اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

boost

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : boost

کنترل نوع شیفت فاز:
    دو پالس با دیوتی سایکل 650 درصد را در نظر بگیرید که دقیقا باهم برابرند. هم ولتاژ و هم فاز.
    اگه این دو پالس را به یک بار وصل کنیم اختلاف ولتاژ دوسر بار میشه صفر ولت!
    حالا اگه ایندو پالس باهم اختلاف فاز داشته باشند چی؟ اختلاف ولتاژ دوسر بار دیگه صفر ولت نمیشه.
    این اساس کنترل نوع شیفت فازه که ما در اون اولیه ترانس رو در خروجی یک فول بریدج قرار میدیم و به دوطرف فول بریدج پالس میدیم. با افزایش اختلاف فاز، ولتاژ خروجی این منبع زیاد میشه و برعکس.
    50 درصد بودن دیوتی سایکل مزیت های زیادی رو به همراه داره.
    در حال حاضر بهترین نوع مورد استفاده در منابع پرتوان همین شیفت فازه. اما در آینده منابع رزونانسی فرکانس متغیر جاشونو می گیرن.
    فقط فوری نمیشه منبع شیفت فاز ساخت چون آی سی UCC3895 فعلا توی بازار ایران نیست. یا باید وارد کنی یا بجاش یه مدار طراحی کنیم.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با همون 3525 سرو تهش رو هم آورد؟؟؟ آخه همه چیش خوبه . فقط هسته من بزرگ شده ولی بازم انگار کم میاره از طرفی من 45 میخوام ولی این تا 36 ولت ثابته وبالاتر که میره نوسان داره. البته اگه هسته رو بشه کوچیک کرد با همین سر میکنم. یکی بهم گفت با هسته 35 30 میشه جواب گرفت. ولی من با بزرگتر از اونم نتونستم.
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

مثل اینه که بخوای پیکان رو بهبود بدی تا مثل 206 بره!
        برای کم کردن حجم هسته باید فرکانس رو ببری بالا.
        اما اینکه نمی تونی ولتاژ بالای 36 بگیری ممکنه از ضعف فیدبک یا اشتباه در تعداد دور سیم پیچ های ترانس باشه.

دیدگاه

سلام دایی جان. خیلی مدار باحالی بود. یه سوال: جریان خروجی مدار محدود شده هستش یعنی خب باید یه جریان محدودی در موقع شارژ به لپ تاپ برسه. این مدار جریان رو محدود میکنه؟

ممنون
          "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی
          در جهان روشنایی هایی وجوددارد که در عمیق ترین ظلمات نهانند.

دیدگاه

آخه فکر کنم 3525 تا همین ولتاژ کار میکنه. البته یه جا دیدم با اپتوکوپلر ولتاژ رو بالاتر برده بود.
            کمک میکنید محاسبه کنیم. ؟؟
            خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
              سلام دایی جان. خیلی مدار باحالی بود. یه سوال: جریان خروجی مدار محدود شده هستش یعنی خب باید یه جریان محدودی در موقع شارژ به لپ تاپ برسه. این مدار جریان رو محدود میکنه؟

ممنون
              با اجازه دایی جان
              ببین عزیزم الان بیشتر شارژر هایی که تو بازار هستن(موبایل ، لبتاب)همه اداپتور هستن یعنی مدار کنترل شارژ باتری تو خود دستگاه هست
              با تشکر

دیدگاه

ولی مثل اینکه خود مداری که دایی جان گذاشتن یه فیوز داره که یه جور محدود کننده جریان اولیه و در نتیجه جریان ثانویه رو هم محدود میکنه و فکر کنم که اگه جریان زیادتری بخواد بکشه افت ولتاژ خروجی پیدا کنه. درسته دایی؟
                ممنون
                "در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادنه زیست" شریعتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ashk
                  آخه فکر کنم 3525 تا همین ولتاژ کار میکنه. البته یه جا دیدم با اپتوکوپلر ولتاژ رو بالاتر برده بود.
                  کمک میکنید محاسبه کنیم. ؟؟
                  متوجه نمیشم دایی.
                  ولتاژ خروجی به ولتاژ کاری 3525 چه ارتباطی داره؟!
                  من در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tictactoe
                    ولی مثل اینکه خود مداری که دایی جان گذاشتن یه فیوز داره که یه جور محدود کننده جریان اولیه و در نتیجه جریان ثانویه رو هم محدود میکنه و فکر کنم که اگه جریان زیادتری بخواد بکشه افت ولتاژ خروجی پیدا کنه. درسته دایی؟
                    ممنون
                    سلام دایی
                    چه خبرا؟
                    مقاومت وات بالای دقیق توی بازار کمه. بخاطر همین من با یه تیر دونشون زدم. از فیوز بعنوان مقاومت حسگر جریان استفاده کردم تا به MC34063 دستور قطع بده. درواقع شما می تونید خروجی مدار رو اتصال کوتاه کنید بدون اینکه چیزی بسوزه.
                    درضمن فیوز جای خودش هم کار می کنه و اگه توی مدار اتصال کوتاه پیش بیاد فیوز میسوزه و نمیزاره به بقیه قسمتهای مدار آسیب برسه. :biggrin:

دیدگاه

خیلی مخلصیم دایی جان
                      ایشالا اگه خدا بخواد با کمک شما بریم سراغ یه منبع پر توان . 3 کیلو ولت 500 وات. نظرتون چیه؟

دیدگاه

حرف نداره دایی جان
                        یه آی سی جدید اومده تو بازار و من دارم تستش می کنم. اینطور که به نظر میرسه شاهکاره.
                        شمارش PLC810 است ونسبت به کاراییش فوق العاده ارزونه.
                        http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2313
                        اگه تست جواب بده تمام منابع پرتوان آینده رو با این ای سی می سازیم.

دیدگاه

سلام سلام

دوستان چطورین؟

در مورد مشکل ASHk من حدود 2 ماهی با کمک دایی همون مدار sg2535 رو بستم و یه فیلم هم ازش گرفتم که تا 140w بدون افت ولتاژ داشت کار میکرد.
                          ولتاژ خروجی هم 36+- بود که اون چیزی که من ساختم با هسته 39 بود فکر کنم... تا 300W به راحتی کار میکرد الانم هستش داره خاک می خوره چون ای سی مناسب برای آمپش نیافتم!!!.... جناب مطمعن باش مشکل از سیم پیچی هستته یا اندازه هستت نسبت های دورات رو یه کمی بیشتر بگیر چون ولتاژ ورودی توی این جریان های بزرگ ( حدود 15 آمپر) خیلی افت پیدا میکنه تا به هسته برسه هسابی سیم بپیچ که افت ولتاژ رو کم کنی نسبت ها رو اینطوری بگیر 45/10 = 4.5 یه کمم برای افت ولتاژ دیود ها میشه 4.6

اولیه رو 4 دور بپیچ ثانویه رو 19 دور .

برای تعداد سیم های اولیه سعی کن انقدر سیم کنار هم بزاری تر جیها" 0.4 که مقاومتش توی اون طول 4 دور در اولیه بشه حدود 0.01 نه بیشتر

ثانویه زیاد مهم نیست البته اونم باید حساب بشه

اگر اینطوری با این هسته بستی و نشد بیا هر چی خاصتی به من بگو

البته من بهت پیشنهاد میکنم موسفتها رو با 2 تات TC4420 درایو کن نه خود ای سی ای سی یه کمی جریانش کمه...
                          -------------------------------------------
                          جناب برای لپتاب میتونی مستقیم باطری میاشنی رو بهش وصل کنی مشکلی نیست من وصل کردم فقط سرعتش کمه ولی کار میکنه

------------------------------------------

دایی چطوری ؟

اگه میخای فاز شیفت بسازی منم هستما! بدون من شروع نکنید :icon_razz:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

جناب برای لپتاب میتونی مستقیم باطری میاشنی رو بهش وصل کنی مشکلی نیست من وصل کردم فقط سرعتش کمه ولی کار میکنه

باتری لپتاپ رو شارژ میکنه ؟

دیدگاه

اگه تست جواب بده تمام منابع پرتوان آینده رو با این ای سی می سازیم.
                              سلام به همه دوستان و دایی گرامی
                              دایی تو دیتا شیت این آی سی نوشته تا توان 600 وات . این آی سی که شما میگین خیلی خوبه ها ولی من میگم دنبال یه مورد عمومی بریم که اگه بعد از رسیدن به منبع 500 وات خواستیم یه منبع مثلا 2 کیلو وات بسازیم دیگه لازم نباشه درایور رو عوض کنیم. مثلا یکی از دوستان توی همین سایت یه منبع خیلی پرتوان رو با TL494 و با توپولوژی شیفت فاز درست کردن . نظر شما چیه؟
                              من یه برنامه گیر آوردم به نام Magnetic designer از جوان خریدم. تمام محاسبات ترانس و چوک رو انجام میده. حالا نمیدونم تا چه حدی میشه بهش اعتماد کرد؟ مثلا برای همین منبعی که خدمتتون گفتم موارد زیر رو پیشنهاد میده.
                              Vin=300v
                              Vout=3000v+3000*20%=3600 volt
                              Iout=200mA
                              Iin=3A
                              F=50k
                              eff=80%
                              با این ورودیها اولیه رو میده 36 دور و ثانویه رو میده 432 دور . ولی توپولوژی رو مشخص نمیکنه. حالا من نمیدونم این مقادیر که داده روی پوش پول هستش یا هاف بریج یا فول بریج؟ راستی استاد میشه شما هم اگه یه وقتی کردین تعداد دور رو بدست بیارین تا ببینیم که چقدر با این اختلاف داره و بعدش بتونیم به یک مقدار مشترک برسیم؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                سلام سلام

دوستان چطورین؟

در مورد مشکل ASHk من حدود 2 ماهی با کمک دایی همون مدار sg2535 رو بستم و یه فیلم هم ازش گرفتم که تا 140w بدون افت ولتاژ داشت کار میکرد.
                                ولتاژ خروجی هم 36+- بود که اون چیزی که من ساختم با هسته 39 بود فکر کنم... تا 300W به راحتی کار میکرد الانم هستش داره خاک می خوره چون ای سی مناسب برای آمپش نیافتم!!!.... جناب مطمعن باش مشکل از سیم پیچی هستته یا اندازه هستت نسبت های دورات رو یه کمی بیشتر بگیر چون ولتاژ ورودی توی این جریان های بزرگ ( حدود 15 آمپر) خیلی افت پیدا میکنه تا به هسته برسه هسابی سیم بپیچ که افت ولتاژ رو کم کنی نسبت ها رو اینطوری بگیر 45/10 = 4.5 یه کمم برای افت ولتاژ دیود ها میشه 4.6

اولیه رو 4 دور بپیچ ثانویه رو 19 دور .

برای تعداد سیم های اولیه سعی کن انقدر سیم کنار هم بزاری تر جیها" 0.4 که مقاومتش توی اون طول 4 دور در اولیه بشه حدود 0.01 نه بیشتر

ثانویه زیاد مهم نیست البته اونم باید حساب بشه

اگر اینطوری با این هسته بستی و نشد بیا هر چی خاصتی به من بگو

البته من بهت پیشنهاد میکنم موسفتها رو با 2 تات TC4420 درایو کن نه خود ای سی ای سی یه کمی جریانش کمه...
                                -------------------------------------------

------------------------------------------

دایی چطوری ؟

اگه میخای فاز شیفت بسازی منم هستما! بدون من شروع نکنید :icon_razz:
                                سلام دایی
                                کم پیدایی
                                دلمون واست تنگ شده بود.
                                بیا توی تاپیک زیر بداد دایی Ashk برس.
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=50836.0
                                شیفت فاز دلمو زده دایی :biggrin:
                                الان رزونانس رو بورسه. یه منبع با فرکانس سوئیچ 1 مگاهرتز دارم می سازم و این PLC810 رو هم دارم تست کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X