اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژر باتری لیتیوم یون با lm317

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژر باتری لیتیوم یون با lm317

نوشته اصلی توسط soheilbinaei نمایش پست ها
    ممنون دوست عزیز نقشه هات خیلی خوبن ممنون که گذاشتی ولی اگه میشد در مورد روش شارژ باتری های لیتیوم یون یه توضیحی میدادی خیلی خوب بود همه میگن باید با روش جریان ثابت شارژ بشه ولی وقتی من اینکار رو میکنم همون اول ولتاژ باتری ها میاد رو ۴.۳ و وقتی از شارژ جداشون میکنم میادرو۳.۷ در صورتی که تو چند تا تاپیک خونده بودم بعضیا گفته بودن ولتاژ باتری تدریجی بالا میره و وقتی به ۴.۲ رسید باید شارژ رو قطع کنید ولی همونطور که گفتم مشکل من اینه که باتریم همون اول ولتاژش میره رو ۴.۳ من اشتباه میکنم یا کلا باید اینطوری باشه راه حلی واسه این مشکل ندارید؟
    سلام و درود، این وضعیت فقط در سه صورت زیر
    پیش میاد:
    1- جریان شارژ بیش از حد مجاز باتری هست.
    2- باتری تقریبا خراب شده و مقاومت داخلی( ESR)
    بالایی داره.
    3- باتری اینقدر کیفیت پایینی داره که اینجوری میشه
    ( البته این مورد دور از انتظار هست)
    خودم چند مدار ساده میشناسم که باتری لیتیومی
    رو شارژ میکنن ولی طبق تجارب کیفیت شارژ هیچ
    کدوم به اندازه ماژول و آیسی مخصوصش نیست.
    موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها
      با سلام مجدد
      این حالتیکه که شما اکنون توضیح داده اید در شرایطی که ازصحت عملکرد منبع جریان و اندازه گیریها مطمئن هستید در حالات زیر ممکن است رخ بدهد:
      - اگر باتری نو میباشد نشاندهنده این است که کیفیت ساخت باتری خوب نمیباشد.
      - اگر باتری کار کرده است امکان دارد به مرور زمان و در اثر استفاده طولانی مدت به این وضعیت برسد.
      در هر حال اگر وضعیت باتری از لحاظ عملکرد فنی مناسب باشد (با فرض صحت عملکرد شارژر) ولتاژ دو سر باتری 2000mAh سالم نمیتواند حتی با منبع جریان یک آمپری به سرعت بالا برود و سپس با جدا کردن از َشارژر مجددا پایین بیاید.
      من با چهار تا باتری مختلف امتحان کردم نشد رگولاتور جریان رو هم با lm317ساختم و جریانش ۳۰۰ میلی امپر ولی نمیدونم چرا تا باتری رو وصل میکنم ولتاژ باتری میره روی ۴.۳ ولی هی نوسان داره یعنی یه لحظه رو ۴.۳ و یه لحظه دیگه روی ۳.۹

دیدگاه

من با چهار تا باتری مختلف امتحان کردم نشد رگولاتور جریان رو هم با lm317ساختم و جریانش ۳۰۰ میلی امپر ولی نمیدونم چرا تا باتری رو وصل میکنم ولتاژ باتری میره روی ۴.۳ ولی هی نوسان داره یعنی یه لحظه رو ۴.۳ و یه لحظه دیگه روی ۳.۹
        با سلام
        اول مطمئن شوید که منبع تغذیه توان کافی داشته باشد و بعد جریان را بالا ببرید و روی 800 میلی آمپر تست کنید. اگر توانستید در حالت شارژ جریان را با مولتی متر اندازه بگیرید و ببینید ثابت است یا تغییر میکند.

دیدگاه

با سلام
          اول مطمئن شوید که منبع تغذیه توان کافی داشته باشد و بعد جریان را بالا ببرید و روی 800 میلی آمپر تست کنید. اگر توانستید در حالت شارژ جریان را با مولتی متر اندازه بگیرید و ببینید ثابت است یا تغییر میکند.
          سلام جریان ثابت هست و جریان رو بردم روی ۱ امپر ولی همون قضیه برقراره

دیدگاه

سلام جریان ثابت هست و جریان رو بردم روی ۱ امپر ولی همون قضیه برقراره
            میتونید یه عکس از باتریها و مدارتون و منبع تغذیه بگذارید؟

دیدگاه

[IMG][/IMG]

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[IMG][/IMG]

دیدگاه

[IMG][/IMG]

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

[IMG][/IMG]
                چیزی که از مدار پیداست بنظر می آید مقاومت 10 اهم میباشد. اگر درست باشد جریان 125ma خواهد بود. در مورد باتریها هم اونکه 5700mAh میباشد با احتمال بالا کیفیت مناسبی ندارد. اون قرمزه هم در یک چراغ قوه دیدم که اصلا کیفیت مناسبی نداشت. در هر حال اگر جریان را تست میکنید و ثابت است و ولتاژ تغییر میکند خود نشانه نامناسب بودن کیفیت باتری میباشد. متاسفانه باتریهای موجود در بازار اغلب کیفیت خوبی ندارند.

دیدگاه

چیزی که از مدار پیداست بنظر می آید مقاومت 10 اهم میباشد. اگر درست باشد جریان 125ma خواهد بود. در مورد باتریها هم اونکه 5700mAh میباشد با احتمال بالا کیفیت مناسبی ندارد. اون قرمزه هم در یک چراغ قوه دیدم که اصلا کیفیت مناسبی نداشت. در هر حال اگر جریان را تست میکنید و ثابت است و ولتاژ تغییر میکند خود نشانه نامناسب بودن کیفیت باتری میباشد. متاسفانه باتریهای موجود در بازار اغلب کیفیت خوبی ندارند.
                  اقا ممنون که تا اینجا یاری کردید مشکل حل شد اون چند دهم ولت می افتاد روی سیما در واقع من داشتم ولتاژ دوسر خروجی رگولاتور رو میگرفتم اما فکر این رو نمیکردم که سیم هایی که باتری رو به رگولاتور متصل میکنند هم ممکنه مقاومتشون تاثیر گذار باشه الان که رفتم و نگاه کردم دیدم بلههههه اون چند دهم که باعث میشد باتری ۳.۷ ، ۴.۳ نشون داده بشه ولتاژی بود که روی سیم ها می افتاد

دیدگاه

اقا ممنون که تا اینجا یاری کردید مشکل حل شد اون چند دهم ولت می افتاد روی سیما در واقع من داشتم ولتاژ دوسر خروجی رگولاتور رو میگرفتم اما فکر این رو نمیکردم که سیم هایی که باتری رو به رگولاتور متصل میکنند هم ممکنه مقاومتشون تاثیر گذار باشه الان که رفتم و نگاه کردم دیدم بلههههه اون چند دهم که باعث میشد باتری ۳.۷ ، ۴.۳ نشون داده بشه ولتاژی بود که روی سیم ها می افتاد
                    موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...