اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام به استاد و سایر دوستان این خازن 1 نانو روش نوشته X1 Y2 و پایینش نوشته 250 بعدش هم علامت متناوب این رو میشه به عنوان خازن Y در مصارف خانگی استفاده کرد؟ این خازن رو به قیمت 40 تومان از تهران خریدم. و اندازه اش بسیار کوچکه. با تشکر
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام دایی جان
      بله میشه برای مصارف خانگی بعنوان خازن Y استفاده کرد. قیمتش هم خیلی عالیه.
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

شرمنده این پست ربطی به این تاپیک ندارم ولی میشه لطفا تاپیکی که زدم رو ملاحظه کنید با تشکر
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56941.0

دیدگاه

باسلام
          یک سوال داشتم اگه این نرم افزار بعد از طراحی optimize نکنه و هی پیغام خطا بده، یعنی مدار طراحی شده درست کار نخواهد کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.a.h
            باسلام
            یک سوال داشتم اگه این نرم افزار بعد از طراحی optimize نکنه و هی پیغام خطا بده، یعنی مدار طراحی شده درست کار نخواهد کرد؟
            سلام خب بستگی داره چه پیامی بده و دلیلش چی باشه خب هر پیام خطایی دلیلی داره که باید بگردی و رفعش کنی

دیدگاه

سلام به همه دوستان و اساتید
              من یه مدار می خواستم با دو خروجی ، یکی 5 ولت و دیگری 12 ولت و تقریبن 200 میلی آمپر . مدار رو بستم و ترانس رو هم یه ترانس پیچ پیچیده . ولی فقط خروجی 5 ولت رو به خوبی دارم ولی 12 ولت روی 2.7 تا 3 ولت هست . در ضمن فیدبک اصلی روی خروجی 5 ولت هست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟
              هدفهای بزرگ مردان بزرگ می خواهد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidr3za
                من یه مدار می خواستم با دو خروجی ، یکی 5 ولت و دیگری 12 ولت و تقریبن 200 میلی آمپر . مدار رو بستم و ترانس رو هم یه ترانس پیچ پیچیده . ولی فقط خروجی 5 ولت رو به خوبی دارم ولی 12 ولت روی 2.7 تا 3 ولت هست . در ضمن فیدبک اصلی روی خروجی 5 ولت هست . به نظرتون مشکل از کجاست ؟
                سلام قطعات فیدبک رو چک کن.سالم بودنشون و درست نصب شدنشون و درست بودن مدار فیدبک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidr3za
                  سلام
                  این ولتاژی که گفتید ، بدون باره؟ اگه با باره، بگید چند اهمیه؟ شاید لازم باشه که از ولتاژ 12 هم فیدبک بگیرید.

دیدگاه

احتمال داره جهت سیم پیچ 12 ولت معکوس باشه دایی جان. یا جهت دیودش.
                    وقتی 5 ولت رو داری نتیجه می گیریم قسمت فیدبک مشکلی نداره.
                    یه چیز مهمتر: حتما باید از 5 ولت بار بکشی تا توی 12 ولت ولتاژ داشته باشیه.

دیدگاه

سلام مجدد و عرض ادب
                      دایی جان یه سوال برام پیش اومده. در مورد همون فلایبک 150 واتی :rolleyes: ( روم به دیوار )
                      راستش من الان 2 تا مدار مشابه درست کردم که یکی خوب کار میکنه ، ولی دومی بعداز 10 دقیقه کار کردن دیود قسمت اسنابر ترانس میسوزه و اگر دیر خاموشش کنی هم TOP Switch فوت میکنه ( البته میدونم بدلیل ولتاژ معکوس دوسر ترانسه که در نبود دیود به سوییچ میرسه ، درسته ؟ :redface: )
                      همه چیو چک کردم. حتی ترانسو با ترانس اون یکی که سالم بود عوض کردم ، ولی باز میسوزه!
                      از بدبختی اسکوپ هم نداریم شکل موج رو ببینیم :cry2:
                      تنها قطعاتی که میمونه ، خازن صافی ورودیه که من از دوتا 200 ولتی با ظرفیت بالا و بصورت سری استفاده کردم. تو اون یکی مدار هم همینه. ممکنه از نشتی این خازنها باشه ؟ اگه ولتاژ ورودی به قدر کافی صاف نشه یا خازنها خوب شارژ نگه ندارن چی میشه ؟ آخه با خازن سنج نشتی خازن مشخص نمیشه ( اگه اشتباه نکنم ) و ظرفیت اون رو درست نشون میده!!!! ( درباره اینکه سالم بودن خازن به درست بودن ظرفیتش نیست ، تقریبا حتم دارم. چون تو تغذیه مدارات صوتی پر قدرت بهم ثابت شده. اونها هم ولتاژ بالا بودن. )
                      اما فعلا خازن ها رو عوض نکردم و دنبال اسکوپم تا شکل ولتاژ DC ورودی رو ببینم. تا الان 2 تا TOP250 سوزونم! :cry2:
                      فکر میکنید از چی باشه دایی جان ؟

دیدگاه

سلام دایی جان
                        سری کردن خازنها هیچ مشکلی نداره به شرطی که با هر خازن یه مقاومت بزرگ موازی کنی. مثلا 220 کیلواهم 1/4 وات.
                        خازنها در DC مقاومت بی نهایت دارند. وقتی دو مقاومت بی نهایت باهم سری بشه ولتاژ هرکدوم نامعلومه(رجوع به قضیه حد در ریاضی)
                        وقتی با هر کدوم یه مقاومت 220 کیلواهم موازی کنه مطمئن میشه که ولتاژ هر خازن نصف ولتاژ کله.
                        بهرحال اگه دو مدار کاملا مشابهند و یکیش کار نمی کنه ممکنه مشکل از خود PCB باشه. می تونه یه بار با تینرفوری 10000 و مسواک پشت فیبر رو کاملا عاری از روغن کنی.
                        اگه مشک حل نشد باید تک تک قطعات دو برد رو جابجا کنی تا عیب پیدا بشه. اول از خازنها شروع کن.

دیدگاه

من برای هر خازن یک 330K موازی کردم.
                          ولی هیچوقت از تینر فوری استفاده نکردم براشون.اتفاقا از روغن لحیم استفاده میکنم ( البته نوع مرغوبش) واسه شستن هم از اسپری قرمز ( کنتاکت شوی ) استفاده میکنم.
                          اجازه بدید تینر بگیرم و باهاش یه شستشو انجام بدم، بعد نتیجه رو اعلام میکنم.
                          با تشکر

دیدگاه

با سلام و تشکر از دوستانی که کمک کردن به این تاپیک
                            من میخوام یه منبع تغذیه 12 ولت 5 آمپری بسازم. هزینه تمام شده برام خیلی خیلی مهمه
                            میشه راهنمایی کنین از چه مبدلی استفاده کنم که هم تو بازار باشه هم جواب کار رو بده؟
                            http://imenbazar.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                              سلام دایی جان
                              سری کردن خازنها هیچ مشکلی نداره به شرطی که با هر خازن یه مقاومت بزرگ موازی کنی. مثلا 220 کیلواهم 1/4 وات.
                              خازنها در DC مقاومت بی نهایت دارند. وقتی دو مقاومت بی نهایت باهم سری بشه ولتاژ هرکدوم نامعلومه(رجوع به قضیه حد در ریاضی)
                              وقتی با هر کدوم یه مقاومت 220 کیلواهم موازی کنه مطمئن میشه که ولتاژ هر خازن نصف ولتاژ کله.
                              بهرحال اگه دو مدار کاملا مشابهند و یکیش کار نمی کنه ممکنه مشکل از خود PCB باشه. می تونه یه بار با تینرفوری 10000 و مسواک پشت فیبر رو کاملا عاری از روغن کنی.
                              اگه مشک حل نشد باید تک تک قطعات دو برد رو جابجا کنی تا عیب پیدا بشه. اول از خازنها شروع کن.
                              دایی حان
                              مدارو با تینر شستم، درست نشد. :cry2:
                              خازن های ورودی رو هم عوض کردم بازم درست نشد.دارم دونه دونه قطعاتو عوض میکنم تا ببینم از چیه!
                              راستی یه موضوع دیگه ؛ من برای فاصله هوایی برایETD34 از چسب کاغذی استفاده میکنم. در ابتدا فاصله رو تنظیم میکنم و اندوکتانس نزدیک به مقدار طرح میشه.اما بعداز یک ساعت کار کردن انقدر داغ میشه که چسب ضخامت خودشو از دست میده و وقتی اندوکتانسو ( خارج از مدار ) اندازه میگیرم، بیشتر نشون میده. مثلا برای 219uH بعداز کار کردن شد 308uH oo:
                              البته ترانس داغ میشه و از فن استفاده نمیکنم.
                              به نظرتون استفاده از فویل مس یا آلومینیوم برای ایجاد فاصله هوایی مناسبه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علم فردا
                                دایی حان
                                مدارو با تینر شستم، درست نشد. :cry2:
                                خازن های ورودی رو هم عوض کردم بازم درست نشد.دارم دونه دونه قطعاتو عوض میکنم تا ببینم از چیه!
                                راستی یه موضوع دیگه ؛ من برای فاصله هوایی برایETD34 از چسب کاغذی استفاده میکنم. در ابتدا فاصله رو تنظیم میکنم و اندوکتانس نزدیک به مقدار طرح میشه.اما بعداز یک ساعت کار کردن انقدر داغ میشه که چسب ضخامت خودشو از دست میده و وقتی اندوکتانسو ( خارج از مدار ) اندازه میگیرم، بیشتر نشون میده. مثلا برای 219uH بعداز کار کردن شد 308uH oo:
                                البته ترانس داغ میشه و از فن استفاده نمیکنم.
                                به نظرتون استفاده از فویل مس یا آلومینیوم برای ایجاد فاصله هوایی مناسبه؟
                                سلام خیلی دوست داشتم مدار شما رو میبستم تا میدیدم من چطوری به نتیجه میرسم ولی متاسفانه همین هسته شما رو ندارم.من بزرگترین هسته ای که دارم EDT29 است. ولی برای فاصله هوایی بعضی مواقع من میام اون قسمت وسط E رو کمی تراش میدم خیلی عالی جواب میده من با فرز انگشتی این کار رو میکنم دیگه چسب یا هیچ چیز دیگه هم نمیخواد البته کم کم باید تراش بدی تا به عدد دلخواهت برسی اینطوری به نظر من دقیق تر هم میشه کار کنی.موفق باشی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...