اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار بخور سرد(ATOMIZER) _تبدیل گوشی به مانیتور ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار بخور سرد(ATOMIZER) _تبدیل گوشی به مانیتور ...

ماژول آماده بخار سرد نیز به مقدار کافی داغ می کند اما چون در آب هست گرمایش را از دست می دهد.
    برای کم و زیاد کردن بخار میشه ولتاژ رو کم و زیاد کرد البته در محدوده خاصی مثلا بین 40 تا 50 ولت فقط کار می کند.

sigpic

دیدگاه

سلام خازن ها رو از کجت گیر بیارم؟اسمشون پیه؟ پلی استر یا عدسی؟

دیدگاه

سلام دوستان
        هسته فریت را کجا میشه تهیه کرد؟ کلی دنبالش گشتم، پیدا مکردم.
        انسان در زندگی گاهی میبد و گاهی چیز یاد میگیرد.چیزی به نام شکست وجود ندارد

دیدگاه

خازن ها رو پلی استر بگیرید بهتره
          سلف رو هم فروشگاه سایت داره
          فریت برا چی فریت نیاز نیست یه سلف 100 میکرو نیاز هست. اماده شو بگیر

sigpic

دیدگاه

من طبق نقشه ای که کاربر گرامی (HI VOLTAGE) در زیر می بینید ساخته ام.
            مشکلی که هست Q1 که L2 وصل می کنم اتصالی می کند مثل این که مثبت و منفی به هم برخورد
            می کند.
            حالا نمی دانم مشکل از کجاست؟

دیدگاه

قبلا هم پاسخ شما را داده ام.
              امااگر اتصالی می کند ممکن است ترانزیستور سوخته باشد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                قبلا هم پاسخ شما را داده ام.
                امااگر اتصالی می کند ممکن است ترانزیستور سوخته باشد.
                نمی دانم گفتید مقاومت بگذارید گذاشتم باز هم کار نکرد. موقعی که Q1به L1 وصل می کنیم ترانزیستور داغ می شود نمی دانم ترانزیستور سوخته یا نه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jahangold
                  نمی دانم گفتید مقاومت بگذارید گذاشتم باز هم کار نکرد. موقعی که Q1به L1 وصل می کنیم ترانزیستور داغ می شود نمی دانم ترانزیستور سوخته یا نه.
                  در مدار من وقتی مقاومت در مدار هست مقاومت 18 کیلو به جای پیزو ترانزیستور اصلا داغ نمی کند.
                  با این روش میشه فهمید.

sigpic

دیدگاه

سلام دوستان
                    هسته فریت را برای این مطرح کردم چون طبق نقشه اولیه گفته بود سلف 80 میکرو هانری.
                    هسته فریت را پیدا کردم و با سیم شماره 3 و یک دستگاه سلف سنج اونقدر پیچوندم و تنظیمش کردم تا طبق نقشه مدار بشه 80 میکرو هانری
                    انسان در زندگی گاهی میبد و گاهی چیز یاد میگیرد.چیزی به نام شکست وجود ندارد

دیدگاه

سلام از این مدار استفاده کنید
                      عملی و ساده است:
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=72424.570

sigpic

دیدگاه

سلام . من تو ساخت مدار تجربه کمی دارم و تازه کارم. اما مشتاقم این مدار را بسازم . فقط متوجه یه چیز نشدم که سنسوو پیزو که حرفش هست تو کدوم نقطه از مدار قرار میگیره ؟ سیمهاش کجا را متصل کنم :question: رو مدار چیزی در این مورد متوجه نشدم. لطف کنید راهنمایی کنید . ممنون
                        در نظر کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه اوج بگیری کوچکتر می شوی.

دیدگاه

دوستان برای تنظیم بخار این مدار باید ولتاژو کمو و زیاد کنم . خب حالا چطوری؟؟ چون جریان مدار زیاده از ولوم برای تنظیم ولتاژ که نمیشه استفاده کرد زود میسوزه . چه کنم؟؟؟

دیدگاه

دوستان نمیشه مدار بخور سردی با ولتاژ کمتر از 30 ولت ساخت؟
                            اگر A یک معادله از زندگی موفق باشد،آنگاه فرمولش به این صورت است: X^2 + Y - Z/2=A که در آن
                            X : کار وتفکر Y: تفریح Z : حرف بیهوده،خواب و پرخوری تعریف شده است.
                            http://s1.picofile.com/sasanscience/Pictures/SIGlogo.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                              نمونه ای از سلف های پیچیده شده

[glow=red,2,300]انگار از اون حق مسلم ماست هاست ![/glow] :-S

اگر پیزو محفظه عایق نداشت از یک قوطی فیلم و با مراحل زیر استفاده کنید
                              برای بزرگ نمایی روش کلیک کنید
                              1 [IMG]http://dc538.4shared.com/img/PGPANj-
                              d/0.039786954743835534/1_online.JPG[/img]
                              2 3

یک وزنه سنگین را با چسب محکم به ته قوطی بچسبانید / کمی بالاتر از وزنه ؛بدنه قوطی را سوراخی کوچک برای سیم پیزو کنید / پیزو را در قوطی به سمت بالا بگذارید (چون با فشار داخل میره نیاز به چسب نداره ) / فقط محل خروج سیم ها از سوراخ را با چسب حرارتی بپوشانید .

فیلم دستگاه بخور---->

رفع مشکل

برای سیم 0.3 میتوان از ترانس لامپ های کم مصرف سوخته استفاده کرد
                              نکته :1- اگر مدار جریان مصرف نمیکرد ؛یک مقاومت 10 کیلو اهم با پیزو موازی کنید /
                              2-اگر مدار جریان بیشتر از 1 امپر مصرف میکرد و دستگاه ضعیف کار میکرد ، احتمالا سیم های پیزو با اب تماس دارد .

دااش گلم فایلت نیس برا دانلود.انگار پاک شده .میشه برام بفرستیش مرسی

دیدگاه

پاسخ : مدار بخور سرد(ATOMIZER)

سلام
                                ولتاژ dcیاac؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...