وصل کردم درست شد
مهندس دست درد نکنه نوکرتم خیلی اقایی اگه نبودی چیکار میکردم
فعلا برم PCBشو بزنم، هروقت مدار اماده شد عکسشو میذارم
میشه به جای مقاومت 220 کیلو پتانسیومتر قرار بدم؟چیجوری میشه؟
بالاخره درست شد
نمیدونم چرا ولی وقتی دوباره مدار ترانزیستوری رو بهش وصل کردم درست شد
مهندس دست درد نکنه نوکرتم خیلی اقایی اگه نبودی چیکار میکردم
فعلا برم PCBشو بزنم، هروقت مدار اماده شد عکسشو میذارم
میشه به جای مقاومت 220 کیلو پتانسیومتر قرار بدم؟چیجوری میشه؟
بله می تونی یه ولوم بزار که بتونی زمان رو تغییرش بدی(یادت باشه گفتم 240کیلو دوتا120کیلو سری کردم)شما هم یه ولوم 500کیلو یا 250کیلو بزار فک کنم کافی باشه
به به (امروز مردم تا تونستم بگم مداره درسته)خلاصه این که درست شد خستگیم در رفت
افرین من اول که دیدم مدارت مشکلی نداشت خوب بود....پس اشتباه بسته بودی حتما.....خیلی خوش حال شدم که کارت راه افتاد منتظر عکس های زیبا هستم (عکس کامل از پروژت بزار حتما)
موفق باشی
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۱۹:۳۹ ۱۳۹۵/۰۳/۲۳.
بله می تونی یه ولوم بزار که بتونی زمان رو تغییرش بدی(یادت باشه گفتم 240کیلو دوتا120کیلو سری کردم)شما هم یه ولوم 500کیلو یا 250کیلو بزار فک کنم کافی باشه
به به (امروز مردم تا تونستم بگم مداره درسته)خلاصه این که درست شد خستگیم در رفت
افرین من اول که دیدم مدارت مشکلی نداشت خوب بود....پس اشتباه بسته بودی حتما.....خیلی خوش حال شدم که کارت راه افتاد منتظر عکس های زیبا هستم (عکس کامل از پروژت بزار حتما)
موفق باشی
چشم حتما قرار میدم
فقط برای بوق شیپوریش مدار خاصی میخواد یا با همون مدارهای بالا میشه بستش؟
یک مشکلی که مدار داره اگه جلوی نور همینجوری گرفته بشه اصن ال ای دی روشن نمیشه تااین که دوباره نور به ال دی ار ها برسه باید فقط واسه ی یک لحظه جلوی نور گرفته بشه راه حلی دارین؟
جدیدترین ویرایش توسط mr.fun7878; ۱۹:۵۱ ۱۳۹۵/۰۳/۲۳.
چشم حتما قرار میدم
یک مشکلی که مدار داره اگه جلوی نور همینجوری گرفته بشه اصن ال ای دی روشن نمیشه تااین که دوباره نور به ال دی ار ها برسه باید فقط واسه ی یک لحظه جلوی نور گرفته بشه راه حلی دارین؟
یه راه هست...این که کلید بسته رله NCرو سر راه کلید قرارش بدی بهترین راهه...
جدیدترین ویرایش توسط real_ahmadi; ۲۰:۱۷ ۱۳۹۵/۰۳/۲۳.
چشم حتما قرار میدم
شما مدار مشتق گیر رو باید بین مداراتون و استابل قرار بدین اون فقط لبه رو دیتکت می کنه....
کاری که باید انجام بدین سادست با یک مقاومت ورودی منواستابل رو زمین (یادم نیست با کدوم لبه تحریک می شد اگه جواب نداد باید vcc بشه) و مدار طبقه قبل رو با یک خازن کوپلینگ ( در حد 100 میکرو مناسبه) متصل به منواستابل کنید مشکل مرتفع می شه
اون مداری که به پایه 6 وصل شده یک مقاومت و یک خازن و یک دیود داره اون قسمت رو تو مدار قبلیت اضافه کن به بقیش هم کار نداشته باش و ورودیت رو به input که تو مدار مشخص شده وصل کن درست شد ؟
دیدگاه