این 2 تا 40 ولتی که می خوای متقارنه یا از هم جدا است ؟ تو یک مدار بالای 240 وات می خوای . اصلا بگو این 2 تا 40 ولت رو برای چی می خوای شاید بشه یه کار دیگه کرد . :smile:
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
مرسی رفیق
مسئله فقط این نیست . موضوع اینه که من دوست دارم سوئیچینگ رو یاد بگیرم
میدونم که سخته اما فکر کنم بتونم انقدر یاد بگیرم که بتونم یه سری نیازام رو خودم طراحی کنم
من 40 ولت متقارن میخوام که هر سر 3 آمپر بده
واسه اکو آمپلی میخوام.
اگه یه جوری باشه که منم بتونم توش دست ببرم بهتره . مثلا اگه لازم شد بتونم ولتاژهای دیگه با جریانهتی دیگه ازش بگیرم.اینجوری منم یه چیزی یاد میگیرم.
راستی یه مدار سوئیچینگ که بتونه 90 ولت 3 سر و هر سر12 آمپر بده چند در میاد.؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید . آخه اینجا که من هستم فقر اطلاعات بیداد میکنه و منم دستم به جایی بند نیست.
خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
کتاب "اصول وراهنمای منبع تغذیه سویچینگ " نوشته مارتی براون ترجمه نیکخواه رو مطالعه کنید . کتابیه که برای شروع بد نیست . هرجا به مشکل خوردی یا برات مبهم بود کافیه که تو همین پست اونو مطرح کنی . هم خود من و هم دوستان همه کمکت می کنیم . :smile: اگه دوستان کتاب بهتری هم سراغ دارن بفرمایند . کتابهای من زبان اصلی هستند . و حجمشون خیلی زیاده به همین دلیل نمی تونم پلود کنم . اما می گردم اگه کتاب فارسی خوب پیدا کردم همین جا برات می ذارم .
در حین اینکه داری کتاب رو می خونی باهم دیگه و با کمک دوستان منبع رو همینجا شروع به طراحی می کنیم . :smile:
آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد
ممنون
این خیلی خوبه . راستش من کتاب دکتر ابریشمش فر را دارم میخونم . نمیدونم چقدر مفیده؟
اما فکر کنم یه چیزهایی ازش فهمیدم.
من نظرم این بود که یکی از دوستان یه طرح کامل رو قرار بده و بعد روی طرح آموزش بدند . مثلا فلان قطعه کارش اینه یا توپولوژی مدار فلانه .یا با یه سری تغیرات میشه فلان نتایج رو بدست آورد. چون مسلماً نمیشه از طریق نت یه طراح حرفه ای سوئیچینگ شد اما فکر میکنم بشه با چند تا مدار کلیدی کار کرد و آشنا شد. از اونجا به بعدش باید رفت دنبال تحقیق و آزمایش.
حالا هر چه اساتید بگن من در خدمتم.
البته مشکل دیگه اینه که دوستان خیلی دیر جواب میدند و من فرصت زیادی ندارم. باید تا آخر همین ماه یه چیزی بسازم. البته شما اساتید هم گرفتارید و وقتتون طلا . اما واقعاً ازتون ممنونم
با عرض پوزش از دوستان عزیزم به علت پاره ای از مشکلات کمتر در خدمتتون هستم. التماس دعا
اگه اشتباه نکنم این همون شکافیه که تو بعضی از فریتها تو قسمت مرکزی قرار داره.
اما بعضی از فریتها این رو نداره اگه این گپ حذف بشه یا کم و زیاد بشه چه اتفاقی میفته؟؟؟
شرمنده 1 سوال دیگه
من یه dc to dc converter با sg3525 ساختم که توی مدار خروجیه ای سی رو به 2 تا ماسفت دادم
از فریت نسبتا خوبی هم استفاده کردم. از چند مدل فریت دیگه هم استفاده کردم
حتی سیم پیچهای مختلف رو هم امتحان کردم از سیم 1 گرفته تا چند رشته سیم 0.45 اما تو همه حالتها یه مشکل دارم
اونم افت شدید ولتاژه.
من 40 ولت 3 آمپر احتاج دارم اما ولتاژمدار در زمان بی باری شدیدا بالا میره تا 80 هم میرسه به محض اینکه بار میگیرم تا 35 هم پایین میاد.
دلیلش چیه ؟؟؟
البته من از سلفی که تو خروجی هست استفاده نکردم. میتونه واسه اون باشه؟؟؟
دیدگاه