اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مداری که زیر 12 ولت قطع کنه - فوری !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مداری که زیر 12 ولت قطع کنه - فوری !!

نوشته اصلی توسط Hi Voltage
    پس آره :eek:
    بذار بگم که افتضاحه . یعنی از این بدتر نمیشه
    هر لحظه ممکنه کل دستگاه و مخصوصا هارد ، دود بشه بره رو هوا :agree:
    این همون حفاظت شما است ؟ کاملا غلطه
    بابا فکر کردی من کم الکی ام ؟؟؟؟ :biggrin: :biggrin: :biggrin:

اون کانورتوره رو آماده خریدم همون آبیه که وسط مشکیه (البته خودم با ماژیک نوشته هاشو پاک کردم)
    بدنه اش از آلومینیومه
    خروجیش ثابت روی 12.2
    10 آمپر خروجی میده
    تا ورودی 32 ولت مشکلی نداره
    تازه چی فکر کردی 25 تومن پولشو دادم :icon_razz: :rolleyes:

دیدگاه

آقا پس اگه راه من اشتباهه لطفا یه مدار خیلی خیلی ساده واسه شارژ به من بدید که بتونه 2 تا باتری 12 ولت 7 آمپری سری شده رو شارژ کنه
      و البته باید اتوماتیک باشه که باطری خراب نشه
      نشه

دیدگاه

آقا پس اگه راه من اشتباهه لطفا یه مدار خیلی خیلی ساده واسه شارژ به من بدید که بتونه 2 تا باتری 12 ولت 7 آمپری سری شده رو شارژ کنه
        و البته باید اتوماتیک باشه که باطری خراب نشه
        نشه
        شما باطری رو خیلی زیاد تخلیه میکنی که احتمال خراب شدن باطری زیاده حرف تو دهن ما میزاری ما کی به شارژرت گیر دادیم؟ oo:

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پس آره :eek:
          بذار بگم که افتضاحه . یعنی از این بدتر نمیشه
          هر لحظه ممکنه کل دستگاه و مخصوصا هارد ، دود بشه بره رو هوا :agree:
          این همون حفاظت شما است ؟ کاملا غلطه
          آقای های ولتاژ گفتن :biggrin:
          البته به قول شما منظورش موقع تخلیه بوده .......... (یعنی به دل نگرفتیم :icon_razz

دیدگاه

البته به قول شما منظورش موقع تخلیه بوده .......... (یعنی به دل نگرفتیم :icon_razz
            ما یه مدار زشت گزاشتیم پدرمون در امد تا راش انداختی
            آقای های ولتاژ گفتن پس بقیه اش رو هم خودش باید بگه
            خودمونیم کم کم میای جلو آخرش باید کل UPS رو طراحی کنیم

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

خودمونیم کم کم میای جلو آخرش باید کل UPS رو طراحی کنیم
              بله صددرصد همینطوره . من که گفتم حالاحالا تو راهی ...................

آقا پس اگه راه من اشتباهه لطفا یه مدار خیلی خیلی ساده واسه شارژ به من بدید
              مشکل اینجاست که ایشون توهمات خود را با تفکرات دیگران عوض نمیکنه .
              اون چیزی که شما در نظر داری ،پیش از این در فکر ما گذشته و به تکامل طراحی شده . پس خوب میدونیم که بعدا شما احتمالا یک .... هم برای فلان قسمتش صددرصد میخوای . در نتیجه از همون اول کامل ترین مدارو به ساده ترین شکل برای شما طراحی میکنیم .شما غافلید . بهتر بود فقط یک بار با دقت توضیحات مدار بنده رو میخوندی /همچنین حداقل نگاهی کوچک به مدار آقا محمد میکردی .

شما که میگی اطلاعات کمی داری . پس چرا وقتی استاد میگه به باتری داره فشار میاد عوض پرسیدن راه حل میگی .........
              اره دادا غرور خوب نیست مانع یادگیری میشه / من فقط اگه بفهمم یکی واقعا دست به کار عملی شده جوابشو میدم .
              مخصوصا اگه اول کار باشه سعی میکنم هرطور شده به راهش بندازم . وحتی ترانزیستورو جوری واسش ساده اشنا کنم که خودش بتونه تا حدی مدار طراحی کنه .

متاسفانه خودت نمیخوای . من جمله هاو درخواست شما رو ریختم تو گوشیم حداقل 10 بار خوندم تا واست مدار بکشم .دیدم غلطه بر هیچ اساسی استوار نیست . و هم اکنون خوب میدونم اگه با همون مدار ها جلو بری در کل دستگاهی بی کارایی خواهی داشت .
              دستگاهی با 10 مدار اما بی خاصیت کا اگه ساده بشه شاید اخر مثلا یه رله و دیود بمونه .

دیدگاه

اول سلام
                دوم عذر خواهی بابت سوتفاهم
                من نوکر همتون هستم
                میدونم همگی زحمت کشیدین
                دستتون درد نکنه
                منم زحمات کسی رو بی منت نمیکنم
                دست همه درد نکنه
                بازم پوزش منو قبول کن دوست من
                منظوری نداشتم

دیدگاه

سلام
                  پیشنهاد من اینه که اول شما تا حدودی با ترانزیستور وکار اون اشنا بشی . نظرت چیه ؟ و چقدر میدونی ازش

البته کارایی ترانزیستور در یک خط ،یک صفحه ،و... نمیگنجه اما شناخت اندک ان هم میتونه مسیری برای طراحی باشه .

دیدگاه

سلام
                    پیشنهاد من اینه که اول شما تا حدودی با ترانزیستور وکار اون اشنا بشی . نظرت چیه ؟ و چقدر میدونی ازش

البته کارایی ترانزیستور در یک خط ،یک صفحه ،و... نمیگنجه اما شناخت اندک ان هم میتونه مسیری برای طراحی باشه .
                    سلام
                    مرسی دوست من
                    راستش از بچگی عاشق الکترونیک بودم
                    اما به دلیل برخی مشکلات کاری و ... نشد زیاد وارد مجموعه الکترونیک بشم
                    یه چیزایی میدونم
                    تعمیر و عیب یابی میکنم و خوبه :nerd:
                    اما در کل خیلی سر در نمیارم oo:
                    این کاره هم چون واسه کسی ساختم و طرف ناراضی بود تصمیم به تعمیرش کردم
                    البته 2 تا درست کردم اون یکی خیلی خوب بود ولی این یکی خیلی اذیتم کرد

دیدگاه

منم به شارژرت گیر ندادم / گذاشتن یک دیود همه جا مرسومه
                      کل عملکرد دستگاه شما این خصوصیت مهم که در بودن برق از برق استفاده کند و باتری قطع باشد و در قطع برق اتوماتیک از باتری استفاده کند را دارا نیست

دلیل سری کردن 2 تا باتری 12و دوباره تبدیل این 24 ولت به همون 12 ولت چیه ؟؟؟/ جریان باتری های سری نصف میشه و باتبدیل کلی تلفات اضافه میشه ، باید دلیل منطقی از این کار وجود داشته باشه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مداری که زیر 12 ولت قطع کنه - فوری !!

کل عملکرد دستگاه شما این خصوصیت مهم که در بودن برق از برق استفاده کند و باتری قطع باشد و در قطع برق اتوماتیک از باتری استفاده کند را دارا نیست
                        iدقیقا باید همینطور باشه که هست
                        بدون مکث و ریپل ولتاژ عمل میکنه !

دلیل سری کردن 2 تا باتری 12و دوباره تبدیل این 24 ولت به همون 12 ولت چیه ؟؟؟/ جریان باتری های سری نصف میشه و باتبدیل کلی تلفات اضافه میشه ، باید دلیل منطقی از این کار وجود داشته باشه
                        دلیلش این بود که باتریها باید 14.2 شارژ بشن و اینو اگه مستقیم بدیم به دستگاه ها ممکن بود آسیب جدی بهشون وارد بشه
                        بخاطر همین مجبور شدم سری کنم برسونم به 24 و تبدیل 24به12 بزارم که همیشه خروجی ثابت رگوله شده 12 داشته باشیم

دیدگاه

دقیقا باید همینطور باشه که هست .بدون مکث و ریپل ولتاژ عمل میکنه !
                          با دیود ؟
                          دلیلش این بود که باتریها باید 14.2 شارژ بشن و اینو اگه مستقیم بدیم به دستگاه ها ممکن بود آسیب جدی بهشون وارد بشه
                          بخاطر همین مجبور شدم سری کنم برسونم به 24 و تبدیل 24به12 بزارم که همیشه خروجی ثابت رگوله شده 12 داشته باشیم
                          این کار منطقی نیست / اگه واس هر کار کوچیکی اینقدر داستانو پیچیده کنیم که نمیشه / خوب باتری موبال هم با 4.5 ولت شارژ میشه ولی موبایل و باتری 3.7 هست / 2 تا باتری نذاشتن
                          خیلی راحت اون چیزی که میگی مبدل و 25 تومن هم خریدی رو میتونی برداری .

جریان مصرفی دستگاه چقدره ؟ هرباتری چند امپره ؟

دیدگاه

ماشالله برادر Hi Voltage ! شما هم اهل شب زنده داری هستین ها!! نگین نه! بحث به کجاها رسیده!! فقط خواستیم همینجوری یه چیزی گفته باشیم و ابراز وجود کرده باشیم! همین! :mrgreen: دقیقا اسم این پست من اسپم هست و هیچ ارزشی هم نداره! :mrgreen:

دیدگاه

دیود اونقدرا هم تاخیر نمیندازه ...
                              با یه خازن 6800 میکرو سر ورودی dvr هیچ مشکلی پیش نمیاد ...حتی رله هم استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد ..

دیدگاه

ماشالله برادر Hi Voltage ! شما هم اهل شب زنده داری هستین ها!! نگین نه! بحث به کجاها رسیده!! فقط خواستیم همینجوری یه چیزی گفته باشیم و ابراز وجود کرده باشیم! همین! :mrgreen:
                                اره شاهرخ جان /
                                والا حقیقت ما خفاش ها شبارو دوست داریم :biggrin: شما چی ؟ لابد امتحانا یه جوریایی نمیذاره بخوابی ! :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...