سلام من یه مدار دارم طراحی میکنم برای طراحی پی سی بی فقط از نرم افزار پروتوس استفاده میکنم یه مشکلی که دارم اینکه من فونت پیرینت ای که برای این باکس هدر در نرم افزار استفاده کرده وبه دیتاشیت قطعه هم مراجعه کردم فاصله. ی بین پین هام ۲.۵میلی متر هست منم یه فونت پرینت با این مشخصات استفاده کردم ولییی وقتی مدار رو پیرینت کردم مشکلای پی سی بی م رو بفهمم کجاست متوجه شدم که این فونت پرینت درست نیس پایه های قطعه ی من کشیده تر از فونت پرینت هست من همچنین تمام فونت پرینت های موجود که فک میکردم درسته رو امتحان کردم ولی همشون اشتباه بود مثه شکل زیر
راهنمایی کنید من چه فونت پرینتی باید استفاده کنم لدفا درست باشه من در ضمن پست های قبلی که در این مورد بود نیگا کردم اما جواب نگرفتم من جواب این سوال برام خیلی اهمیتی حیاتی هس به اندازه خیلی خیلی زیاد هم برام مهمه کمکم کنید راستی شمارم هم هست که اگر تونستید یا خواستید منو تو تلگرام راهنمایی کنید************
راهنمایی کنید من چه فونت پرینتی باید استفاده کنم لدفا درست باشه من در ضمن پست های قبلی که در این مورد بود نیگا کردم اما جواب نگرفتم من جواب این سوال برام خیلی اهمیتی حیاتی هس به اندازه خیلی خیلی زیاد هم برام مهمه کمکم کنید راستی شمارم هم هست که اگر تونستید یا خواستید منو تو تلگرام راهنمایی کنید************