اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سازگاری دو مدل رم Kingston با یکدیگر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سازگاری دو مدل رم Kingston با یکدیگر

درود
    لطفا در مورد این دو مدل رم کینگستون و سازگاری آنها با هم و اینکه میتوان از مورد 2 بجای مورد 1 استفاده کرد اعلام نظر کنید.
    1- kingston KVR1333D3 9/2G-sp 1.5V
    2- Kingston HyperX FURY 8GB DDR3 1333MHz CL9 1.35V
    هر دو از یک سازنده و ddr3 با باس 1333MHz هستند مورد 1 تعداد 2x240 پین دارد مورد 2 را نمیدانم مورد 1.5V و مورد 1.35V است.
    با تشکر

DDR3L (1.35V)​ معمولا" در سرورها و لپ تاپ ها که حرارت و میزان مصرف مهمه استفاده میشه و نسخه استاندارد آن DDR3 1.5V​ هست
    بعضی از مدل های DDR3L قابلیت کار با ولتاژ 1.5v را هم داره و به مدل رم و شرکت سازنده آن بستگی داره . اما اگر رم DDR3 را در اسلات DDR3L قرار بدید به علت ولتاژ پائین تر عملکرد صحیحی نداره . ضمنا" ولتاژ اسلات مادربرد و پشتیبانی از رم با ولتاژ 1.35 هم مهمه
    اما به نظر من استفاده از این دوتا کنار هم صحیح نیست چون اگر مادر برد توانایی تغییر ولتاژ اسلات رم را داشته باشه بعید میدونم ولتاژ هر اسلات را بصورت جداگانه کنترل کنه

دیدگاه

من تجربه خودمو میگم بمونه و نمیدونم استارتر در این زمینه چقدر از این اطلاعات را دارد.. اول هم میخواستم بگم و وارد بحثش بشم دیدم ممکنه اشتباه هم بشه..
      منتها اگه یک رم استفاده کنید و بخوره به اون اسلات شاید بشه من امتحان نکردم با این صورت اما در بایوس هم امکان تنظیماتی مانند ولتاژ هست.
      ظرفیت 8 هم الان نسبتا کم هست قدیم 1G-2G کار راه میافتاد.
      اگر در فکر ارتقاء موقتی سیستمی قدیمی هستید که از دو کاناله پشتیبانی میکنه اکثرا بر این اعتقاد هستند که در این سرعتها بهتر است دو تا رم مشابه بندازید تو اسلاتهای جفت همرنگ (مثلا A1,B1)
      فقط در حد رمهای PC با شکل و اندازه و مشخصات مخصوص به خودش دارم نظر میدم نه لپتاپ و سرور و اینا...
      بهتره بدین یکی با مسئولیت خودش این تست رو انجام بده!
      اگر هم نیاز شد چند ram متفاوت در کنار هم استفاده کنید قریب به یقین پس از مدتی مین‌برد یا رمها آسیب می‌بینند یا در خوشبینانه‌ترین حالت اختلالات زیادی خواهید داشت. من با اینکه میدونستم رفتم شخصا این کار رو تجربه کردم اوایل بد نبود بعد دچار اختلال و کاهش سرعت و بعد سریع میامد روی 100% و سیستم فریز میشد بعد هم دیگه مین اصلا به هیچ روشی روشن نمیشد چه برسه سیستم بالا بیاد خطا بده.. بخش تغذیه و کنترلر مربوطه آسیب دیده بود. رم ddr3 اون هم 1333 استوک هم اگر سوالی باشه الان دیگه قیمت بالایی نداره نسبت به قطعات دیگه. دیگه حتی حاظر نمیشم رمها با حافظه های نابرابر رو کنار هم قرار بدم و اگه قصد دو کاناله کردن هم باشه از همون اول پک جفت میخرم ضمن اینکه ساپورت هم باید بشه. کینگستون خوب بود.

دیدگاه

درود
        شاید نتوانستم منظور واقعی را درست بیان کنم .
        روی مادر بورد فعلی 2 عدد رم 2 گیگ با مشخصات ذکر شده (مورد 1) نصب است ، من میخواستم آنها را کنار گذاشته و یک عدد رم 8 گیگ را در یک از اسلاتها با مشخصات ذکر شده (مورد 2) جایگزین کنم میخواستم ببینم امکان دارد یا خیر . یعنی آیا مادر بورد این رم جدید را ساپورت میکند یا خیر
        مشخصات مادر بورد:
        Elite Group : IC41T-A
        ساپورت رم :
        Memory: DDR3 1333(CC)/1066/800, SD RAM Dual Channel, 2X240 Pin DDR3 Dimm Socket , Support up to 16 GB
        این اطلاعات دقیقا داخل دفترچه مادر بورد درج شده است.
        جدیدترین ویرایش توسط nimdar; ۱۷:۱۳ ۱۴۰۳/۱۲/۲۳.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X