سابقه کاری بنده بیشتر از سالهای سابقه کاری ایشان بوده و هنوز با افتخار حاضرم برگردم و الکترونیک رو از اول مرور کنم اما دلیل اینکه خودم رو تازه کار و بزن در رو عنوان کردم این بود که ایشون در چندین پست مشابه ، در مواردی که بصورت دوستانه بحث میکردیم نظرات خودشون رو پافشاری میکردند و زمانی که با استدلال و منطق و استاندارد و ... مواجه میشدند برای بنده این القاب را استفاده کردند و برای من ناراحتی و بی احترامی در پی داشت ، اما من چیزی نگفتم اما متاسفانه بعد از آن با هر نظر بنده مخالفت میکنند
بعنوان مثال در همین موضوع ، جناب Iranaa90 به نحوی مشکل خودشون رو حل نمودند و فقط ایراد نبود فیدبک باعث ثابت نماندن خروجی بود که مدار فوق را پیشنهاد دادم، اما دلیل اینکه نویز استرین گیج و سابقه 20 ساله و تازه کار بودن و ترم اول الکترونیک 1 عنوان می شود خارج از عرف پاسخگویی علمی به مباحث است.
با اینحال شما درست میفرمائید ، صبر می کنم و پیامهای ایشان را نادیده میگریم چون برایم ایشان دیگر ارزشی ندارند و تا جای امکان تجربیات خودم رو به دوستان منتقل میکنم
بعنوان مثال در همین موضوع ، جناب Iranaa90 به نحوی مشکل خودشون رو حل نمودند و فقط ایراد نبود فیدبک باعث ثابت نماندن خروجی بود که مدار فوق را پیشنهاد دادم، اما دلیل اینکه نویز استرین گیج و سابقه 20 ساله و تازه کار بودن و ترم اول الکترونیک 1 عنوان می شود خارج از عرف پاسخگویی علمی به مباحث است.
با اینحال شما درست میفرمائید ، صبر می کنم و پیامهای ایشان را نادیده میگریم چون برایم ایشان دیگر ارزشی ندارند و تا جای امکان تجربیات خودم رو به دوستان منتقل میکنم
دیدگاه