سلام چند وقتیه دارم با یک روش جالب که تو یوتیوب دیدم کارهامو چاپ میکنم و رو تعداد و با کیفیت بالا و بدون اتو گرچه سیستم کار تقریبا همونه ولی مثل کار با اتو اعصاب خورد کن و طولانی نیست مشکلات کار با اتو شامل:
اتلاف بسیار زیاد برق
اتلاف بسیار زیاد وقت مخصوصا در کار تعداد
سوختن انگشتان در صورت استفاده نکردن از دستکش مخصوص
به هم پاشیدگی طرح در صورت کشیدن اتو روی طرح
چاپ نشدن بعضی از قسمتهای طرح مخصوصا قسمتهای بسیار نازک
خراب شدن کار و یا نصفه و نیمه چاپ شدن کار و باز شستن و دوباره شروع کردن
در برخی موارد بزرگتر بودن طرح از ته اتو و مجبور شدن به انجام کار در دو مرحله و اینم مشکلات خودش رو داره
و ده ها مشکل دیگه.من که قبلا از این روش استفاده میکردم در هر چند تا بعضی هاش خراب میشد و باز از اول شروع میکردم
بسیار کار خسته کننده ایه مخصوصا در کار تیراژ و کارهای ظریف مثل کارهای اس ام دی
یک راه حل ساده دارم که همونطور که گفتم از یوتیوب یاد گرفتم و بعد خودم روش کار کردم در این روش اصلا به اتو نیاز نیست اونم اینه:
طرحت رو کاغذ گلاسه پرینت کن بعد رو پی سی بی بذار و بذار یکی یا دوبار از دستگاه پرس کارت رد شه فقط بار اول که رد شد و خواستی فیبر رو برداری یا با دستکش مخصوص بردار که دستت نسوزه یا اینکه بذار سرد بشه و بعد اگه خواستی بار دوم رو انجام بده و بعد تموم و کار هم تمیز در میاد
اگه توضیحات بیشتر یا عکس هم میخواهید در خدمتم با تشکر
اتلاف بسیار زیاد برق
اتلاف بسیار زیاد وقت مخصوصا در کار تعداد
سوختن انگشتان در صورت استفاده نکردن از دستکش مخصوص
به هم پاشیدگی طرح در صورت کشیدن اتو روی طرح
چاپ نشدن بعضی از قسمتهای طرح مخصوصا قسمتهای بسیار نازک
خراب شدن کار و یا نصفه و نیمه چاپ شدن کار و باز شستن و دوباره شروع کردن
در برخی موارد بزرگتر بودن طرح از ته اتو و مجبور شدن به انجام کار در دو مرحله و اینم مشکلات خودش رو داره
و ده ها مشکل دیگه.من که قبلا از این روش استفاده میکردم در هر چند تا بعضی هاش خراب میشد و باز از اول شروع میکردم
بسیار کار خسته کننده ایه مخصوصا در کار تیراژ و کارهای ظریف مثل کارهای اس ام دی
یک راه حل ساده دارم که همونطور که گفتم از یوتیوب یاد گرفتم و بعد خودم روش کار کردم در این روش اصلا به اتو نیاز نیست اونم اینه:
طرحت رو کاغذ گلاسه پرینت کن بعد رو پی سی بی بذار و بذار یکی یا دوبار از دستگاه پرس کارت رد شه فقط بار اول که رد شد و خواستی فیبر رو برداری یا با دستکش مخصوص بردار که دستت نسوزه یا اینکه بذار سرد بشه و بعد اگه خواستی بار دوم رو انجام بده و بعد تموم و کار هم تمیز در میاد
اگه توضیحات بیشتر یا عکس هم میخواهید در خدمتم با تشکر
دیدگاه