اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

نوشته اصلی توسط parsinaco نمایش پست ها
    اقا این امپو بستم واقعا فوق العادست و میترکونه
    هم از نظر کیفیت صدا و هم از نظر قدرت
    دنبال اینم یه پری امپ و تون کنترلر خوب بزارم سر ورودیش بعدم براش یه کیس حرفه ای ببندم
    کلا میخوام چیز خوب شیک و بدرد بخوری در بیاد
    درضمن جهت اطلاع دوستان مشتاق ساخت هم بایت بگم بستن مدار این امپ + pcb وتمام مخلفات حتی ترانس 35 دوبل کلا 125 هزینه برداشت
    ولی ارزششو داشت.
    از دوستان هم بابت پیشنهاد این مدار ممنون
    در اخرهم باید بگم جای c2229 ترانزیستور 3206 هم جواب میده.جایگزین کنید و حالشو ببرید
    سلام من از bf422 استفاده کردم خوب بود

دیدگاه

من یک سری از این امپ ساختم سالم و درست کار کرد
      امابرای سری دومی که مونتاژ کردم در ابتدا درست کار میکرد اما یهو صدا قطع شد (احساس میکنم پشت برد جرقه ای زد) و حال که مدار را حتی بدون بلندگو و ورودی هم به برق میزنم بلافاصله 5200 ها داغ میشوند و برای خروجی ولتاژ دی سی دارم که به تدریج اضافه میشود.
      کسی میدونه دلیل اینکه هر دو ترانزیستور قدرت 5200 طبقه آخر حتی بدون دادن ورودی شدیدا داغ میشوند چیه در حالی که سایر ترانزیستور ها اعم از tip ها کاملا خنک اند؟
      البته 5200 ها و tip های مدار رو یکبار کلا عوض کردم اما باز هم مشکل پابرجاست.
      شکل ظاهری تمام مقاومت ها و حتی مقدار آنها در روی برد درسته به جز مقاومت های 100 اهم که وقتی ولتمتر رو بهش وصل میکنم مقدار مقاومت را نمایش نمی دهد و در بزرگترین رنج هم بی نهایت نمایش میدهد
      در ضمن وقتی پراب مولتی متر را در حالت تست اتصال به دوسر مقاومت های 0.47 اهم میزنم دستگاه بوق اتصال میزند.
      این مسائل برای بنده شک بر انگیز بود گفتم شاید مشکل از اینا باشه

دیدگاه

مشکل مقاومت 100 اهمی بود که با تعویض حل شد

دیدگاه

سلام خدمت دوستای گل.
          یه سوال اونایی که این امپلی مونو رو ساختن براشون چقد خرج داشت؟
          قطعاتش براحتی پیدا میشد؟یا باید اینترنتی خرید؟
          و اینکه پی دی اف هاش برام باز نمیشه اگع کسی پی سی بی و لیست قطعات(امپ مونو) رو داره اینجا بی زحمت قرار بده
          ممنون میشم
          جدیدترین ویرایش توسط hadi797; ۱۱:۵۸ ۱۳۹۶/۰۹/۱۷.
          به ساز نرقص بساز برقص ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط parsinaco نمایش پست ها
            اقا این امپو بستم واقعا فوق العادست و میترکونه
            هم از نظر کیفیت صدا و هم از نظر قدرت
            دنبال اینم یه پری امپ و تون کنترلر خوب بزارم سر ورودیش بعدم براش یه کیس حرفه ای ببندم
            کلا میخوام چیز خوب شیک و بدرد بخوری در بیاد
            درضمن جهت اطلاع دوستان مشتاق ساخت هم بایت بگم بستن مدار این امپ + pcb وتمام مخلفات حتی ترانس 35 دوبل کلا 125 هزینه برداشت
            ولی ارزششو داشت.
            از دوستان هم بابت پیشنهاد این مدار ممنون
            در اخرهم باید بگم جای c2229 ترانزیستور 3206 هم جواب میده.جایگزین کنید و حالشو ببرید
            فک کنم تو سایت اصلی این مدار نوشته 33ولت.35ولت مشکلی ایجاد نمیکنه؟و حداقل چند امپر؟بهترین کیفیت و قدرتش تو چه ولتاژ و جریانی هس؟و اینکه دوبل باید باشه؟
            جدیدترین ویرایش توسط hadi797; ۲۰:۱۸ ۱۳۹۶/۰۹/۱۸.
            به ساز نرقص بساز برقص ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hadi797 نمایش پست ها
              فک کنم تو سایت اصلی این مدار نوشته 33ولت.35ولت مشکلی ایجاد نمیکنه؟و حداقل چند امپر؟بهترین کیفیت و قدرتش تو چه ولتاژ و جریانی هس؟و اینکه دوبل باید باشه؟
              35 ,ولت مشکلی ایجاد نمیکنه و بهتره حداقل جریان 2.5 تا 3 امپر رو براش در نظر بگیرید و باید هم حتما دوبل باشه تغذیه تون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام دوستان من یه مدار دیگه از این آمپلی بستم اما نمیدونم چرا ولوم ورودی رو یکم که زیاد میکنم 5200 هام بشدت داغ میشن در حد مرگ در ضمن ولوم ورودی صدام 500 کیلو در نظر گرفتم (کمتر از این هم گذاشتم ولی خوب اگر تا ته میبردیشون تو خروجی هنوز صدای قوی ای داشتی.)
              کارای زیر هم انجام دادم:
              سر ورودی بیس 5200 هام مقاومت 100 اهم وات بالا گذاشتم که تغییری نکرد
              کل قطعات تقریبا عوض کردم
              PCB رو کامل چک کردم مشکلی نداشت
              خود 5200 هارو عوض کردم.
              جالب اینه که تو نقاط تعیین شده ولتاژی دقیقا برابر با ولتاژ خواسته شده تو PDF مدار داشتم (همون 0.7 ولت و 24 ولت زنر)
              هیچ کدوم از TIP ها داغ نمیکنه و فقط 5200 ها بسرعت تو ولوم بالا داغ میشن

از دوستان کسانی که تجربه و اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی کنند.

دیدگاه

سلام دوست عزیز .با توجه ب اظهارات خودتان ک همه جیز ازجمله ولتازها درستند علت گرم شدن ترانزیستورهای خروجی از هیت سینگ است.باید هیت سینگ بزرگ برایش تهیه کنید یا یک فن برایش تعبیه کنید.

دیدگاه

سلام دوستان
                  اون دوستانی ک این امپ رو ساختن میشه بگن چقدر هزینه داشت براشون بدون ترانس
                  قطعاتش پیدا میشه؟
                  این مدار تو طولانی مدت چجوریه؟؟
                  ببخشید میدونم تایپک قدیمیه اما خوشم امده از امپ میخوام بسازمش

دیدگاه

سلام.من این امپ را چند ساله ساختم همه قطعاتش در بازارموجوده وگرانقیمت هم نیست من ازاین امپ راضیم هم از نظر کیفی وهم پایداری مدار.

دیدگاه

سلام دوستان
                      به نظرتون میشه به صورت فنی هم بگیم که این امپلی فایر از لحاظ پارامتر سیگنال به نویز و THD در چه شرایطی قرار داره؟

دیدگاه

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

این امپلی 100 واتو من ساختم برای تست صدای بعدی نداره وکیفیتش مورد پذیرش هست اما این خورجیش خوب نیست چه احتیاجی هست که دو ترانزیستور npnاستفاده شه وبا ترانزیستور های دیگه pnpبشه زیاد مدار خوبی نیست

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

این امپلی 100 واتو من ساختم برای تست صدای بعدی نداره وکیفیتش مورد پذیرش هست اما این خورجیش خوب نیست چه احتیاجی هست که دو ترانزیستور npnاستفاده شه وبا ترانزیستور های دیگه pnpبشه زیاد مدار خوبی نیست

دیدگاه

سلام من مدارروساختم ولی تا به برق وصل میکنم فیوزها میسوزن بورد رو بررسی کردک هیچ جاش اتصالی نداره به نظرتون عسب از کجاش میتونه باشه

دیدگاه

سلام عیب مداررو گرفتم ترانزیستور ها را بر عکس گزاشته بودم
                            الان داره میخونه بدون نویز صداشم خیلی قویه ولی وقتی ولوم رو کامل میبندم تو بلندگو صدای هوم کمی میده چطور باید برطرفش کنم البته فقط تا گوش رو نزدیک بلندگو میکنم بگوش میرسه

دیدگاه

سلام اساتید یه سوال داشتم من میخام یکی دیگه از این بورد بسازم که استریو بشه ولی الان ترانزیستور منفی یه دونه TIP35C و یه دونه 2SC5200 دارم آیا میشه تو یه مدار اینها را کنار هم قرار داد

دیدگاه

یک سوال اگه توی امپلی فایر فقط کیفیت صدا ملاک باشه بهتره سراغ stk یا tda یا ترانزیستور بریم و کدوم مدل کیفیت بهتری دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...