اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده از باطری موبایل به عنوان منبع تغذیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده از باطری موبایل به عنوان منبع تغذیه

اصولا نحوه شارژ باطری ها دانش خاص و همچنین در دسترس بودن اطلاعات مربوط به مدل باطری رو می طلبه . . . ( لفظ ادبی کسی که هیچی بلد نیست و ادعای بلد بودن رو داره )

ولی در کل اگه برگه اطلاعاتی مربوط به باطری رو نداری یه کاری رو می تونی انجام بدی :

یه منبع جریان طراحی کن و جریان خروجی اش رو تابع دمای باطری قرار بده . . .

حالا تو با 500 میلی آمپر و 1 الی2 ولت بیشتر از ولتاژ اصلی باطری سیلد اسید شروع به شارژ کن بعد تو یه حلقه بسته هر 30 ثانیه یه بار شارژ رو متوقف کن و ولتاژ دوسر باطری رو اندازه گیری کن اگه به حد مورد نظر ( مقدار ولتاژ باطری شارژ شدهآ‌)

نرسید شارژ رو ادامه بده . . . توی اون حلقه بسته دما رو اندازه گیری کن ( کمتر از نصف مقدار دمایی که سیم لحیم ها آب میشن ) اگه زیادتر از استاندارد شد دوباره شارژ رو متوقف کن . . .

حالا تو می تونی ابتکار به خرج بدی و از یه فن هم استفاده کنی ( در صورت نیاز به شارژ سریع یا جریان کشی شدید از باطری )

آهان اینم بگم که کارخونه ها از یه اصل ساده استفاده می کنن ( منظورم شارژ لپ تاپ ها حین استفاده هستش) :

خب تو اگه یه منبع مثل شارژر لپ تاپ داشته باشی و دوتا مصرف کننده ( خود لپ تاپ و باطری از قبل خالی شده ) ابتدا اولویت با خود دستگاه و جریان رسانی به اون هستش و بعد باطری . . .

یعنی دوتا مصرف کننده با اولویت توان گیری متفاوت . . .

البته شانس با ما هستش چون هرچه باطری رو با جریان کمتری شارژ کنی حرارت کمتری داری و از همه مهمتر عمر بیشتری برای باطری .

در ضمن تو موقع شارژ باید از منبع مصرف کنی و نه تو یه سیکل معیوب باطری رو شارژ کنی و دوباره از باطری مصرف کنی . . .

اینم بگم که حساسیت باطری سیلد اسید اصلا قابل مقایسه با لیتیوم پلیمر یا لیتیوم یون ها ( لیتیوم یون یعنی خطر انفجار همراه با مرگ ) نیست . . . یعنی میشه کیلویی تر شارژشون کرد . . .
    خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

سلام .
      حرارت مدار رو چک کنم دیگه؟؟ حرارت باطری که دست من نیست.
      در مورد حرارت مدار هم میشه یا یک ترانیستور کمک آی سی کرد تا کمتر داغ بشه. من تصمیم دارم از یه ترانس 3 آمپر استفاده کنم. و زمانی که مجبورم همزمان شارژ و مصرف رو داشته باشم با یک رله مدار شارژر رو خذف کنم و ترانس مستقیم به باطری بره و مصرف کننده.مشکلی پیش نمیاد؟؟؟ اصولش اینه که یا یکیش انجام بشه یا اگه با هم انجام میشه تقریباً ایزوله باشه . ترانس برق مصرفی رو بده و یه سر هم مخصوص شارژر داشته باشه . اما اگه بخوام اینکارو بکنم باید یک ترانس 6 تا 7 آمپر استفاده کنم یا حد اقل 5 آمپر که گرون در میاد و قیمت دستگاه بالا میره.من میخوام یه جورایی همون کیلویی سروته ماجرا رو هم بیارم.ولی یه طوری هم نباشه که باطری 6 ماهم کار نکنه.من خودم یک شارژر بر حسب جریان طراحی کردم که باطری 4.5آمپر رو با جریان دقیق 480 میلی و ولتاژ14.2 ولت شارژ میکنه و وقتی جریان شارژ به 80 میلی میرسه قطع میشه. تو این 2 سال که مشکلی نداشته .ولی چون اینجا مصرف و شارژ با همه از اون نمیشه استفاده کرد. از طرفی اونم گرون در میاد. اینجا 500 تومن هم 500 تومنه. :twisted:
      خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

فیلسوف دقیقا منظور من حرارت باتریه . . . ولی سیلد اسید خیلی پوست کلفته . . .

البته به نظر میاد می خوای بری تو کار سفارش گیری هان ؟

اگه کار خودت بود کیلویی انجام بده و لی اگه می خوای بدی دست ملت انصاف حرفه ای یادت نره . . .

یه پیشنهاد دارم برو تو کار شارژر های اضطراری ببین چیکار کردن . همون دستگاه چینی ها که همه چی داره از مهتابی تا رادیو . . .

دیدگاه

فیلسوف؟؟
          آخه حرارت باطری رو چطور اندازه بگیرم؟؟ سنسور بچسبونم به بدنش؟؟؟
          تازه شما گفتید حرارت تا نصف ذوب شدن قلع در صورتی که با ترانس مستقیم 17 ولت هم که دادم بعد از 2 ساعت دماش 40 هم نبود . البته منهم میدونم که سیلد اسید پوست کلفته و فکر میکنم از این نظر بهترین نوع باطری باشه در ضمن توان خوبی هم داره نسبت به جستش ولی اگه باید یه شرایط متوسطی براش ایجاد کرد تا عمرش کم نشه. با شارژری که بالا توضیح دادم تا 2 سال جواب داده و فکر میکنم 3 سال جواب بده .چون هنوز باطری ها جون دار عمل میکنند و زمان دشارژشون زیاد تغییر نکرده.ولی این دستگاه کمی متفاوت هستش و من رو سر کار گذاشته.
          بله تیراژ کار بالای 100 تا است و به سفارش کشور عراق هستش .ولی مشکل اینه که میخواند مفت باشه :sad:
          از قدیم گفتند هرچقدر پول بدی آش میخوری . اگه حاضر بودند 10 تومان بیشتر بدند که از یه ترانس 40 ولت متقارن استفاده میکردم که زمان شارژ سیستم سوئیچینگ استفاده نشه و باطری فقط شارژ بشه.اما پول نمیدند که. :angry: :angry:
          ولی به هر حال نمیخوام سابقه هم خراب بشه . کلی زحمت کشیدم تا دوریال اعتبار جمع کردم. :rolleyes:
          حالا نظرتون راجع به خذف شارژر در زمان مصرف و شارژ هم زمان چیه؟؟ :question:از کلید 3 حالته استفاده میکنیم. حالت 0 همه چیز خاموش.حالت 1 باطری با شارژر زیر شارژ و حال 2 دستگاه روشن و خذف مدار شارژر و اتصال مستقیم باطری و ترانس. اگه برق بود که از هر دو استفاده میکنه و اگرم نبود فقط از باطری . اینجوری آنلاین هم میشه و ضرباتی که رفت و برگشت برق ایجاد میکنه ایجاد نمیشه. گمونم نکنم مشکلی پیش بیاد. میاد؟؟؟ مگر اینکه طرف دستگاه رو روشن کنه و یادش بره خاموش کنه.البته در حالت استدبای هم ما 600 میلی مصرف داریم که کمی از فشار شارژ کم میکنه.

با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا

دیدگاه

منطق میگه زمین چون گرد هستش پس فیلسوف کسی که ندونه حرارت رو با lm35 اندازه گیری می کنن ، در ضمن مهندس برای اندازه گیری متوسط دمای یه وسیله ای که بدنه پلاستیکی داره از یه ورقه ی آلومینیومی بزرگ که سنسورت بهش

چسبید در مجاورت بدنه پلاستیکی استفاده کن . . . ولی همین منطق میگه قصه نخور اگه عمر باطری اتومبیل کم شد ، عمر سیلد اسید هم کم میشه . . .

چون اگه دقت کرده باشی باطری اتومبیل هی داره تو سری میخوره و هیچوقت هم آخ نمیگه . . . اون اندازه گیری دما برای لیتیوم جماعت حتمی هستش . چون دماشون تصاعدی بالا میره و یهو میترکه . . .

ولی سیلد اسید رو خیلی خیلی راحت با طراح راه میاد . . .

پیشنهاد من هم همون نظر خودته که باطری رو همش تو مسیر قرار بدی که یه وقتی مثل خازن جریان واست کار کنه . . .

ما گفتیم سفارش شرکت زیمنس یا مان آلمان رو داری انجام میدی ... که اینقدر حساس کار میکنی . . .

دیدگاه

قبلاً با lm35 کار کردم ولی با توجه به اینکه من در زمان شارژ معمولی حرارت ندارم و از همه مهمتر باید ارزون تموم بشه فکر کنم این ادا اصول ها لازم نباشه و باید به پوست کلفتی باطری امیدوار بود. :applause:
              منم دقیقاً همین تصمیم رو داشتم . استفاده از باطری به عنوان خازن تغذیه . هم صدا صافتر میشه هم ترانس از نظرجریان کم نمیاره. البته یه مشکل هست. چون ولتاژ ترانس بیشتر از باطری است بیشتر جریان از ترانس کشیده میشه. ولی بازم باطری کمکش میکنه. :smile:

دیدگاه

:nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...