اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل گرمای بیش از حد CPU

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل گرمای بیش از حد CPU

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    الان یادم اومد
    من دوتا پیچ همین فن رو باز کردم خواستم تمیزش کنم که متوجه شدم کل فن و لوله ها بهم متصل هستن برای همین دوباره پیچ هاش رو بستم
    ممکنه خرابش کرده باشم؟ :cry:
    زیاد دستکاریش نکردم :sad:
    نه با با اصلا ربطی نداره بایک بازو بسته کردن خراب نمیشه میشه شات از قسمت تسک منیجر بزاری؟ اون پروسسی کهلود سی پی یو رو برده بالا ببینم چیه
    Proudly @real_ahmadi
    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali-Ahmadi
      نه با با اصلا ربطی نداره بایک بازو بسته کردن خراب نمیشه میشه شات از قسمت تسک منیجر بزاری؟ اون پروسسی کهلود سی پی یو رو برده بالا ببینم چیه
      تو صفحه قبل گذاشتم
      یه فایل به اسم System هست که همونطور که گفتم قبلا برای هارد مشکل ساز بود!
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

تو صفحه قبل گذاشتم
        یه فایل به اسم System هست که همونطور که گفتم قبلا برای هارد مشکل ساز بود!
        دیدم ولی 100درصد سی پی یو مشغول نبود
        اگه می تونی یه ویندوز7نصب کن که مطمئن تره کرکش رو هم من بهت میدم
        نصب کن ببین چی میشه یادت باشه ویندوز سالم نصب کنی دستکاری شده نباشه تا ببینیم واقعا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری
        Proudly @real_ahmadi
        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دیدم ولی 100درصد سی پی یو مشغول نبود
          اگه می تونی یه ویندوز7نصب کن که مطمئن تره کرکش رو هم من بهت میدم
          نصب کن ببین چی میشه یادت باشه ویندوز سالم نصب کنی دستکاری شده نباشه تا ببینیم واقعا مشکل سخت افزاریه یا نرم افزاری
          همونطور که عرض کردم کل CPU 100% نمیشه
          فقط یک هسته اون اینجوری میشه
          دارم کرک و ویندوز مطمئن
          فقط نمیدونم میشه یا نه؛ چون چند وقت پیش روی یه اچ پی که ویندوز اورجینال بود میخواستم نصب کنم اجازه نمیداد
          سعی میکنم نصب کنم
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

همونطور که عرض کردم کل CPU 100% نمیشه
            فقط یک هسته اون اینجوری میشه
            دارم کرک و ویندوز مطمئن
            فقط نمیدونم میشه یا نه؛ چون چند وقت پیش روی یه اچ پی که ویندوز اورجینال بود میخواستم نصب کنم اجازه نمیداد
            سعی میکنم نصب کنم
            فقط یادت نره کل درایو سی رو فرمت کنی
            Proudly @real_ahmadi
            #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

دوست من شما از چی میترسی ویندوزش رو عوض نمی کنی.به جای اینکه بازش کنی اول ویندوزش رو عوض کن.من ویندوزش لپ تاپ داداشم که اچ پی هست رو 3 ماه یکبار عوض میکنم.هیچ فرقی با وین اورجینال نداره.درایور هاشو ار درایو سی(معمولا اونجاست یا حتما تو سایت ایسوس هست)بگیر بعد وین رو عوض کن بعد درایور هارو بریز.وین 7 یا 8.1 بریز.شماره سریال اورجینال رو هم ول کن.فوقش یه سال دیگه مجبور میشی عوض کنی.اگرم مشکل با سریال داری پشت لپ تاپ سریال وین هست(مثل یه برچسبه) همونو اگه وارد کنی اورج میشه.
              فقط توی دانلود درایور دقت کن.

دیدگاه

سلام
                من یک سیستم دارم که با ویندوز 8.1 مشکل اساسی داره oo: :angry: اصلا جوری کار میکنه که انگار سی پی یو پنتیوم 1 هست
                ولی با بقیه ویندوز ها سازگاره... الان 8 روش نصب کردم با فرودا 16 (لینوکس)
                اما لپتاپ من با win 8.1 مشکلی نداره... شما هم 8 یا 7 بریز انشالله مشکلت حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                  دوست من شما از چی میترسی ویندوزش رو عوض نمی کنی.به جای اینکه بازش کنی اول ویندوزش رو عوض کن.من ویندوزش لپ تاپ داداشم که اچ پی هست رو 3 ماه یکبار عوض میکنم.هیچ فرقی با وین اورجینال نداره.درایور هاشو ار درایو سی(معمولا اونجاست یا حتما تو سایت ایسوس هست)بگیر بعد وین رو عوض کن بعد درایور هارو بریز.وین 7 یا 8.1 بریز.شماره سریال اورجینال رو هم ول کن.فوقش یه سال دیگه مجبور میشی عوض کنی.اگرم مشکل با سریال داری پشت لپ تاپ سریال وین هست(مثل یه برچسبه) همونو اگه وارد کنی اورج میشه.
                  هر سه ماه یک بار ؟؟
                  جالبه من هم همینطور
                  البته من همیشه ویندوزم رو کرک می کنم بعضی وقتا 1ماه یه بار2ماه یه بار حداکثر3ماه حداقلش یک هفته :icon_razz:
                  خیلی سیستم سرحال میشه
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MZN84
                    سلام
                    ویندوز روی این سیستم از نوع OEM هستش
                    یعنی ویندوزی که شرکت سازنده یکی میخره برای مثلا 100 تا سیستم
                    کد اکتیو این ویندوز ها قابل دسترسی نیست و یه جایی داخل مادربورد ذخیره شده که بعد از نصب ویندوز به صورت اتومات اکتیو میشه
                    فرقی نداره منبع ویندوز چی باشه؛ مهم اینه که ورژن و نوعش با ویندوز اولیه یکی باشه
                    منم ترسی از عوض کردن ویندوز ندارم؛ تا حالا هم چندبار این کار رو انجام دادم
                    منتهی من ریست میکنم تا ویندوز از روی درایو ریکاوری خود لپ تاپ تصب بشه

اگه ویندوز دیگه ای نصب کنم ممکنه اون کد اکتیو روی مادربرد از بین بره؛ ولی بازم سعی میکنم امتحان کنم

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                    سلام
                    من یک سیستم دارم که با ویندوز 8.1 مشکل اساسی داره oo: :angry: اصلا جوری کار میکنه که انگار سی پی یو پنتیوم 1 هست
                    ولی با بقیه ویندوز ها سازگاره... الان 8 روش نصب کردم با فرودا 16 (لینوکس)
                    اما لپتاپ من با win 8.1 مشکلی نداره... شما هم 8 یا 7 بریز انشالله مشکلت حل میشه
                    سلام
                    ویندوز الانش 8 هست
                    مشکل اینه که شرکت سازنده درایور های درستی برای 8.1 ارائه نکرده
                    من اول که خریدم ویندوز 8 داشت
                    بعد چند ماه خود ویندوز پیغام داد که 8.1 برای شما رایگانه؛ پدیت کردم بسیار عالی کار میکرد، یک سال هم استفاده کردم بدون هیچ مشکلی
                    تا اینکه یه عزیزی( :angry به من یه نرم افزار بهینه سازی ویندوز مزخرف معرفی کرد، که از اون به بعد همه چیز بهم ریخت!

هر سه ماه یک بار ؟؟
                    جالبه من هم همینطور
                    البته من همیشه ویندوزم رو کرک می کنم بعضی وقتا 1ماه یه بار2ماه یه بار حداکثر3ماه حداقلش یک هفته :icon_razz:
                    خیلی سیستم سرحال میشه
                    من نمیدونم شما مگه چیکار میکنید با سیستمتون؟
                    ویندوز دسکتاپ من نزدیک 3 سال بود که عوض نشده بود؛ آخرم میخواستم 7 نصب کنم که عوضش کردم
                    اصلا هم کندی سرعت نداشتم مثل روز اول کار میکرد
                    تو این مدت تنها کاری که من میکردم این بود که هارد رو مرتب یکپارچه سازی میکردم و از tuneup utilities استفاده میکردم

دیدگاه

هر سه ماه یک بار ؟؟
                      جالبه من هم همینطور
                      خیلی سیستم سرحال میشه
                      .سلام داداش اینکارت باعث میشه هارد خراب بشه. اگه سیستمت بعد دوماه گیر میکنه مشکل از سیستمته بعد ویندوز زدن سرحال میاد.من خودم سالی یبار ویندوز میزنم اصلا افت سرعت ناچیزه.با استفاده از برنامه های بهینه ساز میشه مشکلات زیادی که باعث افت سرعت میشه حل کرد.
                      Just God

دیدگاه

ممنونم

این System وقتی هارد HDD داشتم همیشه هارد رو 100% میکرد و باعث میشد بالا اومدن ویندوز تا 1 دقیقه طول بکشه
                        الان داره CPU رو درگیر میکنه!

سلام
                        ممنونم
                        فقط همین مشکلش رفته رو اعصابم! :angry:

اینو نمیدونستم
                        ولی اینکه در حالت عادی و بی باری به حالت توربو بره غیر عادیه
                        قبلا کلاک همیشه همون 2.4 بود و من ندیدم فن ها با سرعت بیشتر از 2200 کار کنن
                        وقتی برنامه سنگین اجرا میکردم کلاک اینجوری میشد
                        اما الان به محض روشن شدن این اتفاق می افته!

من بایوس رو نرم افزاری دیفالت کردم اما درست نشد
                        خودم حدس میزنم مشکل از ویندوز باشه؛ چون به نظرم ویندوز 8 افتضاحترین ویندوز موجود هست!

با سلام اینجا که تو عکس سرعت فن سی پی یو عادیه ولی باز زیاده واسه حالت بدون بار.اونم که میبنید سرعت فن کارت گرافیک سه علت دارد.1- احتمالا سنسور دور فن کارت گرافیک وجود نداره(زیاد دیدم)2-اشکال از برنامه هس3-کارت گرافیک درگیر هس داغ کرده.شما SpeedFan.4.50 نصب کن بعد یدونه عکس بنداز بفرست وبعد GPU-Z رو نصب کن از زبانه دوم که دما رو نشون بده یه عکس بنداز بفرست و از تکس منجر از کل برنامه های باز عکس بنداز بزار.ایندفعه مشکلتو حتما حل میکنم فقط اینکار هارو که گفتم بکن عکسش بزار. :read:
                        Just God

دیدگاه

ممنونم

این System وقتی هارد HDD داشتم همیشه هارد رو 100% میکرد و باعث میشد بالا اومدن ویندوز تا 1 دقیقه طول بکشه
                          الان داره CPU رو درگیر میکنه!

سلام
                          ممنونم
                          فقط همین مشکلش رفته رو اعصابم! :angry:

اینو نمیدونستم
                          ولی اینکه در حالت عادی و بی باری به حالت توربو بره غیر عادیه
                          قبلا کلاک همیشه همون 2.4 بود و من ندیدم فن ها با سرعت بیشتر از 2200 کار کنن
                          وقتی برنامه سنگین اجرا میکردم کلاک اینجوری میشد
                          اما الان به محض روشن شدن این اتفاق می افته!

من بایوس رو نرم افزاری دیفالت کردم اما درست نشد
                          خودم حدس میزنم مشکل از ویندوز باشه؛ چون به نظرم ویندوز 8 افتضاحترین ویندوز موجود هست!

در ضمن داداش دمای سی پی یو خیلی زیاد واسه لب تاپ باید زیر 50 درجه باشه.
                          Just God

دیدگاه

سلام

گرافیک؟ :-?
                            ببینید تو این عکس دقیقا این قسمتی که مشخص کردم داغ میشه:
                            الان این کدوم CPU و کدوم گرافیکشه؟

ممکنه زمانی که هارد رو تعویض میکردم آسیب فیزیکی دیده باشه؟

چشم سعی میکنم نصب کنم
                            . با سلام داداش معلوم نیس کدوم سی پی یو و کدوم جیپ گرافیک هس. بهتره کلا دستکاری نکنید. ایراد از فن ها نیست چون اگر ایراد بود مادربرد خودش هنگام راه اندازی هشدار میده فن ها سالم هستن بهتره پشت لب تا پ رو باز نکنی زیاد خدا نکرده یدونه الکترسیته ساکن کلا خراب میکنه قطعات رو.
                            Just God

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ghaderi00
                              سلام بر شما
                              ---
                              کاربر گرامی دما سی پی یو،این بنده خدا،عادی هستش.
                              بطور کلی سی پی یو های 8 هسته دمایی زیادی تولید می کنند , و قاعدتا دمایی زیادی را هم تحمل می کنند
                              طبق گفته شرکت اینتل،سی پی یو کاربر محترم ، تا 100 درجه سانتی گراد را می تواند تحمل کند"مشخصات سی پی یو در سایت سازنده"
                              ---
                              پیشنهاد می کنم،اگر حدس میزنید که پیچ ها را خوب نبستید یا بعضی مراحل سخت افزاری را خوب انجام نداده اید،یک بار دیگر برای اطمینان آن را چک کنید .
                              ضمن اینکه برای رهگیری مشکل،همان کاری که قبلا اشاره شده را انجام دهید و یک ویندوز سون در یک درایو دیگرتون نصب کنید (بدون حذف ویندوز حال حاضر) ببینید چه نتیجه ی می گیرد
                              و نتیجه را گزارش دهید .
                              و زیاد هم بدنبال مسائل دیگر نباشید که وقت تان گرفته و مشکلات دیرتر حل خواهد شد @};-
                              باتشکر.

دیدگاه

با سلام اینجا که تو عکس سرعت فن سی پی یو عادیه ولی باز زیاده واسه حالت بدون بار.اونم که میبنید سرعت فن کارت گرافیک سه علت دارد.1- احتمالا سنسور دور فن کارت گرافیک وجود نداره(زیاد دیدم)2-اشکال از برنامه هس3-کارت گرافیک درگیر هس داغ کرده.شما SpeedFan.4.50 نصب کن بعد یدونه عکس بنداز بفرست وبعد GPU-Z رو نصب کن از زبانه دوم که دما رو نشون بده یه عکس بنداز بفرست و از تکس منجر از کل برنامه های باز عکس بنداز بزار.ایندفعه مشکلتو حتما حل میکنم فقط اینکار هارو که گفتم بکن عکسش بزار. :read:
                                سلام
                                ممنون از لطفتون

اول اینو بگم
                                یه اتفاقی که متوجه شدم اینه که تو این برنامه بعضی وقتها کلا سنسور و فن گرافیک تشخیص داده نمیشه؛ وقتی هم که پیدا میشه سرعتش یا 0% هست یا 100%:

این عکس SpeedFan که هیچ پارامتری از فن ها رو نشون نمیده:

این GPU-Z برای کارت گرافیک Intel:

برای کارت گرافیک Nvidia مدام بین این دو حالت سوئیچ میشه:

اینم از تسک منیجر:

والا منم میگم زیاده ولی کاری ازم برنمیاد :angry:

. با سلام داداش معلوم نیس کدوم سی پی یو و کدوم جیپ گرافیک هس. بهتره کلا دستکاری نکنید. ایراد از فن ها نیست چون اگر ایراد بود مادربرد خودش هنگام راه اندازی هشدار میده فن ها سالم هستن بهتره پشت لب تا پ رو باز نکنی زیاد خدا نکرده یدونه الکترسیته ساکن کلا خراب میکنه قطعات رو.
                                ترس منم همینه که وقتی هارد رو عوض میکردم این اتفاق افتاده باشه :sad:؛ واسه همینم میخوام تا حد ممکن بازش نکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...