اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلمهای مربوط به تست سیستم صوتی خود را اینجا به اشتراک بگذارید

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلمهای مربوط به تست سیستم صوتی خود را اینجا به اشتراک بگذارید

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
    سجاد جان درودی دوباره
    بنده که عرض کردم دوبل ۸۶
    ثانیه به ثانیه تمام مقادیر امب رو تحت نظر داشتم توی تابیک خودش بحث شده میتونید برید اونجا مطالعه کنید
    فک میکنم بوشمن اصل دقت کنید اصل یعنی بوشمن قدیم چیزی از الباین کم نداشته باشه ....
    دوست عزیز منظور م شما نبودی کلی بود. چند وقت پیش یکی امپ ادیسان به دستم رسید عجب تراحی داره از مقاومت های1درصد با مقادیر عجب غریب استفاده کرده بود اکثر قطعات هم اس آمدی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      عزیز من مغازه سیستم صوتی دارم و این کارمه و میگم یه جای کار میلنگه حالا اگه شما از اینکه من حس میکنم تو سیستمت ایرادی هست ناراحتی خیلی ساده من کلا بیخیال غضیه میشم چون اصلا ساب مال من نیست و برام مهم نیست! گفتم یه گوشزدی بکنم حالا بقیهش با خودته عزیز

بعضا امپ برق dc میفرسته به باند به این عمل کلیپ میگن که کم کم سیمپیچ رو میسوزونه
      دمت گرم داداش.ولی تو بار بالا با ولت متر چک کردم نهایتا 0.03 ولت دیسی میفرسته ک اونم 5% خطای ولت متره
      داداش منم سال 83تا87 نصب داشتم چون شهرمون کوچیکه دیگه اشباع شده کارش منم در کل از نصاب بودن زیاد خوشم نمیومد چون این آدما به دور از شما هیچی نمیدونن با کلیه تذکرات هنگام نصب باز میزدن ی جایی رو خراب میکردن آخرشم دعواشون رو سر نصابا بود.کلا گذاشتم کنار.اعصابمو ک از سر راه نیاورده بودم.یارو بهم میگه صدا پایین واسش گین بگیرم بهشم تذکر میدادم ک نهایت ولومت میتونه 20 باشه بیشتر نکن به ساب و آمپت صدمه میزنی میرفت میزد پدرشو در میاورد میگفت تو بد نصب کردی.
      اگه چنین چیزایی تو بازار نیس بگو که دارم الکی میگم
      در کل بخاطر اینکه توجه میکنی ممنونم.حواسم هست داداش.مرسی
      میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
        سجاد جان درودی دوباره
        بنده که عرض کردم دوبل ۸۶
        ثانیه به ثانیه تمام مقادیر امب رو تحت نظر داشتم توی تابیک خودش بحث شده میتونید برید اونجا مطالعه کنید
        فک میکنم بوشمن اصل دقت کنید اصل یعنی بوشمن قدیم چیزی از الباین کم نداشته باشه ....
        نوشته اصلی توسط sajad220
        بعضی از مقادیر های همه امپ ها باید رعایت بشه ازجمله ولتاژ ورودی هست که خیلی از دوستان فکر میکنند با افزایش ولتاژ قدرت مدار زیاد میشه اشتباهی بزرگ هست بلکه باعث بهم ریختن ولتاژ بایوس(بایاس) ترانزیستور ها می شود واین یکی از عوامل پیدا ش dc درخروجی می شود. حالا بگذریم امپ به نظر من فقط الپاین وddوادیسان خوبه نظر شما درموردامپ ماشین چی هست؟
        هر امپی پارامتراش فرق میکنن برای امپای ترانزیستوری هرچی ولتاژو بالا ببریم دیسورت کم میشه ولی کلا هر امپ مشخصات و رفتارش متفاوته در کل هرچی ولتاژی که امپ میطلبه بالاتر باشه کیفیتش بالاتره

بین امپای ماشین بین برندای موجود کیفیتی ترین امپ دسیس هست 4 کانال 6 ملیون بعد امیج داینامیکه که تازه قرارداد وارداتشو بستیم و تو امریکا رقیب دی دی هست بعد از اون امپای الپاینن که فوقولاده موزیکالن من عاشق الپاینم گرونه ولی ارزش داره امپای خوبش بین 1.2 الی 2 تومنه بعد ادیوسان کواترو که برنده جوایز متعددی تو سال 2014 شد و الان رو ماشین شریکم نصبه قیمت 2 ملیون بعد بوشمن اورجینال یکی از اسطوره های قدیمیه امپه بعد گلیدن برند المانی یکی از امپای کیفیتی هست قیمت 1.2م بعد دیگه من کلا زیر 1.2ملیون رو امپ خطاب نمیکنم
        بین پخش های ماشین هم گزینه اول کلاریون بعد الپاین جزو کیفیتی ترین پخشای ماشین موجود در ایرانن
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
          دمت گرم داداش.ولی تو بار بالا با ولت متر چک کردم نهایتا 0.03 ولت دیسی میفرسته ک اونم 5% خطای ولت متره
          داداش منم سال 83تا87 نصب داشتم چون شهرمون کوچیکه دیگه اشباع شده کارش منم در کل از نصاب بودن زیاد خوشم نمیومد چون این آدما به دور از شما هیچی نمیدونن با کلیه تذکرات هنگام نصب باز میزدن ی جایی رو خراب میکردن آخرشم دعواشون رو سر نصابا بود.کلا گذاشتم کنار.اعصابمو ک از سر راه نیاورده بودم.یارو بهم میگه صدا پایین واسش گین بگیرم بهشم تذکر میدادم ک نهایت ولومت میتونه 20 باشه بیشتر نکن به ساب و آمپت صدمه میزنی میرفت میزد پدرشو در میاورد میگفت تو بد نصب کردی.
          اگه چنین چیزایی تو بازار نیس بگو که دارم الکی میگم
          در کل بخاطر اینکه توجه میکنی ممنونم.حواسم هست داداش.مرسی
          علیرضا جان ولتمتر شما نمیتونه تو فرکانسای مختلف ولتاژو بسنجه کلا ولت مترا یا دیسی میسنجن یا ac50هرتز امپ از 30 هرتز تا 16کیلو هرتز رو در خروجی میده و هیچ وقت اهم متر درست نشون نمیده اینو که دیگه باید بدونی پسر

والا میتونم بگم تنها مغازه ای که تو تبریز حرفه ای کار میکنه ماییم تعریف از خود نباشه چون اصلا خوشم نمیاد رو ما هم زیاد هستن ولی دلیلش اینه که من چطوری یه پام اینجاست و تو این انجمن فعالم, یه پامم تو فرومای سیستم صوتی خارجیه و اونجا فعال ترم چون علاوه بر علاقه شغلمه باید یا توش بهترین باشم یا جمع کنم برم دنبال یه شغل دیگه! تو کل تبریز شاید کلا 5 تا مغازه بدونن پروسسور چیه !کلا اکثر سیستم صوتیا بدون علم کار میکنن! من از اینجور مشتریا ک میان میگم فلان کن بهمان کن زیاد دارم ولی همهشونو میفرستم پیش همکارا خودم با ادمای حرفه ای کار میکنم با ادمایی که بدونن صدا یعنی چی نیاد بگه یه مکسیدر بنداز پشت 8 تا باند بزن بهش! (کاری که همه نصابا میکنن!)

در باره سابت هم چون من زیاد ساب تست کردم و سابای سنگسن زیادی داشتم میسوزوندم همین که فیلمو دیدم گفتم آخ آخ این ساب داره دههنش صاف میشه چون اون صحنه هزار بار سرمون اومده و پیشنهادم اینه که یه امپ 500 وات واقعی بسازی و اونو ببندی و سابتم راحت باشه

قربونت داداش
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

هر امپی پارامتراش فرق میکنن برای امپای ترانزیستوری هرچی ولتاژو بالا ببریم دیسورت کم میشه ولی کلا هر امپ مشخصات و رفتارش متفاوته در کل هرچی ولتاژی که امپ میطلبه بالاتر باشه کیفیتش بالاتره

بین امپای ماشین بین برندای موجود کیفیتی ترین امپ دسیس هست 4 کانال 6 ملیون بعد امیج داینامیکه که تازه قرارداد وارداتشو بستیم و تو امریکا رقیب دی دی هست بعد از اون امپای الپاینن که فوقولاده موزیکالن من عاشق الپاینم گرونه ولی ارزش داره امپای خوبش بین 1.2 الی 2 تومنه بعد ادیوسان کواترو که برنده جوایز متعددی تو سال 2014 شد و الان رو ماشین شریکم نصبه قیمت 2 ملیون بعد بوشمن اورجینال یکی از اسطوره های قدیمیه امپه بعد گلیدن برند المانی یکی از امپای کیفیتی هست قیمت 1.2م بعد دیگه من کلا زیر 1.2ملیون رو امپ خطاب نمیکنم
            بین پخش های ماشین هم گزینه اول کلاریون بعد الپاین جزو کیفیتی ترین پخشای ماشین موجود در ایرانن
            من این حرفو قبول دارم که هرچه ولتاژ بیشتر باشه کیفیتش بیشتره ولی از حد مجازش نباید عبور کنیم

دیدگاه

سلام
              البته جای این بحث اینجا نیست چون مسیر تاپیک رو عوض کردیم ولی حالا من هم یه چیزی بگم
              آرمین جان حرفهاآ‌ی شما رو من کاملا قبول دارم چون خوده منم قبلا مغازه داشتم
              ولی چیزی که هست اینکه اون آهنگ از فرکانس 10 هرتز به بالا داره برا همین ساب اونقدر تکون میخوره
              یه فیلتری هست به نام ساب سونیک صد در صد میدونی آمپای چینی اون فیلتر رو ندارن برا همین همه فرکانسها رو پخش میکنن و ساب اونطوری تکون میخوره ولی آمپای حرفه ای اون فیلتر رو دارن بنابراین جلوگیری میکنه از تکون زیاد ساب و سوختنش
              البته اگر بیشتر از ولتاژ مشخص شده طراحی آمپلی بهش بدیم بایاس بهم میخوره و باعث خروج ولتاژ دی سی هم میشه
              حالا این نظر منه
              منتظر نظر شما هستم آقا ارمین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                سلام
                البته جای این بحث اینجا نیست چون مسیر تاپیک رو عوض کردیم ولی حالا من هم یه چیزی بگم
                آرمین جان حرفهاآ‌ی شما رو من کاملا قبول دارم چون خوده منم قبلا مغازه داشتم
                ولی چیزی که هست اینکه اون آهنگ از فرکانس 10 هرتز به بالا داره برا همین ساب اونقدر تکون میخوره
                یه فیلتری هست به نام ساب سونیک صد در صد میدونی آمپای چینی اون فیلتر رو ندارن برا همین همه فرکانسها رو پخش میکنن و ساب اونطوری تکون میخوره ولی آمپای حرفه ای اون فیلتر رو دارن بنابراین جلوگیری میکنه از تکون زیاد ساب و سوختنش
                البته اگر بیشتر از ولتاژ مشخص شده طراحی آمپلی بهش بدیم بایاس بهم میخوره و باعث خروج ولتاژ دی سی هم میشه
                حالا این نظر منه
                منتظر نظر شما هستم آقا ارمین
                اون اهنگ اره 10 هرتز توش داره (من خودم نسنجیدم تو ویکی پدیا زده)
                قدرت خروجی ساب یا هر درایوری به فرکانس موج ربطی نداره من خودم با سابسونیک موافق نیستم چون قسمتی از اهنگو حذف میکنه درسته اون فرکانس زیر 30 هرتز هست ولی خوب عضوی از اهنگه و اهنگ ساز میخواد که ما این موجو بشنویم حالا گذشته از این , موضوع اینه که فرکانس ربطی به دامنه و میزان حرکت دیافراگم نداره
                میریم تو بحث موج شناسی و طرز کار بلند گو ها که اصلا بحثش اینجا نیست ولی من تا حدودی بهش میپردازم و سعی میکنم با ساده ترین ادبیات بیان کنم , هر موج دارای مشخصه های فرکانس و دامنه هست! تعداد ارتعاشات در ثانیه رو فرکانس مینامن یعنی تعداد ارتعاش دیافراگم در یک ثانیه حالا دیافراگم میتونه در ثانیه 3 بار جلو عقب شه میتونه 30 با جلو عقب شه میتونه 20 هزار بار جلو عقب شه
                دامنه چیه؟ دامنه به ارتفاع یک موج گفته میشه و در بحث اسپیکر فاصله بین بالاترین ارتفاع دیافراگم و پایین ترین ارتفاع میشه دامنه , 3 موج رو با فرکانس های 10khz و 200hz و 10hz رو با دامنه های 10db در نظر بگیرید, این سه موج همگی دارای یک دامنه هستن و دیافراگم اسپیکر رو به اندازه 10db بالا پایین میکنن (برای مثال 2 سانت هر 3 فرکانس 2 سانت دیافراگمو بالا پایین میکنه) ولی تعداد ارتعاش اونا با هم فرق میکنه
                دامنه = وات ! هر چی وات رو بیشتر کنید دامنه موج رو افزایش دادید و فرکانس ثابته
                هر چی دامنه موج رو بیشتر کنید دیافراگم متناسب با دامنه بالا پایین میره نه فرکانس!

گفتیم وات = دامنه حالا یک ساب xmax یا همون حد اکثر دامنه ی قابل ارتعاشش برای مثال 5 سانته و روی ساب زده 500 وات این یعنی در 500 وات دامنه ارتعاش ما 5 سانت خواهد بود , ربطی به فرکانس نداره همونطور که گفتم فرکانس در دامنه تاثیر نداره
                500 وات = 5 سانت , اگه معادله حرکت دیافراگم رو تابع خطی از قدرت ورودی بگیرم میشه 1 سانت به ازای هر 100 وات (هیچ وقت خطی نیست یعنی معمولا برای 100 وات اول 2 سانته برای 100 وات دوم 1 سانت و... من خطی گرفتم تا راحت تر توضیح بدم)
                حالا ما دیافراگممون به ازای هر 100 وات 1 سانت دامنه داره , تو فیلمی که دوستمون گذاشتن میبینیم که ساب تقریبا به حد اکثر دامنه خودش رسیده این یعنی پر شده و وات کامل بهش رسیده (حالا نمیدونم اون ساب کدوم مدله از علیرضا هم پرسیدم هنوز مدل سابو نگفته )
                اون ساب دامنهش پر شده یعنی داره حد اکثر وات اسمیش رو دریافت میکنه ولی وقتی میری تهش میبینی با امپ 100 واتی رسیده به xmax و ایا به نظر شما یه جای کار نمیلنگه؟ یا واقعا اون امپ سابو پر کرده و 300 واته ولی همه میگن 100 واته یا داره برق میده
                حالا با توجه به چیزایی که من توضیح دادم اگه اون ساب 300 وات باشه و امپ 100 وات باشه دیافراگم چقدر باید تکون بخوره؟ ایا باید پر بشه؟!
                سوال دوم : این ساب 300 واته وقتی دامنه حرکتیش کامله چند وات ورودی بهش دادیم؟

این بحثا سر مسایل مفهومیه چون ما مفهوم موج فرکانس و دامنه و حرکت بلند گو ... رو مفهومی متوجه نشدیم و نمیتونیم بینشون ارتباط برقرار کنیم و رفتارشونو درک کنیم این لینک کمک میکنه تا با مفاهیم اشنا شین همچنین در باره مفهوم امپ و ولت و امپر و... هم مطالب زیادی داره

http://www.bcae1.com/speaker.htm

دیدگاه

آقا ما ی فیلم گذاشتیم همه دارن کل کل میکنین.مصطفی جان بیخییال.ظاهرا اینجا تنها کسی ک داره اصولی کار میکنه آرمین جانه.داداش آرمین اینجا همه به نوبه خودشون تجربه دارن پس فک نکن بقیه هیچی از این چیزا سر در نمیارن.
                  ول کنین این بحثو چون تاپیک خراب شده.خیلی توش بحثای اضافی اومده
                  موفق باشین
                  میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

علیرضا جان مشکلی نیست کل کلی هم نیست من نظرم رو گفتم و ارمین جان هم خیلی درست و عالی پاسخ دادن
                    بهتره برای این بحث یه تاپیک جداگانه زده شه و پیش بره چون بحثه خیلی عالی هست

دیدگاه

این که این همه بحث نداره که تاپیک منحرف کردید.
                      دوست عزیز اولا مطمئن باش واتی که روی ساب میزنن 1 وات تبلیغاتیه . در بهترین حالت ساب چند لحظه میتونه این توان تحمل کنه. واتی هم که روی امپ میزنن همینطور.
                      در ضمن این امپ ولتاژ دی سی تحویل ساب نمیده همینطور که میبینی ساب لرزش داره. اگه خواستی ببینی ولتاژ dc با ساب چکار میکنه 1 لحظه 1 ولتاژ بهش وصل کن تا ببینی دیافراگم بالا یا پایین میره و تو همون حالت قفل میشه .
                      حالا امکانش هست امپ به اشباع رفته باشه (شکل موج خروجی برش میخوره مثل موج مربعی ولی با شیب کمتر) ولی به هیچ عنوان dc به ساب نمیده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                        آقا ما ی فیلم گذاشتیم همه دارن کل کل میکنین.مصطفی جان بیخییال.ظاهرا اینجا تنها کسی ک داره اصولی کار میکنه آرمین جانه.
                        ول کنین این بحثو چون تاپیک خراب شده.خیلی توش بحثای اضافی اومده
                        موفق باشین
                        علیرضا جان تو این فروم هیچ وقت هیچ کس کل نمیکنه 99% افراد هدفشون از بحث در اینجا کسب علمه و هیچ وقت هم نشده کسی بیاد برا کل و به رخ کشیدن اطلاعات و... مصطفی هم از دوستای صمیمیه منه از این بحثا زیاد با هم میکنیم خیلی وقتا من یه چیزی یاد میگیرم بعضی وقتا هم بقیه از حرفام یه چیزی یاد میگیرن درضمن من با این جمله شما کاملا مخالفم و اصلا همچین طرزی فک نمیکنم
                        "داداش آرمین اینجا همه به نوبه خودشون تجربه دارن پس فک نکن بقیه هیچی از این چیزا سر در نمیارن."
                        درضمن حرفای افراد کاملا نشون میده طرف چند مرده حلاجه چقدر تجربه داره و نیازی به فکر و... نیست اینجا یه انجمن علمیه حرفا با اصول و علم و منبع موصق زده میشه و کسی دنبال کل نیست همه میدونن که هدف از بحث در اینجا تبادل اطلاعاته و دوستیه نه چیز دیگه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mebk1988
                          این که این همه بحث نداره که تاپیک منحرف کردید.
                          دوست عزیز اولا مطمئن باش واتی که روی ساب میزنن 1 وات تبلیغاتیه . در بهترین حالت ساب چند لحظه میتونه این توان تحمل کنه. واتی هم که روی امپ میزنن همینطور.
                          در ضمن این امپ ولتاژ دی سی تحویل ساب نمیده همینطور که میبینی ساب لرزش داره. اگه خواستی ببینی ولتاژ dc با ساب چکار میکنه 1 لحظه 1 ولتاژ بهش وصل کن تا ببینی دیافراگم بالا یا پایین میره و تو همون حالت قفل میشه .
                          حالا امکانش هست امپ به اشباع رفته باشه (شکل موج خروجی برش میخوره مثل موج مربعی ولی با شیب کمتر) ولی به هیچ عنوان dc به ساب نمیده
                          شما کلا دیسی گرفتی سیگنالو اگه کلا دیسی باشه که محافظا سریع پروتکت میکنن و... منطور من هم دقیقا چیزیه که شما گفتین موج مربعی به جای موجی سینوسی که چون موج مربعی قسمتی از یک ولتاژ دیسی هست به اصطلاح میگن امپ داره برق میده لپ کلام همین موج مربعیه که گفتین

دیدگاه

سلام

دوستان عزیز برای بحثتون یک تاپیک جدا باز کنید لطفا" دیگه این جا ادامه ندین
                            با تشکر

دیدگاه

اون اهنگ اره 10 هرتز توش داره (من خودم نسنجیدم تو ویکی پدیا زده)
                              قدرت خروجی ساب یا هر درایوری به فرکانس موج ربطی نداره من خودم با سابسونیک موافق نیستم چون قسمتی از اهنگو حذف میکنه درسته اون فرکانس زیر 30 هرتز هست ولی خوب عضوی از اهنگه و اهنگ ساز میخواد که ما این موجو بشنویم حالا گذشته از این , موضوع اینه که فرکانس ربطی به دامنه و میزان حرکت دیافراگم نداره
                              میریم تو بحث موج شناسی و طرز کار بلند گو ها که اصلا بحثش اینجا نیست ولی من تا حدودی بهش میپردازم و سعی میکنم با ساده ترین ادبیات بیان کنم , هر موج دارای مشخصه های فرکانس و دامنه هست! تعداد ارتعاشات در ثانیه رو فرکانس مینامن یعنی تعداد ارتعاش دیافراگم در یک ثانیه حالا دیافراگم میتونه در ثانیه 3 بار جلو عقب شه میتونه 30 با جلو عقب شه میتونه 20 هزار بار جلو عقب شه
                              دامنه چیه؟ دامنه به ارتفاع یک موج گفته میشه و در بحث اسپیکر فاصله بین بالاترین ارتفاع دیافراگم و پایین ترین ارتفاع میشه دامنه , 3 موج رو با فرکانس های 10khz و 200hz و 10hz رو با دامنه های 10db در نظر بگیرید, این سه موج همگی دارای یک دامنه هستن و دیافراگم اسپیکر رو به اندازه 10db بالا پایین میکنن (برای مثال 2 سانت هر 3 فرکانس 2 سانت دیافراگمو بالا پایین میکنه) ولی تعداد ارتعاش اونا با هم فرق میکنه
                              دامنه = وات ! هر چی وات رو بیشتر کنید دامنه موج رو افزایش دادید و فرکانس ثابته
                              هر چی دامنه موج رو بیشتر کنید دیافراگم متناسب با دامنه بالا پایین میره نه فرکانس!

گفتیم وات = دامنه حالا یک ساب xmax یا همون حد اکثر دامنه ی قابل ارتعاشش برای مثال 5 سانته و روی ساب زده 500 وات این یعنی در 500 وات دامنه ارتعاش ما 5 سانت خواهد بود , ربطی به فرکانس نداره همونطور که گفتم فرکانس در دامنه تاثیر نداره

500 وات = 5 سانت , اگه معادله حرکت دیافراگم رو تابع خطی از قدرت ورودی بگیرم میشه 1 سانت به ازای هر 100 وات (هیچ وقت خطی نیست یعنی معمولا برای 100 وات اول 2 سانته برای 100 وات دوم 1 سانت و... من خطی گرفتم تا راحت تر توضیح بدم)
                              حالا ما دیافراگممون به ازای هر 100 وات 1 سانت دامنه داره , تو فیلمی که دوستمون گذاشتن میبینیم که ساب تقریبا به حد اکثر دامنه خودش رسیده این یعنی پر شده و وات کامل بهش رسیده (حالا نمیدونم اون ساب کدوم مدله از علیرضا هم پرسیدم هنوز مدل سابو نگفته )

اون ساب دامنهش پر شده یعنی داره حد اکثر وات اسمیش رو دریافت میکنه ولی وقتی میری تهش میبینی با امپ 100 واتی رسیده به xmax و ایا به نظر شما یه جای کار نمیلنگه؟ یا واقعا اون امپ سابو پر کرده و 300 واته ولی همه میگن 100 واته یا داره برق میده
                              حالا با توجه به چیزایی که من توضیح دادم اگه اون ساب 300 وات باشه و امپ 100 وات باشه دیافراگم چقدر باید تکون بخوره؟ ایا باید پر بشه؟!
                              سوال دوم : این ساب 300 واته وقتی دامنه حرکتیش کامله چند وات ورودی بهش دادیم؟

این بحثا سر مسایل مفهومیه چون ما مفهوم موج فرکانس و دامنه و حرکت بلند گو ... رو مفهومی متوجه نشدیم و نمیتونیم بینشون ارتباط برقرار کنیم و رفتارشونو درک کنیم این لینک کمک میکنه تا با مفاهیم اشنا شین همچنین در باره مفهوم امپ و ولت و امپر و... هم مطالب زیادی داره

http://www.bcae1.com/speaker.htm
                              سلام آرمین عزیز ، با اجازه و استناد از فرمایش شما
                              به نظر بنده مسئله کمی پیچیده تر میشه ، اول اینکه فکر نمیکنم توان با Xmax رابطه ی خطی داشته باشه ( یعنی با دو برابر شدن دامنه ولتاژ دیافراگم دو برابر جلو بیاد ) (درسته با افزایش توان دامنه حرکت دیافراگم افزایش پیدا میکنه اما این تغییر نه تنها به ولتاژ اعمالی بستگی داره بلکه به المان های دیگه مثل فرکانس و امپدانس سلف و ... و نیز مسائل فیزیکی اسپیکر بستگی داره ، به عنوان مثال ساب رو میشه به طور حدودی سه دسته تقسیم کرد ، 1. لو-بیس: فرکانس های بسیار پایین و نرم به عنوان مثال 10 هرتز تا 60هرتز 2.کیک(Kick)-بیس: صدای کوبشی مثل صدای تبل گروه هایی که موسیقی زنده اجرا میکنندبه عنوان مثال فرکانس 60هرتز تا 100هرتز 3.مید-بیس: پرتاب صدا ، مثل صدای بیس کواکسیالهای شرکتهایی مثل کنوود به عنوان مثال 100 هرتز تا حدود 160 هرتز -- ساب فول-رنج ایده آل تمام رنج رو پوشش میده و تضمین میکنه که یک SPL رو در تمام رنج فرکانسیش رو پخش کنه (اما در همین ساب زمانی که با دوربین های با فریم-ریت بالا هم تصویر برداری کنید متوجه میشید فرکانس 20 هرتز 300 وات با فرکانس 160 هرتز 300 وات یک مقدار مساوی پرده ی دیافراگم جا به جا نمیشه ، به این نکته هم توجه کنید که درسته چشم ما فرکانس های بالا به عنوان مثال 10 کیلو هرتز رو نمیبینه اما شما یک عدد تیوتر 100 وات (هارد دام - هورن) رو بردار و 100 وات 10کیلوهرتز بهش بده (حتماً از گوشگیر استفاده کن) دستت رو بزار روش میبینی ارتعاشات رو میتونی با دست حس کنی اما جابجایی سلف تیوتر کمتر از میلیمتره اما یک ساب رو بردارید فرکانس 10هرتز رو 100 وات پخش کنید تفاوت رو کاملاً مشاهده خواهید کرد) )، رابطه ی پیچیده ای وابسته به باکس و دیگر شرایط هستش که SPL صدا رو تغییر میده به عنوان مثال توان الکتریکی (ولتاژ و جریان اعمالی به باند) ، فرکانس کاری ، پاسخ فرکانسی ، اصتکاک اجزای متحرک اسپیکر و فشار هوا و دیگر مسائل هستند که تو میزان جابجایی دیافراگم تاثیر داره. شرکت ها اگه Xmax ای رو ارائه میدن در فرکانس مشخص و باکس خاص (شاید هم free air) هستش که شرایط رو نمیگن.

چند نتیجه : ساب باید در فرکانس پاسخی خودش استفاده بشه تا توان گفته شده رو بده (اگه فرکانس خیلی پایین و توان بالا به یک ساب کوبشی بدید معلومه آسیب میزنه به ساب) (اگه به ساب 300 وات آمپ 100 وات بدیم آیا .....) در رنج پاسخ فرکانسی ساب با توان گفته شده به دامنه ی گفته شده توسط شرکت (Xmax) میرسه.

نتیجه ی کلی : جابجایی عمقی دیافراگم نه تنها به توان اعمالی بلکه به المان های دیگر (به عنوان مثال فرکانس) و ساختار فیزیکی باند بستگی داره. اینکه ما که نمیخوایم مهندسی صوت بگیریم بعد گرایش دکتری مون رو هم طراحی اسپیکر بخونیم ، فقط کمی که از شرایط کاریش بدونیم کافیه (به این جور آدما در IT گیک (Geek) میگن و ما هم گیک صوتی باشیم خوبه ، حالا اثبات فرمول جابجایی دیافراگم رو هم بلد نباشیم اتفاقی نمیافته)

بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                                سلام آرمین عزیز ، با اجازه و استناد از فرمایش شما
                                به نظر بنده مسئله کمی پیچیده تر میشه ، اول اینکه فکر نمیکنم توان با Xmax رابطه ی خطی داشته باشه ( یعنی با دو برابر شدن دامنه ولتاژ دیافراگم دو برابر جلو بیاد ) (درسته با افزایش توان دامنه حرکت دیافراگم افزایش پیدا میکنه اما این تغییر نه تنها به ولتاژ اعمالی بستگی داره بلکه به المان های دیگه مثل فرکانس و امپدانس سلف و ... و نیز مسائل فیزیکی اسپیکر بستگی داره ، به عنوان مثال ساب رو میشه به طور حدودی سه دسته تقسیم کرد ، 1. لو-بیس: فرکانس های بسیار پایین و نرم به عنوان مثال 10 هرتز تا 60هرتز 2.کیک(Kick)-بیس: صدای کوبشی مثل صدای تبل گروه هایی که موسیقی زنده اجرا میکنندبه عنوان مثال فرکانس 60هرتز تا 100هرتز 3.مید-بیس: پرتاب صدا ، مثل صدای بیس کواکسیالهای شرکتهایی مثل کنوود به عنوان مثال 100 هرتز تا حدود 160 هرتز -- ساب فول-رنج ایده آل تمام رنج رو پوشش میده و تضمین میکنه که یک SPL رو در تمام رنج فرکانسیش رو پخش کنه (اما در همین ساب زمانی که با دوربین های با فریم-ریت بالا هم تصویر برداری کنید متوجه میشید فرکانس 20 هرتز 300 وات با فرکانس 160 هرتز 300 وات یک مقدار مساوی پرده ی دیافراگم جا به جا نمیشه ، به این نکته هم توجه کنید که درسته چشم ما فرکانس های بالا به عنوان مثال 10 کیلو هرتز رو نمیبینه اما شما یک عدد تیوتر 100 وات (هارد دام - هورن) رو بردار و 100 وات 10کیلوهرتز بهش بده (حتماً از گوشگیر استفاده کن) دستت رو بزار روش میبینی ارتعاشات رو میتونی با دست حس کنی اما جابجایی سلف تیوتر کمتر از میلیمتره اما یک ساب رو بردارید فرکانس 10هرتز رو 100 وات پخش کنید تفاوت رو کاملاً مشاهده خواهید کرد) )، رابطه ی پیچیده ای وابسته به باکس و دیگر شرایط هستش که SPL صدا رو تغییر میده به عنوان مثال توان الکتریکی (ولتاژ و جریان اعمالی به باند) ، فرکانس کاری ، پاسخ فرکانسی ، اصتکاک اجزای متحرک اسپیکر و فشار هوا و دیگر مسائل هستند که تو میزان جابجایی دیافراگم تاثیر داره. شرکت ها اگه Xmax ای رو ارائه میدن در فرکانس مشخص و باکس خاص (شاید هم free air) هستش که شرایط رو نمیگن.
                                جواد جان اینایی که گفتی رو من بهشون اشراف دارم ولی اگه دقت کنی من هم گفتم که هیچ وقت خطی نیست و فقط برای ساده تر شدن مساله گفتم که خطی در نظر میگیرم

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                                چند نتیجه : ساب باید در فرکانس پاسخی خودش استفاده بشه تا توان گفته شده رو بده (اگه فرکانس خیلی پایین و توان بالا به یک ساب کوبشی بدید معلومه آسیب میزنه به ساب) (اگه به ساب 300 وات آمپ 100 وات بدیم آیا .....) در رنج پاسخ فرکانسی ساب با توان گفته شده به دامنه ی گفته شده توسط شرکت (Xmax) میرسه.

نتیجه ی کلی : جابجایی عمقی دیافراگم نه تنها به توان اعمالی بلکه به المان های دیگر (به عنوان مثال فرکانس) و ساختار فیزیکی باند بستگی داره. اینکه ما که نمیخوایم مهندسی صوت بگیریم بعد گرایش دکتری مون رو هم طراحی اسپیکر بخونیم ، فقط کمی که از شرایط کاریش بدونیم کافیه (به این جور آدما در IT گیک (Geek) میگن و ما هم گیک صوتی باشیم خوبه ، حالا اثبات فرمول جابجایی دیافراگم رو هم بلد نباشیم اتفاقی نمیافته)

"(اگه به ساب 300 وات آمپ 100 وات بدیم آیا .....) در رنج پاسخ فرکانسی ساب با توان گفته شده به دامنه ی گفته شده توسط شرکت (Xmax) میرسه."
                                جواد با این حرفت مخالفم, ما اگه به سابی که 300 وات هست در رنج فرکانسیش هم 100 وات بدیم هیچ وقت به xmax نمیرسه! چون اگه تو همین فرکانس توان 300 وات بهش بدی فومش پاره میشه و از xmax رد میشه
                                xmax یه حد نهاییه که ساب در فرکانس خاصی در حد اکثر توان ورودی به اون میرسه و تو واتایه پایین تر نمیرسه بهش و میشه گفت xmax یک مرزه که با توجه به اون قطر فوم و کشش اسپایدر رو محاسبه میکنن

"جابجایی عمقی دیافراگم نه تنها به توان اعمالی بلکه به المان های دیگر (به عنوان مثال فرکانس) و ساختار فیزیکی باند بستگی داره"
                                تو پستای قبلی برای اینکه بحثو پیچیدش نکنم از عنوان کردن بیشتر موارد صرف نظر کردم و ساب رو ایده ال درنظر گرفتم و همونطور که میدونیم ساب ایده ال بازده خطی داره و فرکانسارو با شدت یکسان پخش میکنه و این یعنی جابجایی عمودی یکسان برای تمام فرکانسای ساب , اینکه شما میگی جابجایی عمقی علاوه بر توان ورودی به فرکانس و... بستگی داره این به خاطر خطی نبودن ساب هست که در فرکانسای مختلف رفتار مختلفی نشون میده و بعضی بازه های فرکانسی رو با شدت صدای بیشتر و بعضی رو با شدت صدای کمتر پخش میکنه یعنی درر بعضی فرکانسا جابجایی عمقی بیشتر و در بعضی کمتر داره و در کل هر چه ساب به سمت ایده ال بودن گرایش داشته باشه وابستگیش از عوامل دیگه مثل فرکانس و ساختمان ساب و... کمتر میشه و در کل یک ساب ایده ال شدت صداش یا همون جابجایی عمقیش وابستگی به فرکانس و... نداره . بهترین بلندگو اونیه که خطی باشه و یا تا حد ممکن به خطی بودن نزدیک باشه و واسه همینه که قیمتای بلندگو ها این قدر با هم فرق میکنه

راستی تاپیک از مسیرش خیلی منحرف شده گفتن پست انحرافی ندیم , اگه میخوای در باره این موضوع بحرفیم یا تو پ.خ بحرفیم یا یه تاپیک بزن اونجا بحرفیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...