اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول EGS002

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماژول EGS002

نوشته اصلی توسط M16A2 نمایش پست ها
    حتی خود سلفا هم خیلی مشکوکن . اگه یادت باشه گفته بودم که وقتی لامپ 100واتو بدون خازن و سلف روشن میکنم با فرکانس خام همون موجه .لامپ قشنگ روشن میشه بدون هیچ مشکلی حتی ماسفتا اصلا گرم نمیشن . ولی همینکه اون خازنه با اون سلفه میان وسط این داستانا شروع میشن. نتیجه این که مشکل از موج یا درایور یا ماسفتا نیست . مشکل فقط و فقط اون خازنه با اون سلفه . مخصوصا اون خازنه.اینم اصلا امکان نداره که 2110 های سایدو با لوسایدو همزمان یک کنه .مطمئن باش اگه مثل من یه لامپ 100واتو بدون حضور خازن و سلف روشن کنی هیچ اتفاقی نمیفته . پس خیالت از بابت اونا راحت.
    درسته فکر میکنم هر چی هست زیر سر همین سلف و خازنه،چون گفتم تا حالا هم هر چی ماسفت سوزوندم جفت ماسفت طرفی بوده که به سلفه وصله.البته چون من سلف سنج درست و حسابی فعلا ندارم،شاید مقدار سلف هایی که میذارم بحدی از مقداری که باید باشن متفاوته که باعث این مشکل میشه.یه سوال دارم،اون پایه VS درایورها که مستقیم به خروجی AC پل وصل میشن رو نمیشه براش دیود TVS گذاشت تا از حد مشخص شده ولتاژش بیشتر نشه؟

دیدگاه

میگما گفته بودم که به سلفه شک کردم. الان ورداشتم کالبد شکافیش کردم اینم نتیجه : رول ورق ترانسی با گپ هوایی 2 میلی متر . ورقش خوبه ولی گپ هوایی ظرفیتشو خیلی آورده پایین جالب اینجاست رنگ هسته ش سبزه ولی فرق است میانن این سبزی با آن سبزی از زمین تا آسمان ..... http://s9.picofile.com/file/83063493...913_173143.jpg

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درسته فکر میکنم هر چی هست زیر سر همین سلف و خازنه،چون گفتم تا حالا هم هر چی ماسفت سوزوندم جفت ماسفت طرفی بوده که به سلفه وصله.البته چون من سلف سنج درست و حسابی فعلا ندارم،شاید مقدار سلف هایی که میذارم بحدی از مقداری که باید باشن متفاوته که باعث این مشکل میشه.یه سوال دارم،اون پایه VS درایورها که مستقیم به خروجی AC پل وصل میشن رو نمیشه براش دیود TVS گذاشت تا از حد مشخص شده ولتاژش بیشتر نشه؟
      مگه نزاشتی ؟ معلومه که اسنابر میخواد .مگه قبلا در موردش بحث نکردیم ؟!!! دیود تی وی اس 5 وات 400 ولتیش اینجا کافیه یا حتی 450 ولتیش . همه اینا به کنار من الان پایه های ماسفت hi سایدو با low ساید یکی کردم ببینم عملکرد میکرو با 50 هرتز مربعی چه جوریاس.جالب اینجاست که دلر براحتی روشن شد . هم با دور کند هم با دور تند . لامپ 100 واتم که از اول مشکلی نداشت. ولی امان از دست این پنکه .امان ن ن ن ن ن ن ن ! تقریبا دارم به یه نتایجی دربارش میرسم. حالا برم یه هواکش کوچیک پیدا کنم ببینم با اونم همین داستان پنکه اتفاق میفته یا نه ؟ سلفو چیکار کردی ؟
      جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۷:۵۴ ۱۳۹۶/۰۶/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
        میگما گفته بودم که به سلفه شک کردم. الان ورداشتم کالبد شکافیش کردم اینم نتیجه : رول ورق ترانسی با گپ هوایی 2 میلی متر . ورقش خوبه ولی گپ هوایی ظرفیتشو خیلی آورده پایین جالب اینجاست رنگ هسته ش سبزه ولی فرق است میانن این سبزی با آن سبزی از زمین تا آسمان ..... http://s9.picofile.com/file/83063493...913_173143.jpg

مگه نزاشتی ؟ معلومه که اسنابر میخواد .مگه قبلا در موردش بحث نکردیم ؟!!! دیود تی وی اس 5 وات 400 ولتیش اینجا کافیه یا حتی 450 ولتیش . همه اینا به کنار من الان پایه های ماسفت hi سایدو با low ساید یکی کردم ببینم عملکرد میکرو با 50 هرتز مربعی چه جوریاس.جالب اینجاست که دلر براحتی روشن شد . هم با دور کند هم با دور تند . لامپ 100 واتم که از اول مشکلی نداشت. ولی امان از دست این پنکه .امان ن ن ن ن ن ن ن ! تقریبا دارم به یه نتایجی دربارش میرسم. حالا برم یه هواکش کوچیک پیدا کنم ببینم با اونم همین داستان پنکه اتفاق میفته یا نه ؟ سلفو چیکار کردی ؟
        خیلی جالبه،مال چی بوده این سلف؟
        نگاه من برا حفاظت 4 تا دیود TVS گذاشتم رو درین سورس هر 4 تا،یعنی اینجوری:
        مگه جای دیگه هم باید چیزی برا حفاظت بذارم؟من این دیودا رو که اضافه کردم،حتی تغذیه خازنی که مقدار خازنش 1.5 میکروفاراد هم بود و یک اسپایک بزرگ هم با وصل کردنش ایجاد میشد،دیگه ماسفت ها رو نمیسوزوند.حالا شما که میگی اسنبر،کجا باید بذارمش؟منظورت همون خازن یک نانو و دیود و مقاومت 560 اهمه که تو مداره که برات PV کردمه؟
        خداوکیلی دورم شده پر ماسفت سوخته،شما که زیاد کار کردی با این موردا، دقیقا بگو باید چیکار کنم؟کجا اسنبر بذارم،مدارش رو بذار بی زحمت
        جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۹:۳۹ ۱۳۹۶/۰۶/۲۲.

دیدگاه

خیلی جالبه،مال چی بوده این سلف؟ نگاه من برا حفاظت 4 تا دیود TVS گذاشتم رو درین سورس هر 4 تا،یعنی اینجوری: مگه جای دیگه هم باید چیزی برا حفاظت بذارم؟من این دیودا رو که اضافه کردم،حتی تغذیه خازنی که مقدار خازنش 1.5 میکروفاراد هم بود و یک اسپایک بزرگ هم با وصل کردنش ایجاد میشد،دیگه ماسفت ها رو نمیسوزوند.حالا شما که میگی اسنبر،کجا باید بذارمش؟منظورت همون خازن یک نانو و دیود و مقاومت 560 اهمه که تو مداره که برات PV کردمه؟ خداوکیلی دورم شده پر ماسفت سوخته،شما که زیاد کار کردی با این موردا، دقیقا بگو باید چیکار کنم؟کجا اسنبر بذارم،مدارش رو بذار بی زحمت
          دیودارو که گزاشتی . اون دوتا بالایی هارم نمیزاشتی زیاد مهم نبودن.اصل کار اون دو تا پایینی هان که گزاشتی. در ضمن به مداره اون برده که چند تا خازن بزرگ داشت اصلا اعتماد نکن . فرکانس 24 کیلوهرتز با یه سلف 1.5 هانری که فیلتر نمیشه . من با فرکانس 25 کیلو روی هر خروجی و سلفه 2 میلی هانری و خازن 470 میکرو MKT تست کردم نشد. ماسفتا سوختن. در ضمن گفتم که با 50 هرتز مربعی دلرم روشن شد . ولی چند بار واچ داگه میکرو عمل کرد و میکرو شات دان شد. البته چیزی نسوخت ولی پروتکت کرد . حالا دلر با میکرو چیکار کرده که سگه پریده وسط من موندم . منم خودم بد جوری هنگ کردم .
          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۲۰:۰۶ ۱۳۹۶/۰۶/۲۲.

دیدگاه

نگاه اگه 50 هرتز مربعی کارت رو راه میندازه،اصلا لازم نیست با میکرو کار کنی،راحت این مدار رو ببند،البته قسمت بالایی که 12 به 325 ولته،تو این مدار فلایبکه ولی پوش پول بذاری بهتره:

میایم سروقت بحث خودمون،کار اون پایه VS درایور که به خروجی پل وصل میشه دقیقا چیه؟
            آره اون که رفته بود بعد از سلف 1.5 میلی هانری دو تا 4.7 میکروفاراد گذاشته بود!من نمیدونم این فرقش با اتصال کوتاه چی میشه؟
            ولی خوب اون برده که سلف 1.5 میلی با خازن 2.2 میکرو داره،چیزی که کلا برا همین ماژول EGS002 طراحی شده و کل بردهاشم من نگاه کردم همین مقدار رو داره.
            این مدار رو یه نگاه بنداز،البته من که حاظرم اصلا پروژه رو بذارم کنار ولی انقدر مدارم رو شلوغ نکنم:

جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۲۰:۴۵ ۱۳۹۶/۰۶/۲۲.

دیدگاه

نگاه اگه 50 هرتز مربعی کارت رو راه میندازه،اصلا لازم نیست با میکرو کار کنی،راحت این مدار رو ببند،البته قسمت بالایی که 12 به 325 ولته،تو این مدار فلایبکه ولی پوش پول بذاری بهتره:
              میایم سروقت بحث خودمون،کار اون پایه VS درایور که به خروجی پل وصل میشه دقیقا چیه؟
              آره اون که رفته بود بعد از سلف 1.5 میلی هانری دو تا 4.7 میکروفاراد گذاشته بود!من نمیدونم این فرقش با اتصال کوتاه چی میشه؟
              ولی خوب اون برده که سلف 1.5 میلی با خازن 2.2 میکرو داره،چیزی که کلا برا همین ماژول EGS002 طراحی شده و کل بردهاشم من نگاه کردم همین مقدار رو داره.
              این مدار رو یه نگاه بنداز،البته من که حاظرم اصلا پروژه رو بذارم کنار ولی انقدر مدارم رو شلوغ نکنم:
              هدفم این بود ببینم عملکرد پایه های لوسایده میکرو مثل آیسی هست یا نه . الان حدود دوساعته یه لامپه 10 وات کم مصرف روشنه مشکلی نداره .دلرو چند بار خیلی سریع پشت سر هم خاموش روشنش کردم میکرو قاتی کرد .البته شات دان شد مشکلی درست نکرد . اما بحث شیرین خودمون! من به این نتیجه رسیدم این ماژولا از دم سر کارین مگر اینکه جلوی چشم خودم ببینم یه موتور آسنکرون ضعیف مثل پنکه بدون نویز روشن بشه . از لحاظ تئوری و محاسباتیم جزو محالاته تا فرکانس PWM با 24 ;کیلو هرتز با یه سلفه 1.5 هانری فکسنی صاف بشه . حداقل باید 25 میلی هانری باشه تا هارمونیا بیان پایین زیر یک درصد تازه به اونم شک دارم که بیاد زیر یک درصد. اون خازنه هم همینطور . باید حداقل 470 نانو فاراد باشه تا افت ولتاژ زیر بار یک آمپری مثل اون چیزی که خودت تجربه کردی نوار قلب نشه . من فردا یه زنگی میزنم ببینم اون سلفه 25 میلی هانری قیمتش چنده . با تیرویید سبز و سفید و امثالهم عمرن نشه ! اون شرکته بیخودی که برای خروجی 2.5 آمپری فیلتر سینوسی 5 کیلوگرمی درست نکرده . تازه توی یو پی اسم همین جوریه . یه سلف گردن کلفت داره . یو پی اسه 1000 واتی رو میگما. دیگه کمتر از 1000 وات که یو پی اس نداریم .بیخودی که اندازه کیس کامپیوتر نشده.

دیدگاه

منم گیرهمین خراب شدن درایورها بعد پشت سر هم قطع و وصل کردن مصرف کننده هست والا من همین الانشم اینورتر سینوسی خالص رو درست کردم و مشکلی هم از اون لحاظ ندارم .
                حالا بذار 2113 ها بدستم برسه امتحان کنم،سلفه رو هم که خود دیتاشیت EG8010 گفته 3.3 میلی هانری رو فریت زرد با نوار سفید ببندم ،سلف سنج هم که دیگه اون موقع بدستم میرسه.ببینم چی میشه.شاید اون موقع کلا مشکل حل بشه.
                متاسفانه من و شما و گاهی هم کامی عزیز تو این بحث شرکت کردن و فعلا هم تاپیک فقط شکل چَت بخودش گرفته،من نمیدونم چرا بقیه دوستان که مطمئنا خیلی هاشون تجربه کار با این مورد رو دارن،نمیان کمک کنن.
                بحث الان بحث سر ماژول EG ه نیست که بگین یه ماژول خاصه و کاربرد عمومی نداره،موضوع الان مشکلی هست که براقسمت درایورها و ماسفت ها و سوختن خودبخودیشون بعد از چند بار قطع و وصل کردن بار هست،قسمتی که با میکرو هم خودتون بخواید بسازید باهاش درگیرید.گاهی حتی مدار مشکلی نداره و داره کار میکنه ولی وقتی خاموشش میکنید و دوباره راه اندازیش میکنید خودبخود میبینید که یکی از 2110 ها سوختن.

دیدگاه

سلام مجدد من فکر میکنم دیود تی وی اس باید روی خروجی باشه با یک مقاومت البته از نوع دو جهته یا یک جهته با دو تا دیود
                  الان اگر ولتاژ در خروجی جهش کنه مستقیم هدایت میشه روی خط دی سی نوسط نی وی اس هایی که در جهت جریان جهش قرار دارن و ولتاژ خط دی سی را بالا میبرن و اون تی وی اس هایی که در جهت عکس دارن را خاموش میکنن. در صورتی که جهش ولتاژ باید در منبع دفع بشه
                  در مورد ترانس 5 کیلویی هم عرض کنم که من به کیلوش کار ندارم ولی اون یک لاین فیلتره که روی یک هسته پیچیده شده در صورتی که شما لاین فیلتر نبستی سلف شما روی یک لاین قرار داره.
                  فرض کنیم سلف شما با خارن الان شارژ شده و شما ورودی فیلتر را خاموش میکنی ولتاژ ذخیره شده نوسظ دیودهای داخل موسفت انتقال پیدا میکنه به خط دی سی و روی اون جهش ایجاد میکنه خوب حالا
                  هر چی که به خط دی سی وصله و ولتاژ تحمل کمتری داره رودتر میسوره . یک خارن پر ظرفیت روی خط دی سی خیلی نردیک به پل؛ چسیبده به درین ها و سورسها میتونه خیلی کمک کنه که ولتاژ برگشت از بار را دمپ کنه
                  جدیدترین ویرایش توسط kamy007; ۰۲:۰۸ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                    سلام مجدد من فکر میکنم دیود تی وی اس باید روی خروجی باشه با یک مقاومت البته از نوع دو جهته یا یک جهته با دو تا دیود الان اگر ولتاژ در خروجی جهش کنه مستقیم هدایت میشه روی خط دی سی نوسط نی وی اس هایی که در جهت جریان جهش قرار دارن و ولتاژ خط دی سی را بالا میبرن و اون تی وی اس هایی که در جهت عکس دارن را خاموش میکنن. در صورتی که جهش ولتاژ باید در منبع دفع بشه در مورد ترانس 5 کیلویی هم عرض کنم که من به کیلوش کار ندارم ولی اون یک لاین فیلتره که روی یک هسته پیچیده شده در صورتی که شما لاین فیلتر نبستی سلف شما روی یک لاین قرار داره. فرض کنیم سلف شما با خارن الان شارژ شده و شما ورودی فیلتر را خاموش میکنی ولتاژ ذخیره شده نوسظ دیودهای داخل موسفت انتقال پیدا میکنه به خط دی سی و روی اون جهش ایجاد میکنه خوب حالا هر چی که به خط دی سی وصله و ولتاژ تحمل کمتری داره رودتر میسوره . یک خارن پر ظرفیت روی خط دی سی خیلی نردیک به پل؛ چسیبده به درین ها و سورسها میتونه خیلی کمک کنه که ولتاژ برگشت از بار را دمپ کنه
                    سلام،یعنی منظورت اینه که بعد از فیلتر هم مثل این دیود بذاریم:
                    قبل فیلتر این کار رو کردم ولی بعد از اون یعنی رو خروجی تا حالا امتحان نکردم. فکرکنم اینم فکر بدی نباشه:اینجوری با خراب شدن دیودها مدار هم اتصال کوتاه نمیشه:
                    جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۴:۲۵ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

نصف شبی گرسنم شده ناجور اینو بگم و برم یخچال رو غارت گنم
                      اینجوری منظورم بود با نی وی اس ها یه مقاومت کم اهم هم سری کنی خوبه الیته نمیدونم دیودها چند واته ولی یه 10 اهم خوبه
                      اون خارن هم که گفتم روی خط دی سی بیخ پل خروجی بزار گذاشتم یک میکرو تا 10 میکرو بستگی به انرژی برگشت بار یک تی وی اس هم روی خط دی سی چون جهش به اونجا هم منتقل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamy007 نمایش پست ها
                        نصف شبی گرسنم شده ناجور اینو بگم و برم یخچال رو غارت گنم اینجوری منظورم بود با نی وی اس ها یه مقاومت کم اهم هم سری کنی خوبه الیته نمیدونم دیودها چند واته ولی یه 10 اهم خوبه اون خارن هم که گفتم روی خط دی سی بیخ پل خروجی بزار گذاشتم یک میکرو تا 10 میکرو بستگی به انرژی برگشت بار یک تی وی اس هم روی خط دی سی چون جهش به اونجا هم منتقل میشه
                        خیلی باحالی کامی...من نصف شبا تشنم میشه ولی اگه 10 روزم هیچی نخورده باشم بازم نصف شب گشنم نمیشه. خوش بحالت مدیر محترم سایت هم که لایکت کرده. یعنی بیام هر کدوم ار دیودهای D1 تا D4 رو با یه مقاومت مثلا 10 اهم سری کنم.یه دونه TVS دیگه که یه خازن هم موازیش میشه رو بذارم بین 325 و گراند. D5 تا D8 رو هم حذف کنم.درسته؟ خازنه پلی استر باشه دیگه؟
                        جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۰۹:۵۳ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

چه خبره این همه دیود ؟ من فقط اون دو تا دیود لو سایدو گزاشتم .حتی RC های موازی باهاشونو برداشتم چونکه سرعت این تی وی اسا خیلی خیلی از RC بالاتره. مشکلش اینه فقط یه مقدار گرونه . برای کار ما اینجا 5 واتش کافیه . الان من با اون دو تا دیوده لوساید دلرو راحت هم روی دور تند هم روی دور کند با قطع و وصل متوالی و زیاد و پشت سر هم روشن میکنم . هیچ مشکلیم اسپایکاش برای ماسفتا درست نمیکنه. حالا سوال من اینجاست مگه اسپایکا روی خط دی سی هم میره وقتی اون دو تا دیوده لو ساید مثل شمر بالا سرش وایساده . سرشونو میکنه تو زمین دیگه . من که اسکوپ ندارم . الان منم به شک افتادم . شما اگه با اسکوپ چک کردی مطمئنی اسپایکا اونجا هم میرن منم سه تا دیود دیگه اضافه کنم ؟
                          جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۰:۳۴ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

کامی دیود TVS رو لاین 325 ولت گذاشته بودم ولی تو ورودی یعنی بین 325 ولت و ورودی GND قبل از مقاومت 0.1 شنت. الان برش داشتم گذاشتم دقیقا بین 325 ولت و سورس دو تا ماسفت پایینی یعنی GND ه بعد از شنت.الان یه سی چهل بار اونم خیلی سریع لامپ رو قطع و وصل کردم (منظورم لامپیه که به خروجی مدار و بعد از LC وصله) و تا الانش که گزارشی از خرابی مخابره نشده.حالا چند بار دیگه قطع وصلش کنم ببینم میتونم بسوزونمشون یا نه!
                            نوشته اصلی توسط ali_smps نمایش پست ها
                            چه خبره این همه دیود ؟ من فقط اون دو تا دیود لو سایدو گزاشتم .حتی RC های موازی باهاشونو برداشتم چونکه سرعت این تی وی اسا خیلی خیلی از RC بالاتره. مشکلش اینه فقط یه مقدار گرونه . برای کار ما اینجا 5 واتش کافیه . الان من با اون دو تا دیوده لوساید دلرو راحت هم روی دور تند هم روی دور کند با قطع و وصل متوالی و زیاد و پشت سر هم روشن میکنم . هیچ مشکلیم اسپایکاش برای ماسفتا درست نمیکنه. حالا سوال من اینجاست مگه اسپایکا روی خط دی سی هم میره وقتی اون دو تا دیوده لو ساید مثل شمر بالا سرش وایساده . سرشونو میکنه تو زمین دیگه . من که اسکوپ ندارم . الان منم به شک افتادم . شما اگه با اسکوپ چک کردی مطمئنی اسپایکا اونجا هم میرن منم سه تا دیود دیگه اضافه کنم ؟
                            درسته،RC رو وقتی TVS هست کامل بپیچ بذار کنار.درسته با گذاشتن اون چهار تا دیودا یا حتی دیود رو دوتا پایینی بقول شما (البته دو تا دیود فقط رو پایینی ها رو من امتحان نکردم)قسمت عمده مشکل برطرف میشه ولی چیزی که من از مدارم میخوام اینه که واقعا بشه بهش اعتماد کرد،مثلا وقتی حتی یک فلاشر اونم بفرض اینکه با رله باشه نه تریاک،رو بهش وصل کنیم،چهار بار که قطع و وصل شد ماسفت ها نسوزن.
                            جدیدترین ویرایش توسط M16A2; ۱۱:۵۰ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

راستی یه سوال این ای سی چهار حالت ددتایم داره که با دو تا پین کنترل میشه : 300ns ,500ns,1us,1.5us اگه بخوام از همین 840 استفاده کنم کدوم بهتره و برا IRFP460 کدوم مناسبتره؟

دیدگاه

راستی یه سوال این ای سی چهار حالت ددتایم داره که با دو تا پین کنترل میشه : 300ns ,500ns,1us,1.5us اگه بخوام از همین 840 استفاده کنم کدوم بهتره و برا IRFP460 کدوم مناسبتره؟
                                درسته که فال تایمه 840 یا 460 زیر 300 نانو ثانیه است . اما اصلا این کارو نکن . اعتمادی بهشون نیست .یه سری پارازیت حلقه ایم خازن گیت درست میکنه. ما که اسکوپ نداریم ببینیم دقیقا چه اتفاقی میفته پس همون 1.5 میکرو ثانیه مطمئنتره. توی بازدهی هم تاثیر زیادی نداره . حالا اگه تونستی با پنکه هم امتحان کن . بدترین بار از هر نظر که بگی این پنکه است. دلر پیشش لنگ میندازه .
                                جدیدترین ویرایش توسط ali_smps; ۱۶:۴۰ ۱۳۹۶/۰۶/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...