اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر توسط555

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر توسط555

نوشته اصلی توسط sadof
    میشه با یک ادابتور یک باطری 6 ولت 7 امپری رو شارژ کرد فقط ادابتور باشه اگه میشه با چه ولتاژی و امپری باید باشه.
    بله با آدابتور ترانسی 6V/1A یا سوچینگ 7.5V/2A فقط توجه کن که خودت باید شارژ رو قطع کنی و اگر ولتاژ باطری در زمان شارژ به بیش از 7.35 ولت برسه باطریت کباب میشه و باید کم کم فاتحشو بخونی.
    امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
    از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط student2011
      بله با آدابتور ترانسی 6V/1A یا سوچینگ 7.5V/2A فقط توجه کن که خودت باید شارژ رو قطع کنی و اگر ولتاژ باطری در زمان شارژ به بیش از 7.35 ولت برسه باطریت کباب میشه و باید کم کم فاتحشو بخونی.
      البته هدف سوال من استفاده از تجربه دوستان بود من من با ترانس 8 ولتی یک امپر شارژ کردم مشکلی نداشتم حتی تا 10 ساعت یکسره تو شارژ بوده اونی که شما فرمودیدی باطری لیتیوم پلیمر و یون هستش که شارژ شد باید ولتاژ قطع بشه و گه نه اسیب می بینه ممنون از نظر شما

دیدگاه

با سلام دوستان دیگه نظری در مورد پایه 4 555 و نحوه ریست مدار ندارن :cry2:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مهدی مشرقی
          دوباره مشکل بایاس عکس به سراغ مدار اومده و این دفعه آی سی 555 آتش گرفت لطفا هرکی نظری برای رفع مشکل داره حتی می تونه علت سوختن آی سی و ترانزیستورها رو حدس بزنه نظر بده خیلی حیاتیه باتشکر منتظر نظرات شما هستم :angry: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrreza
            با سلام خدمت همه دوستان خصوصا آقا مهدی مشرقی
            دوباره مشکل بایاس عکس به سراغ مدار اومده و این دفعه آی سی 555 آتش گرفت لطفا هرکی نظری برای رفع مشکل داره حتی می تونه علت سوختن آی سی و ترانزیستورها رو حدس بزنه نظر بده خیلی حیاتیه باتشکر منتظر نظرات شما هستم :angry: :cry2:
            سلام mehrreza

شرمنده آخرشم روی این مدار کار نکردم :cry:

اگه هستی شماتیک مدارت رو بذار ببینم . .. :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...