اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

(پروژه ) مدار پری آمپلی فایر استریو با ولتاژ تک -100 درصد عملی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

(پروژه ) مدار پری آمپلی فایر استریو با ولتاژ تک -100 درصد عملی

به نام خدا
    2روزه که امتحان های من به طور کامل تموم شده و میخوام یه پروژه تقدیمتون کنم.
    این پروژه یک پری آمپلی فایر با ولتاژ تک 12 ولت 1 آمپر هست که تو رنج قطعاتی که داره واقعا فوق العادست.

این مدار از تقویت اولیه فیلتر های پایین گذر و بالاگذر مهندس احمدی با کمی تغیرات هست :
    سلام یه فیلتر پایین گذر طراحی کردم که با تغذیه تک کار می کنه با قطعاتی که داره در حد خودش عالیه با یه هزینه خیلی کم میشه درستش کرد. منم گفتم بزارمش اینجا تا همه بتونن استفاده کنن اینم مدار: ترانزیستور NPN می تونه 2N3904 یا TIP41 یا2SC815Y یا...باشه رگولاتور 7812رو هم می تونید 7810 یا 7808بزارید (واسه ولتاژ کار کمتر)من واسه

به نام خدا سلام امروز یه فیلتر بالاگذر طراحی کردم تست شد و خوب جواب داد. این مدارش: خوب حالا بریم سراغ توضیحاتش. کار فیلتربالاگذر اینه که بیس صدارو بگیره واماده کنه واسه توییتر وظیفه رگولاتور این جا تثبیت ولتاژ ونویز گیریه.این وقتی خیلی مهم میشه که توی ماشین یا یه جای پرنویز استفاده بشه که تغذیه نویز خیلی داشته باشه

توی این مدار گین ها بیشتر نقش تطبیق آمپدانس و کنترل صدای ورودی هستن که من پیشنهاد میکنم که تا 20 تا 25 درصد بازشون کنید تا صدا بهم نریزه.(همچنین به جای ولوم تک هم میتونید به جای 2 تا ولوم از ولوم دوبل استفاده کنید.)
    این مدار قابلیت استفاده در خونه و ماشین رو داره و میتونید از رگولاتور 7808 یا 7810 هم استفاده کنید.
    همچنین این پری قابلیت متصل شدن به هر آمپلی فایری رو داره .
    در اینجا رگولاتور 7809 ولتاژ رو تثبیت میکنه و خازن 4700 نانوفاراد هم ریپل های احتمالی رو به طور کلی میگیره. و دیود 1N4007 ولتاژ خازن رو به اول رگولاتور منتقل میکنه تا با قطع کردن تغذیه خازن روی ورودی رگولاتور دشارژ نشه و رگولاتور رو نسوزونه.
    خازن 4700 نانوفاراد 16 ولت به بالا باشه.
    این مدار میتونه با تغذیه آمپلی فایر یکی باشه و با ولتاژ 12 ولت تک 1 آمپر DC به راحتی و با کیفیت بالا کار میکنه.
    ترانزیستور هم میتونه C945 و 2N2222 و BC107 و 2SC815 و..... میتونید بزارید.
    من شخصا خودم با ترانزیستور 2N2222 این مدار رو ساختم و نتیجه خوب بود.
    سوألی داشتید در خدمتم.
    موفق باشید.

لطفا صبر کنید...
X