اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای ساخت مدار ساده تولید پالس 1MHZ با تعغیر فرکانس و duty cucle

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای ساخت مدار ساده تولید پالس 1MHZ با تعغیر فرکانس و duty cucle

با سلام
    برای کاهش ولتاژ 12 ولت dc به 9 ولت ( 1200 میلی آمپر ، 15 وات ) ازچه مقاومتی می توان استفاده کرد که کمترین حرارت را داشته باشد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      با سلام
      خیر نمیشود استفاده کرد Slew Rate این آی سی بسیار کم است و شکل موج ذوزنقه ای میشود .
      سلام من منظورم نوع ای سی نبود نوع مدار بود ایا این شکل از مدار روی هر اپ امپ جواب میدهد و اپ امپ مورد تاید شما چیست

دیدگاه

با سلام
        معایب مداری را که ارائه کرده اید را در بالا توضیح دادم همچنین برای کاهش ولتاژ در الکترونیک از مقاومت و اتلاف انرژی استفاده نمیشود مگر میخواهیم بخاری درست کنیم ، یا از منبع تغذیه مناسب و یا از ولتاژ رگولاتور استفاده کنید.

دیدگاه

با سلام
          معایب مداری را که ارائه کرده اید را در بالا توضیح دادم همچنین برای کاهش ولتاژ در الکترونیک از مقاومت و اتلاف انرژی استفاده نمیشود مگر میخواهیم بخاری درست کنیم ، یا از منبع تغذیه مناسب و یا از ولتاژ رگولاتور استفاده کنید.
          با سلام اس سی رو چطور به ترانزیستور وصل کنم که ای سی نسوزه و ولتاژ بالا رو قطع و وصل و سوعیچ کنم مثلا ای سی فلان حد اکثر ولتاژ قابل تحملش 15ولت است و در ترانزیستور 24ولت برق هست چطور کاری کنیم که ای سی نسوزد ایا باید منفی ای سی رو به مدار وصل کرد در ظمن تغذیه ای سی جدا از برق ترانزیستور باشه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

با سلام
          با سلام اس سی رو چطور به ترانزیستور وصل کنم که ای سی نسوزه و ولتاژ بالا رو قطع و وصل و سوعیچ کنم مثلا ای سی فلان حد اکثر ولتاژ قابل تحملش 15ولت است و در ترانزیستور 24ولت برق هست چطور کاری کنیم که ای سی نسوزد ایا باید منفی ای سی رو به مدار وصل کرد در ظمن تغذیه ای سی جدا از برق ترانزیستور باشه

دیدگاه

با سلام
            متاسفانه شما نه دانش کافی از الکترونیک دارید و نه دقت لازم هنگام خواندن مطالب !!!!! من در پست قبلی ذکر کردم که از ولتاژ رگولاتور باید استفاده کنید . بعدحتما میخواهید سئوال کنید ولتاژ رگولاتور چیست؟
            اینجوری نمیشود مدار ساخت ابتدا باید مطالعه و اطلاعات کافی راجع به کاری که میخواهید انجام دهید داشته باشید حتی اگر یک نقشه آماده هم در دسترس باشد هنگام مونتاژ و یا گرفتن کار مناسب از آن صدها مشکل پیش میآید که باید آنها را حل کرد اصولاً کار یک مهندس همین است.
            من حتی نمیدانم مدار تولید پالس یگ مگاهرتز را برای چه منظوری میخواهید؟ شاید اصلا راه بهتری برای کاری که میخواهید انجام دهید وجود داشته باشد.لذا ابتدا باید کل مسئله واضح باشد تا بتوان یک راهکار جامع برای آن ارائه کرد.

دیدگاه

با سلام
              متاسفانه شما نه دانش کافی از الکترونیک دارید و نه دقت لازم هنگام خواندن مطالب !!!!! من در پست قبلی ذکر کردم که از ولتاژ رگولاتور باید استفاده کنید . بعدحتما میخواهید سئوال کنید ولتاژ رگولاتور چیست؟
              اینجوری نمیشود مدار ساخت ابتدا باید مطالعه و اطلاعات کافی راجع به کاری که میخواهید انجام دهید داشته باشید حتی اگر یک نقشه آماده هم در دسترس باشد هنگام مونتاژ و یا گرفتن کار مناسب از آن صدها مشکل پیش میآید که باید آنها را حل کرد اصولاً کار یک مهندس همین است.
              من حتی نمیدانم مدار تولید پالس یگ مگاهرتز را برای چه منظوری میخواهید؟ شاید اصلا راه بهتری برای کاری که میخواهید انجام دهید وجود داشته باشد.لذا ابتدا باید کل مسئله واضح باشد تا بتوان یک راهکار جامع برای آن ارائه کرد.
              سلام دوست عزیز من این مدار را برای ساخت منبع تغدیه و دیمر میخواهم

با سلام
              منظور من اپتوکوپلر ها بودند که در منابع تغذیه ولتاپ بالا استفاده میشود ایا میشود بدون انها هم ای سی رو به ترانزیستور وصل کرد و ولتاپ رگراتوری هم گفتید حد اکثر40ولت را تحمل میکند و ایا اپتوکوپلر میتواند 1mhzباشد و بهترین اپتوکوپلر چیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e12345 نمایش پست ها
                سلام دوست عزیز من این مدار را برای ساخت منبع تغدیه و دیمر میخواهم

منظور من اپتوکوپلر ها بودند که در منابع تغذیه ولتاپ بالا استفاده میشود ایا میشود بدون انها هم ای سی رو به ترانزیستور وصل کرد و ولتاپ رگراتوری هم گفتید حد اکثر40ولت را تحمل میکند و ایا اپتوکوپلر میتواند 1mhzباشد و بهترین اپتوکوپلر چیست
                سلام این تاپیک خیلی وقته که بالاست و هیچ نتیجه ای تا به حال حاصل نشده/ یک مگاهرتز برای ساخت منبع تغذیه و دیمر؟ میخواین باهاش PWM درست کنین؟ معمولا یک مگاهرتز میره برای کارای ترنسمیتری و رادیویی! بهترین اپتوکاپلر چیه؟ هر قطعه ی الکترونیکی بسته به کاری که شما میخوای انجام بدی توسط شما انتخاب میشه با مطالعه دیتاشیت/ به هر حال این دو تا اپتو رو میتونی استفاده کنی / با رعایت مولفه های دیتاشیت یک مگا هرت هم میتونی بگیری ولی خب شکل موجت مربعی کامل و دقیق نخواهد بود(ذوزنقه با لبه های غیر تیز) 6N135, 6N136 / ولی بهتره کارت رو شرح بدی

امیرحسین ضیا

دیدگاه

با سلام
                  الان دارید یک مطلب تازه عنوان میکنید!!!!! اپتوکوپلر ، که تا بحال در پستهای خود از آن نامی نبرده اید!!!!!!
                  اپتو کوپلرها هم محدودیت ولتاژ ورودی دارند . برای منبع تغذیه سویچینگ از فرکانس یک مگاهرتز استفاده نمیشود. شما بهتر است ابتدا یک منبع تغذیه با ترانسفورماتور و ولتاژ رگولاتور بسازید و سپس دنبال ساخت منبع تغذیه سویچینگ بروید چون ظاهراً چیزی راجع به آن نمیدانید مشکلترین بخش منبع سوچینگ ترانس آن است که معمولا باید توسط خود فرد با توجه به توپولوژی ، ولتاژ و جریان خروجی که انتخاب میکند پیچیده شود به بخش منابع تغذیه سویچینگ در همین سایت مراجعه و مطالعه کافی نمایید.
                  مبحث دیمر از تغذیه سوچینگ جداست گاهی اوقات با یک ترایاک و یک مدار ساده قابل پیاده سازی است و گاهی اوقات نه بسته به اینکه با دیمر چه کاری میخواهید انجام دهید .

دیدگاه

با سلام
                    الان دارید یک مطلب تازه عنوان میکنید!!!!! اپتوکوپلر ، که تا بحال در پستهای خود از آن نامی نبرده اید!!!!!!
                    اپتو کوپلرها هم محدودیت ولتاژ ورودی دارند . برای منبع تغذیه سویچینگ از فرکانس یک مگاهرتز استفاده نمیشود. شما بهتر است ابتدا یک منبع تغذیه با ترانسفورماتور و ولتاژ رگولاتور بسازید و سپس دنبال ساخت منبع تغذیه سویچینگ بروید چون ظاهراً چیزی راجع به آن نمیدانید مشکلترین بخش منبع سوچینگ ترانس آن است که معمولا باید توسط خود فرد با توجه به توپولوژی ، ولتاژ و جریان خروجی که انتخاب میکند پیچیده شود به بخش منابع تغذیه سویچینگ در همین سایت مراجعه و مطالعه کافی نمایید.
                    مبحث دیمر از تغذیه سوچینگ جداست گاهی اوقات با یک ترایاک و یک مدار ساده قابل پیاده سازی است و گاهی اوقات نه بسته به اینکه با دیمر چه کاری میخواهید انجام دهید .

با سلام من این رو تو انترنت پیدا کردم و نوشته بود که موج مربعی درست میکنه اما محاسبات داره که من نمیدونم و خروجی این مدار کجاست و اگر بخوای موج 1MHZو2MHZدرست کنی مقدار مقاومت وخازن ها چند هست واینکه ایا چرخه کاری قابل تنظیم هست یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
                      سلام این تاپیک خیلی وقته که بالاست و هیچ نتیجه ای تا به حال حاصل نشده/ یک مگاهرتز برای ساخت منبع تغذیه و دیمر؟ میخواین باهاش PWM درست کنین؟ معمولا یک مگاهرتز میره برای کارای ترنسمیتری و رادیویی! بهترین اپتوکاپلر چیه؟ هر قطعه ی الکترونیکی بسته به کاری که شما میخوای انجام بدی توسط شما انتخاب میشه با مطالعه دیتاشیت/ به هر حال این دو تا اپتو رو میتونی استفاده کنی / با رعایت مولفه های دیتاشیت یک مگا هرت هم میتونی بگیری ولی خب شکل موجت مربعی کامل و دقیق نخواهد بود(ذوزنقه با لبه های غیر تیز) 6N135, 6N136 / ولی بهتره کارت رو شرح بدی
                      • با سلام من این رو تو انترنت پیدا کردم و نوشته بود که موج مربعی درست میکنه اما محاسبات داره که من نمیدونم و خروجی این مدار کجاست و اگر بخوای موج 1MHZو2MHZدرست کنی مقدار مقاومت وخازن ها چند هست واینکه ایا چرخه کاری قابل تنظیم هست یا نه

دیدگاه

با سلام
                        به لینک زیر مراجعه نمایید :

دیدگاه

سلام، ببخشید وقت نکردم کل مطالب تاپیک رو بخونم ، اما گویا هنوز به جوا دلخواه نرسیدید؟

شما باید از آی سی های سری 555 استفاده کنید اما نه از سری NE که تا 500 کیلوهرتز میده، باید از سری نظامی این آی سی LMC555 استفاده کنی که تا 3 مگاهرتز خروجیش میره و دقت بالاتری داره؛ تو ایران چون کاربردش کمه همش ساخت خود تگزاس اینسرومنت هست.
                          رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

سلام دوستان.وقتتون بخیر
                            بنده به یک مداری نیاز دارم که بتونه پالس با ولتاژ منفی از 10 کیلوهرتز به بالا(هر چقدر باشه فرقی نداره)تا دامنه ولتاژ منفی 5 ولت بسازه.باید چیکار کنم؟
                            متشکرم از وقتی که برای خواندن سوال من میذارین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...