اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع تغذیه

سلام آقا شهریار.

دوباره یه سر به اولین پست بزنید. میبینید که 1 ساعت بعد از نوشتن، ویرایش شده. ایشون تا اونجایی که من یادمه برا من توی pm ی هم که زده بودن بالای 20 آمپر خواسته بودن. برای همین هم بود که ما اومدیم سراغ این مدار.

نکته دیگه اینکه، بحث پاور کامپیوتر رو شما مطرح کردی. من نگفتم چنین پاوری وجود داره. فقط شک کردم گفتم شاید شما سراغ داشته باشی.

نکته دیگه اینکه، درسته من اون پل رو باید بگذارم. ولی هدف من از مطرح کردن این پروژه این بود که چند نفر دیگه هم بیان و اونا هم پروژهآ‌های خودشون رو توی سایت بذارن. ولی نمیدونم چرا اینطور نشد...

ببینید شما هم خودتون اگه کلی زمان بذارید و یه مدار ببندید و بعد با کلی دردسر بگذارید برای دوستانتون بعد هم یه نفر بیاد و فقط (تاکید میکنم "فقط") باگ بگیره، خوب ناراحت میشید (شاید هم من صبرم کمه؟!). شما توی چند تا پست قبلیتون پیشنهاد پاور سوییچینگ رو میدید.(که بازم من همون پاور 10 آمپری رو هم تا حالا ندیدم، و البته ممنون میشم بذاریدش توی سایت.) اما وقتی ازتون میخوام کارهای خودتون رو توی سایت بگذارید، فقط در مورد تئوریشون صحبت میکنید.

من با پاورها یه آشنایی جزیی دارم. برای مثال آخرین کارم یه پاور 35000 ولت و 25 میلی آمپر سوییچینگ بود،(که تا حالا کسی لااقل توی ایران نتونسته بود ازش جواب بگیره یا بهتره بگم اصلا کسی نتونسته بود طراحیش کنه). انتظار نداشته باشید من اشتباهی نداشته باشم، ولی من از اینکه یه نفر فقط و فقط بیاد و باگ بگیره ولی خودش عملا کاری رو نشون نده ناراحت میشم. من چند بار ازتون درخواست کردم شما هم اون مطالب تئوریی که میگید (و البته درستند) رو بگذارید برای استفاده بقیه دوستان توی سایت ولی... .

من شرمندهآ‌ام که این پروژه رو گذاشتم. از این به بعد پروژهآ‌ای نمیگذارم و فقط سعی میکنم از نظرات و صحبتهایی که دوستان میکنن استفاده کنم.

دیدگاه

منبع تغذیه

نوشته اصلی توسط مصطفی
      من با پاورها یه آشنایی جزیی دارم. برای مثال آخرین کارم یه پاور 35000 ولت و 25 میلی آمپر سوییچینگ بود،(که تا حالا کسی لااقل توی ایران نتونسته بود ازش جواب بگیره یا بهتره بگم اصلا کسی نتونسته بود طراحیش کنه). انتظار نداشته باشید من اشتباهی نداشته باشم، ولی من از اینکه یه نفر فقط و فقط بیاد و باگ بگیره ولی خودش عملا کاری رو نشون نده ناراحت میشم. من چند بار ازتون درخواست کردم شما هم اون مطالب تئوریی که میگید (و البته درستند) رو بگذارید برای استفاده بقیه دوستان توی سایت ولی... .
      من شرمندهآ‌ام که این پروژه رو گذاشتم. از این به بعد پروژهآ‌ای نمیگذارم و فقط سعی میکنم از نظرات و صحبتهایی که دوستان میکنن استفاده کنم.
      مصطفی جان چرا ناراحت میشی عزیز
      اینجا یه انجمن هستش که همه اومدن تا تجربیات و دونسته هاشون رو بگن
      و هیچ کس هم نباید ناراحت بشه یعقوب جان هم درست میگه
      ولی باید به اطلاع شما برسونم که یک از دوستانم در پالایشگاه تبریز پاورهای
      سوئیچینگ قدرت 50 کیلو وات طراحی کرده بود و تو جشواره خوازمی هم یادم
      هستش که یه نفر مهندس برق قدرت هم پاورهای صنعتی با توان خیلی بالا طراحی
      کرده بود
      یه توصیه ای بهتون دارم که خیلی زود عصبانی میشید باید نقدها و انتقادهای دیگران
      رو بصورت منطقی تجزیه و تحلیل کنین آقای Professor که یک از دوستان من هستش
      و فوق لیسانس مخابرات از شریف داره و من اینجا دعوت کرده بودم که از اطلاعات بسیار ارزشمندشون استفاده کنیم که متاسفانه فراری شون دادید
      خواهشاً جو دوستی و انتقاد پذیری رو حفظ کنید
      ممنون از همه دوستانی که در این انجمن زحمت میکشن

دیدگاه

منبع تغذیه

صابر جان ، شهریار جان ، مصطفی جان سلام .
        دوستان عزیز از همه شما ممنون هستم که سعی در اصلاح و رونق دادن سایت دارید .

شاید بهتر بود به جای اینکه دوستان جدید بیان و بخوان سواد مجموعه ای که اینجا هست رو بسنجن میومدن کمک میکردن که سایت از لحاظ علمی بهتر بشه .

این خوب نیست که ما ها تا یه جایی میبینمی که چند نفر دارن سعی میکنن بنا به وظیفه به بقیه تا جایی که خودشون بلد هست ، کمک کنن به جای اینکه ما بیاییم ضعف هاشون رو بپوشونیم شروع میکنیم به ایراد گرفتن و ... .

من مخالف انتقاد نیستم ولی ... .

از طرف دیگه هم به خودم و هم به بقیه مدیران این رو میگم شاید بهتر باشه که ما ها هم سعی کنیم نظرات مخالف رو تحمل کنیم و همه رو به قصد بهبود شرایط فرض کنیم نه به قصد سنجش علمی و ... .

دوستان عزیز هدف رو فراموش نکنیم . چرا با اینکه کشور ما اینهمه مقامات علمی و اساتید و داشنجویان کار درست داره باید این وضعیتش باشه .
        چرا ما ها ( اول از همه به خودم میگم ) سعی نمیکنیم که به همدیگه کمک کنیم که تا در نهایت همه استفاده اش رو ببریم یعنی کشورمون سربلند باشه .

یه سری حرفها شاید بشه گفت درددل ها هست که نمیشه ... .
        ببخشید سرتون رو درد آوردم .
        از همتون ممنونم که برای سایت زحمت می کشید .
        من ( و امیدوارم شما ) از این کار خسته نمیشم و تا به هدفم نرسم دست برنمیدارم . این مسائل توی هر کاری پیش میاد آدم نباید زود عقب بکشه و کار رو کنار بذار و ... .
        موفق و پیروز باشید .
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

منبع تغذیه

بله محمد جان شما کاملاً درست میگید
          ولی ما باید همیشه انتقاد پذیر باشیم
          اگه انتقادی که بهمون میشه رو بصورت منطقی تجزیه تحلیلش کنیم
          و بفهیم که درست هستش یا نه انوقت بیایم و در رد اون انتقاد تلاش کنیم
          و این رو یادمون باشه که ادم پیشرفتش رو مدیون انتقاد های دیگران
          و پیدا کردن اشتباهاتش و اصلاح اونا هستش
          ولی ما نباید جو صمیمی و دوستانه اینجا رو به هم بزنیم و خدایی نکرده همدیگه رو برنجونیم
          با امید موفقیت همه

دیدگاه

منبع تغذیه

بابا اینا رو ول کنین
            روی هم ماچ کنین
            بیان از اموخته و تجربیات هم دیگه استفاده کنیم

دیدگاه

منبع تغذیه

آقا مصطفی
              در اینجا نه من قصد ندارم سنجش علمی بکنم و نه اینکه الکی باگ بگیرم. کسی هم منکر زحمات شما نیست من خودم حدود سه سال هست که در سایت WWW.electronics-lab.com عضو هستم و در Forum های اونجا مطلب می نویسم (البته اونجا به خاطر وجود افراد با تجربه بیشتر سوال میکنم تا بتونم جواب بدم) برای همین خوب می فهمم وقتی کسی مثل شما زحمت کشیدن و شبیه ساری یک مدار رو فقط برای کمک به فرد دیگه ای به جون می خره، چه دردسری رو قبول کرده. اما متاسفانه مثل اینکه لحن اولین پست من حس عیب گیری الکی رو در شما القا کرده. به هر حال شرمنده!

در مورده پاور کامپیوتر باید بگم که من هیچ وقت نگفتم که یک سوییچینگ کسی طراحی بکنه بلکه گفتم در این رگولاتور اگر بحث یادگیری در میون نیست بهتره یک پاور کامپیوتر بخرین نه اینکه بسازین. چون درده سره ساختش خیلی خیلی زیاده! خط 12 ولت پاور های کامپیوتر جدید اکثرا بین 12آمپر تا 16 آمپر هستن و من شخصا 18 آمپرشم دیدم.

باز هم شرمنده
              شهریار
              Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه

با سلام
                من این منبع تغذیه رو درست کردم اما متاسفانه کار نکرد. :cry:
                http://www.electronics-lab.com/projects/power/003/index.html
                ممنون میشم کمکم کنید تا عیب یابیش کنم.
                من برای این مدار از یک ترانش 29 و 3 امپر استفاده کردم .ترانس درسته اما وقتی به مدار وصلش میکنم جریان رو در حدود 3/. ولت نشون میده و بیشتر هم نمیشه.

دیدگاه

اول از همه اینکه حتما از ترانس 24Vac استفاده بکن. یعنی دوسر خازن فیلتر اصلی باید حداکثر 32 ولت داشته باشی. (چون این ولتاژ ها اپ امپ ها رو تغذیه میکنن و اگر زیاد باشن اپ امپ ها رو می سوزونه)
                  دوم اینکه ولتاژ مرجع 11.2 ولت رو پیدا بکن. و اونو تست کن ببین میاد یا نه؟
                  سوم اینکه من اصلا نفهمیدم مشکلت کجاست
                  جریان رو در حدود 3/. ولت نشون میده
                  چهارم اینکه اینجور چیز های رو در یک تاپیک جداگانه بنویس.
                  پنجم اینکه اگر اون توضیحات خودش رو بخونی کلی کمکت میکنه.

ششم پیدا کردن مشکلش کار سختی نیست. بلوک بلوک ولتاژ گیری کن ببین کجا سوتی دادی
                  ما روهم در جریان بذار

HTH - Shahriar

دیدگاه

تا اینجا که گفتید مرسی اما یک مشکل من رفتم بدم ترانس بپیچند طرف گفت معمولا تو مدارات منبع تغذیه از ترانس 32 استفاده میشه.منم 7000 تومن ناقابل دادم پای ترانس البته ترانسش اصافا خیلی گنده و سنگینه.و اما حالا وقتی ولتاژ رو میگیرم 29 تا نشون میده بگذریم.آیا این نمیتونه ایراد اصلی باشه.

دیدگاه

ولتاژ کجا رو 29 ولت نشون میده؟‏
                      ببین تو خود نقشه هم نوشته‎ ‎‏ ‏‎24Vac
                      یعنی اینکه وقتی ترانست به مدار وصل نیست و مولتی متر رو روی ‏ac‏ می ذاری و به دو سر ترانس وصل می ‏کنی باید بهت 24 ولت نشون بده.‏
                      اگر درست بود به مدار وصلش کن.‏
                      حالا مولتی متر رو روی ‏dc‏ بذار و به دو سر خازن بزرگه بزن. باید در حدود 33 ولت بهت نشون بده ‏‎(24*1.4 ‎‎= 33V)‎

بیشتر از 33 ولت به مدار صدمه می روسونه (دلیلش رو هم بهت گفتم)‏

Hth - shahriar‎

دیدگاه

دو سر ترانس بدون وصل شدن به مدار 29 ولته.حالا من با این ترانس چیکار کنم؟راهی نیست که بشه از این ترانس استفاده کرد؟باید یک 24 بدم بپیچند؟

دیدگاه

چرا یک کارایی میشه کرد.
                          اون کاغذ روشو باز کن.
                          بعد سیم های ثانویه رو هی باز کن و ببر. به برق وصل کن. ولتا ژ گیری کن تا بشه 24 ولت.
                          البته امیدوارم مدارت صدمه ندیده باشه.

شهریار

دیدگاه

اگه به جای این کار یک منبع تغذیه با ترانس 30 ولت بسازم نظرتون چیه؟شما همچین مداری سراغ ندارید؟

دیدگاه

بد فکری نیست. ولی من نقشه همچین مداری رو ندارم. هرچند طراحیش کار سختی نیست.

شهریار

دیدگاه

اگه براتون زحمتی نیست توضیح بیشتری بدید که چطور می تونم باز باز کردن ترانس اونو به 24 ولت تبدیل کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...