اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
    سلام
    واضح هست و چندبار هم عرض کردم
    بدون شماتیک متوجه نشدم

کدام جمله بنده معنی بدرد نخور بودن را داده؟؟؟؟
    و آیا انصاف هست حدود حداقل 40 صفحه پیشنهادات شما با تمام تلاش دنبال بشه و بررسی بشه و یکی دو پیشنهاد بنده که منجر به بهبود کارایی مدار بشه به جای بررسی و تامل ، به شما طوری بر بخوره که اینطور جواب بدید؟؟؟
    من تا الان فکر میکردم داریم همکاری میکنیم ولی با صحبت شما متوجه شدم باید شما پیشنهاد بدین و من اجرا کنم و در غیر اینصورت شما کنار میکشین
    بیشتر از این خاطرتون رو مکدر نمیکنم اما همیشه معتقد بودم علیرغم احترام ،صحبت ها را باید مطرح کرد،وگرنه جبران آموزش های شما غیرممکن هست

متشکرم
    سلام به استارتر تاپیک، داداش یه عکس از شماتیک نهایی و یه عکس از مدار نهایی بذار ببینیم چی شد نتیجه آخر، برای جمع بندی تاپیک ضروریه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invlover نمایش پست ها
      سلام به استارتر تاپیک، داداش یه عکس از شماتیک نهایی و یه عکس از مدار نهایی بذار ببینیم چی شد نتیجه آخر، برای جمع بندی تاپیک ضروریه
      سلام
      یکم به من اجازه بدید قربان
      الان مدار رو به هم ریختم
      و تا دوستان همکاری کنند و کسی باشه که بتونم با همکاریشون نتیجه بهتر بگیرم ، برای جمع بندی زود هست
      شماتیک و توضیحات مدار در صفحه 10 هست و روند کار هم در کل تاپیک موجوده
      اگر پیشنهادی دارید در خدمتم

دیدگاه

سلام
        یکم به من اجازه بدید قربان
        الان مدار رو به هم ریختم
        و تا دوستان همکاری کنند و کسی باشه که بتونم با همکاریشون نتیجه بهتر بگیرم ، برای جمع بندی زود هست
        شماتیک و توضیحات مدار در صفحه 10 هست و روند کار هم در کل تاپیک موجوده
        اگر پیشنهادی دارید در خدمتم
        یادمه گفتی میخوای از تمام توان منبع تغذیه استفاده کنی، اول باید از توان منبع تغذیه در عمل مطمئن بشی، منبع تغذیه چی هست؟

دیدگاه

سلام
          واضح هست و چندبار هم عرض کردم
          بدون شماتیک متوجه نشدم
          سلام علیکم
          قبلا به شماتیک ارجاع دادم.
          کدام جمله بنده معنی بدرد نخور بودن را داده؟؟؟؟
          و آیا انصاف هست حدود حداقل 40 صفحه پیشنهادات شما با تمام تلاش دنبال بشه و بررسی بشه و یکی دو پیشنهاد بنده که منجر به بهبود کارایی مدار بشه به جای بررسی و تامل ، به شما طوری بر بخوره که اینطور جواب بدید؟؟؟
          من به پست هایی که منجر به چنین برداشتی برایم می شود ارجاع نمیدم. چون نه حوصله مرور این همه پست را دارم و نه قصد کش دادن این بحث بیهوده را.
          بهبود کارایی مدار از نظر من باید در شکل موج ها هم نشان داده می شد.
          من تا الان فکر میکردم داریم همکاری میکنیم ولی با صحبت شما متوجه شدم باید شما پیشنهاد بدین و من اجرا کنم و در غیر اینصورت شما کنار میکشین
          من در محیطی مثل این انجمن اگه به کسی کمک می کنم به منزله همکاری باهاش نیست. چون اینکه با وقت و هزینه دیگران بخوام کسب تجربه کنم را کار درستی نمی دونم. بخاطر همین سعی می کنم از لفظ پیشنهاد استفاده کنم.
          انجام پیشنهاد هم همونطور که از معنیش مشخصه الزامی را برای طرف مقابلم ایجاد نمی کنه.
          از اون طرف هم وقتی ببینم از پیشنهادم استقبالی نمیشه به طور طبیعی رغبت ادامه مسیر برام از بین میره.
          بیشتر از این خاطرتون رو مکدر نمیکنم اما همیشه معتقد بودم علیرغم احترام ،صحبت ها را باید مطرح کرد،وگرنه جبران آموزش های شما غیرممکن هست
          متشکرم
          خواهش می کنم
          در پایان یادآوری می کنم همون طور که قبلا هم اشاره کردم، طبق محاسبات بنده از اون هسته EI فقط برای تست هاتون میتونید استفاده کنید و در جریان خروجی زیاد با توجه به ابعاد کوچک هسته، به علت عدم امکان استفاده از تعداد کافی رشته های سیم برای ایجاد سیم لیتز، تلف مس بالایی خواهید داشت که میتونه منجر به داغی بیش از حد سلف یا حتی حادثه هم بشه. بنابراین استفاده از این سلف را در طرح نهایی با توجه به توانی که شما از این مبدل انتظار دارید اصلاً توصیه نمی کنم.
          در یک طراحی اصولی بعد از انتخاب هسته مناسب، تعداد و قطر رشته سیم های مورد استفاده برای ایجاد سیم لیتز باید بر اساس عواملی مانند جریان، فرکانس و غیره محاسبه بشوند.
          باقی سلف هاتون را هم که بنده طراحی نکردم ولی پیشنهاد می کنم این ملاحظه را هم در کنار ملاحظلات دیگر در مورد آنها هم در نظر داشته باشید.
          توجه داشته باشید، چه در طرح نهایی مبدل و چه در تست ها، اعمال و بکارگیری هر یک از پیشنهادهای بنده از ابتدای کار تا کنون با صلاح دید و مسئولیت خودتان می باشد.
          موفق باشید
          جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۲۲ ۱۴۰۱/۰۸/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
            سلام علیکم
            قبلا به شماتیک ارجاع دادم.

من به پست هایی که منجر به چنین برداشتی برایم می شود ارجاع نمیدم. چون نه حوصله مرور این همه پست را دارم و نه قصد کش دادن این بحث بیهوده را.
            بهبود کارایی مدار از نظر من باید در شکل موج ها هم نشان داده می شد.

من در محیطی مثل این انجمن اگه به کسی کمک می کنم به منزله همکاری باهاش نیست. چون اینکه با وقت و هزینه دیگران بخوام کسب تجربه کنم را کار درستی نمی دونم. بخاطر همین سعی می کنم از لفظ پیشنهاد استفاده کنم.
            انجام پیشنهاد هم همونطور که از معنیش مشخصه الزامی را برای طرف مقابلم ایجاد نمی کنه.
            از اون طرف هم وقتی ببینم از پیشنهادم استقبالی نمیشه به طور طبیعی رغبت ادامه مسیر برام از بین میره.

خواهش می کنم
            در پایان یادآوری می کنم همون طور که قبلا هم اشاره کردم، طبق محاسبات بنده از اون هسته EI فقط برای تست هاتون میتونید استفاده کنید و در جریان خروجی زیاد با توجه به ابعاد کوچک هسته، به علت عدم امکان استفاده از تعداد کافی رشته های سیم برای ایجاد سیم لیتز، تلف مس بالایی خواهید داشت که میتونه منجر به داغی بیش از حد سلف یا حتی حادثه هم بشه. بنابراین استفاده از این سلف را در طرح نهایی با توجه به توانی که شما از این مبدل انتظار دارید اصلاً توصیه نمی کنم.
            در یک طراحی اصولی بعد از انتخاب هسته مناسب، تعداد و قطر رشته سیم های مورد استفاده برای ایجاد سیم لیتز باید بر اساس عواملی مانند جریان، فرکانس و غیره محاسبه بشوند.
            باقی سلف هاتون را هم که بنده طراحی نکردم ولی پیشنهاد می کنم این ملاحظه را هم در کنار ملاحظلات دیگر در مورد آنها هم در نظر داشته باشید.
            توجه داشته باشید، چه در طرح نهایی مبدل و چه در تست ها، اعمال و بکارگیری هر یک از پیشنهادهای بنده از ابتدای کار تا کنون با صلاح دید و مسئولیت خودتان می باشد.
            موفق باشید
            دوستان بیاین تا دانسته هامون رو بریزیم رو هم،تا با کمک هم بتونیم انواع توپولوژی ها رو طراحی کنیم،من یه مبدل باک داشتم باهاش باتری هایی که دارم شارژ میکردم که متاسفانه دیشب سوخت چون یه تیکه سیم افتاده بود زیرش و اتصال کوتاه شد از زیر و باتری هام بدون شارژر موندن و خراب میشن،فوری یه مبدل باک باید بسازم. من دانشجو سال دوم برق هستم.اسیلسکوپ آنالوگ دارم تو خونه تا حدودی کار تست مدارها را راه میندازه.
            ترانس را شما بر اساس چه نوع توپولوژی طراحی کردید؟
            جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۱۶:۴۵ ۱۴۰۱/۰۸/۲۲.

دیدگاه

دوستان بیاین تا دانسته هامون رو بریزیم رو هم،تا با کمک هم بتونیم انواع توپولوژی ها رو طراحی کنیم،من یه مبدل باک داشتم باهاش باتری هایی که دارم شارژ میکردم که متاسفانه دیشب سوخت چون یه تیکه سیم افتاده بود زیرش و اتصال کوتاه شد از زیر و باتری هام بدون شارژر موندن و خراب میشن،فوری یه مبدل باک باید بسازم. من دانشجو سال دوم برق هستم.اسیلسکوپ آنالوگ دارم تو خونه تا حدودی کار تست مدارها را راه میندازه.
              ترانس را شما بر اساس چه نوع توپولوژی طراحی کردید؟
              سلام بنظرم شما میتونید با همین خانواده uc مثل uc3845 مبدل flyback بسازید توی دیتاشیتش هم یه نمونه مدار گذاشته

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اتفاقا من هم دارم با این آیسی کار میکنم
              حالا فعلا در حد تست کم کم دارم میرم جلو .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msm_a_b_e نمایش پست ها
                سلام بنظرم شما میتونید با همین خانواده uc مثل uc3845 مبدل flyback بسازید توی دیتاشیتش هم یه نمونه مدار گذاشته

اتفاقا من هم دارم با این آیسی کار میکنم
                حالا فعلا در حد تست کم کم دارم میرم جلو .
                سلام اول به ورودی مدار دقت کن چون برای 110 ولت هست نه 220 ولت کشور ما.
                تحلیل این مدار از مدار موضوع تاپیک آسونتره،یه مبدل فلای بک هست. برای تغذیه آیسی یه مدار دا ره مبدل فوروارد که از ثانویه تغذیه میشه یا با اولیه تشکیل فلای بک میده؟،اول راه اندازی موقت میشه با کمک مقاومت 56K، جالبه یه چنتا هم اسنابر داره.
                من میترسم مبدل بسازم که از 220 ولت برق شهر مستقیم تبدیل کنه،میگم چون 220 هست وقتی اشتباه باشه تو مدار بدجور میترکه قطعات،میگم این مدار تحلیلش آسونتره اما ساختنش نه چون ترانسش پیچیده تره.
                جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۲۳:۴۵ ۱۴۰۱/۰۸/۲۲.

دیدگاه

سلام اول به ورودی مدار دقت کن چون برای 110 ولت هست نه 220 ولت کشور ما.
                  تحلیل این مدار از مدار موضوع تاپیک آسونتره،یه مبدل فلای بک هست. برای تغذیه آیسی یه مدار دا ره مبدل فوروارد که از ثانویه تغذیه میشه یا با اولیه تشکیل فلای بک میده؟،اول راه اندازی موقت میشه با کمک مقاومت 56K، جالبه یه چنتا هم اسنابر داره.
                  من میترسم مبدل بسازم که از 220 ولت برق شهر مستقیم تبدیل کنه،میگم چون 220 هست وقتی اشتباه باشه تو مدار بدجور میترکه قطعات،میگم این مدار تحلیلش آسونتره اما ساختنش نه چون ترانسش پیچیده تره.
                  سلام این صرفا مدار دیتا شیت هست و قرار نیست که عیناً همین ساخته بشه
                  از جمله اینکه شما با برق شهر نمی*خواین راه اندازیش کنین همچنین خود من
                  باید تغییرات اعمال بشه.

دیدگاه

سلام به همه دوستانی که این تاپیک رو همراهی میکردن
                    به خاطر وقفه پیش آمده عذرخواهی میکنم
                    4 ماه بود که درگیر این مدار بودم و نیاز به یک استراحت ذهنی داشتم
                    از طرفی از ایتدای کار تا الان تغییرات خیلی خیلی زیادی روی فیبر انجام گرفته بود که احساس کردم باید به نوعی عوض و اصولی تر بشه
                    طی این مدت بخش قدرت مدار رو دوباره بر روی یک برد سوراخدار اسمبل کردم البته طوری که بشه ترانس،ماسفت و دیود رو به راحتی عوض کرد
                    و برای احتیاط بیشتر دو ماسفت رو به صورت موازی روی اون قرار دادم(ان شاءالله بعدا توضیحاتش رو مینویسم)
                    بنده به ولتاژ و جریان و توان مورد نظرم رسیدم ( ان شاءالله فیلم تست رو قرار میدم)
                    عکس های وضعیت قبلی مدار به همراه وضعیت جدید رو قرار میدم و آنچه این مدت از این توپولوژی و مخصوصا آیسی UC3843 ، فهمیدم رو به مرور به همراه فیلم تست و البته طرح نهایی یک منبع تغذیه کامل (با متعلقات)اینجا میگذارم تا شاید برای دوستان مفید واقع بشه

,وضعیت قبلی:

وضعیت جدید:

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
                    سلام
                    برداشت شما از همکاری و پیشنهاد خیلی خاص هست و مد نظر خودتون
                    بارها اشاره کردم که هیچ الزامی برای بنده نیست و هر گونه خسارت احتمالی به عهده خود بنده هست
                    اتفاقا یکی دوبار پیش آمد که به محض اینکه بنده تغییری در مدار میدادم علی رغم بهتر شدن وضعیت شما سرد میشدید و کاملا از پست ها مشخص بود و حتی از گذاشتن یک شماتیک ساده خیلی واضح طفره رفتید
                    مهم نیست برداشت شما از این داستان چی باشه مهم اینه تمام به قول خودتون پیشنهادات شما با کمال میل و صرفا برای گرفتن نتیجه و استفاده همگانی با هر سختی بود دنبال شد اما دریغ از یک پیشنهاد بنده
                    این هیچ معنی نمیده غیر از اینکه یا حرف من یا من نیستم و اینکه آشنایی ندارم و با محاسبات بنده سازگار نبود و ... بهانه هست
                    به هر حال کمک خیلی زیادی دادید و مدیونتون هستم(دقیقا به خاطر دینی که داشتم چند خط بالا رو نوشتم)
                    ما وقتی کاری رو شروع میکنیم چه پیشنهاد چه همکاری و چه شراکت ، قطعا به خاطر گرفتن نتیجه هست و منطق حکم میکنه پیشنهادات بررسی بشن

از پیشنهادتون بابت هسته متشکرم،طبق تجربه بنده فقط به یک هسته حلقوی بزرگتر نیاز بود تا هم ماسفت داغ نشه و هم افت ولتاژ نداشته باشیم

سلامت و شاد باشید

دوستان و اساتید محترم

من دارم روی کنترل جریان این مدار(مدار زیر منظور نیست،منظور مدار موجود در صفحه 10 همین تاپیک هست) کار میکنم

به عنوان مثال مدار زیر رو پیدا و تست کردم،البته اون کادر آبی رنگ رو حذف کردم و تغذیه آپ امپ رو به رگولاتور 5 ولت دادم
                    در عمل محدودیت ایجاد میکنه برای جریان اما نهایتا جریان رو تا 2 آمپر میاره پایین
                    مقدار پتانسیومتر رو هم بالا بردم ولی بازم زیاد تغییر نداشت
                    چه کنم تا بتونم از 400 میلی آمپر تا نهایت مقداری رو که مدار میده کنترل کنم
                    الان مدار روی 12 ولت تا 18 آمپر جریان میده
                    و مثلا روی 48 ولت تا 6.5 آمپر
                    ممنون

دیدگاه

سلام خیلی باهات حال میکنم، از پشتکارت انگیزه گرفتم و رفتم یه کار نیمه تمام قدیمی را تمام کردم،ایسی uc3842 هم خریدم دارم کار کردن باهاش را یاد میگیرم چنتا قطعه سفارش دادم منتظرم برسه به دستم.
                      جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۰۰:۱۵ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵.

دیدگاه

خوبه،دستت درد نکنه.بابت عکس های جدید و ادامه کار
                        جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۰۹:۴۰ ۱۴۰۱/۰۹/۰۵.

دیدگاه

از طرفی از ایتدای کار تا الان تغییرات خیلی خیلی زیادی روی فیبر انجام گرفته بود که احساس کردم باید به نوعی عوض و اصولی تر بشه
                          طی این مدت بخش قدرت مدار رو دوباره بر روی یک برد سوراخدار اسمبل کردم البته طوری که بشه ترانس،ماسفت و دیود رو به راحتی عوض کرد
                          و برای احتیاط بیشتر دو ماسفت رو به صورت موازی روی اون قرار دادم(ان شاءالله بعدا توضیحاتش رو مینویسم)
                          بنده به ولتاژ و جریان و توان مورد نظرم رسیدم ( ان شاءالله فیلم تست رو قرار میدم)
                          عکس های وضعیت قبلی مدار به همراه وضعیت جدید رو قرار میدم و آنچه این مدت از این توپولوژی و مخصوصا آیسی UC3843 ، فهمیدم رو به مرور به همراه فیلم تست و البته طرح نهایی یک منبع تغذیه کامل (با متعلقات)اینجا میگذارم تا شاید برای دوستان مفید واقع بشه

,وضعیت قبلی:

وضعیت جدید:

سلام
                          بارها اشاره کردم که هیچ الزامی برای بنده نیست و هر گونه خسارت احتمالی به عهده خود بنده هست
                          اتفاقا یکی دوبار پیش آمد که به محض اینکه بنده تغییری در مدار میدادم علی رغم بهتر شدن وضعیت شما سرد میشدید و کاملا از پست ها مشخص بود و حتی از گذاشتن یک شماتیک ساده خیلی واضح طفره رفتید
                          مهم نیست برداشت شما از این داستان چی باشه مهم اینه تمام به قول خودتون پیشنهادات شما با کمال میل و صرفا برای گرفتن نتیجه و استفاده همگانی با هر سختی بود دنبال شد اما دریغ از یک پیشنهاد بنده
                          این هیچ معنی نمیده غیر از اینکه یا حرف من یا من نیستم و اینکه آشنایی ندارم و با محاسبات بنده سازگار نبود و ... بهانه هست
                          به هر حال کمک خیلی زیادی دادید و مدیونتون هستم(دقیقا به خاطر دینی که داشتم چند خط بالا رو نوشتم)
                          ما وقتی کاری رو شروع میکنیم چه پیشنهاد چه همکاری و چه شراکت ، قطعا به خاطر گرفتن نتیجه هست و منطق حکم میکنه پیشنهادات بررسی بشن

از پیشنهادتون بابت هسته متشکرم،طبق تجربه بنده فقط به یک هسته حلقوی بزرگتر نیاز بود تا هم ماسفت داغ نشه و هم افت ولتاژ نداشته باشیم

سلامت و شاد باشید

دوستان و اساتید محترم

من دارم روی کنترل جریان این مدار(مدار زیر منظور نیست،منظور مدار موجود در صفحه 10 همین تاپیک هست) کار میکنم

به عنوان مثال مدار زیر رو پیدا و تست کردم،البته اون کادر آبی رنگ رو حذف کردم و تغذیه آپ امپ رو به رگولاتور 5 ولت دادم
                          ممنون

درود،
                          راه حل ساده این است که از آپ آمپ های حساس تر
                          مثل 4558 و TL072 استفاده کنین.
                          LM358 حساسیت بالایی نداره.

دیدگاه

مدار پیشنهادی بنده:
                            https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۲...�۳۲_nij2.jpg

این مدار در خروجی برد شما قرار میگیره،
                            دیود مدار یه دیود پر قدرت سیلیکونی معمولی
                            هست که 0.7 ولتی باشه( مثل 1N4007 )**ولی
                            حداقل ۲۰ آمپر تحمل کنه،
                            در مورد پایانه های C , E سه تا روش پیکربندی
                            در آیسی UC384Xوجود داره:
                            1-C به پایه ۱ آیسی و E به پایه ۵ آیسی یا گراند.
                            2- C به پایه ۸ آیسی و E به پایه ۳ آیسی
                            3-C به پایه ۸ آیسی و E به پایه ۲ آیسی.
                            سوالی بود در خدمتم.
                            موفق و پیروز باشید.
                            جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۶:۱۷ ۱۴۰۱/۰۹/۰۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                              درود،
                              راه حل ساده این است که از آپ آمپ های حساس تر
                              مثل 4558 و TL072 استفاده کنین.
                              LM358 حساسیت بالایی نداره.
                              لطف کنید با شماتیک قرار بدید بهتر میگیرم
                              فقط من نقش اون کادر آبی رنگ رو نفهمیدم اگر ممکنه یه توضیحی برام بدید ممنون

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                              مدار پیشنهادی بنده:
                              https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۲...
                              خیلی لطف کردید
                              دوتا سوال :
                              CوE به کجا متصل میشن؟
                              اون پاور دیود چی باشه بهتره؟یا منظور همون دیود فست خود مدار هست؟

دیدگاه

,وضعیت قبلی:

وضعیت جدید:

سلام

سلامت و شاد باشید

دوستان و اساتید محترم

ممنون

پیشنهاد من اینه
                                مقدار مقاومت R11 را کم کن،به جای R11 یه مولتی ترن 3 کیلو را بزار روحالت حداکثر و کم کم از مقدار مولتی ترن کم کن تا جایی که ولوم 100 کیلو بتونه محدودیت جریان مورد نظرت را اعمال کنه،یه رگولاتور 5 ولت هم برای lm358 بزار،برای محافظت از ایسی سوییچینگ

اون کادر آبی رنگ رگولاتور ولتاژ هست،تغذیه uc3843 و lm358 و یه ال ای دی نشان گروجود ولتاژ ورودی را انجام میده
                                جدیدترین ویرایش توسط invlover; ۱۷:۲۳ ۱۴۰۱/۰۹/۰۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...