باسلام خدمت اساتید محترم.من میخوام یه دستگاه Evp بسازم. یه دستگاه تقویت صوتی هست وطرز کارش به این صورته که صداهایی که فرکانسش خارج از فرکانس شنوایی انسان هست رو قابل شنیدن میکنه.درخارج از کشور زیاد استفاده میشه برای ارتباط با موجودات متافیزیک .آیا کسی مداری چیزی داره قرار بده؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مدار دستگاه تقویت صدا Evp
Collapse
X
-
پاسخ : مدار دستگاه تقویت صدا Evp
نوشته اصلی توسط GameOver61 نمایش پست هاباسلام خدمت اساتید محترم.من میخوام یه دستگاه Evp بسازم. یه دستگاه تقویت صوتی هست وطرز کارش به این صورته که صداهایی که فرکانسش خارج از فرکانس شنوایی انسان هست رو قابل شنیدن میکنه.درخارج از کشور زیاد استفاده میشه برای ارتباط با موجودات متافیزیک .آیا کسی مداری چیزی داره قرار بده؟
مدار در این زمینه بسیار کمه ولی گفته شده تجربه بسیار ترسناکیه و بهتره انجام نشه ...البته دستگاههای آماده ای هم هست که قیمت بالایی هم دارند
این لینک شاید کمکتان کنه
-
نوشته اصلی توسط sepehr63 نمایش پست هاسلام
نرم افزاری نیست که این کار انجام بده . مثلا روی گوشی یا کامپیوتر نصب بشه؟؟
متاسفانه بخش بزرگی از محصولاتی که در این زمینه وجود دارند حالت شوخی و بازی را دارند ... مثلا صدها نرم افزار تحت عنوان Ghost Detector یا عناوین مشابه برای اندروید وجود داره که شاید تنها یک درصد آنها جدی باشند و قاعدتا هم افراد محدود کار جدی در این زمینه انحام دادند و پیدا کردن نتایج هم کمی دشواره ....
مثلا این صفحه را ببینید
بیشتر مدارت پیشنهادی حالت تشخیص دهنده یون یا میدان مغناطیسی را ا دارند
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هادوست عزیز
متاسفانه بخش بزرگی از محصولاتی که در این زمینه وجود دارند حالت شوخی و بازی را دارند ... مثلا صدها نرم افزار تحت عنوان Ghost Detector یا عناوین مشابه برای اندروید وجود داره که شاید تنها یک درصد آنها جدی باشند و قاعدتا هم افراد محدود کار جدی در این زمینه انحام دادند و پیدا کردن نتایج هم کمی دشواره ....
مثلا این صفحه را ببینید
EVP مخفف چیه ؟؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
نوشته اصلی توسط emitor نمایش پست هادوست عزیز
مثلا این صفحه را ببینید
EVP مخفف چیه ؟؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط GameOver61 نمایش پست هاباسلام خدمت اساتید محترم.من میخوام یه دستگاه Evp بسازم. یه دستگاه تقویت صوتی هست وطرز کارش به این صورته که صداهایی که فرکانسش خارج از فرکانس شنوایی انسان هست رو قابل شنیدن میکنه.درخارج از کشور زیاد استفاده میشه برای ارتباط با موجودات متافیزیک .آیا کسی مداری چیزی داره قرار بده؟
به جایی رسیدی ؟؟؟
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
به جایی رسیدی ؟؟؟
دیدگاه
دیدگاه