اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن نشدن کامبیوتر و پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط عباس احمدی نمایش پست ها

ترانزیستور وسطی بین کلکتور و امیتر تست دیود گرفتم اتصال کوتاه نشون میده .
    ترانزیستور از برد خارج کردم تست کردم سالم بود نمیدونم شاید باید همینجوری باشه
    اصلا هم نباید اینطور باشه !
    معمولا یک دیود مثل FR107 با ترانزیستور ها روی برد موازی میشه ، به نظر اون اتصال کوتاه شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

معمولا یک دیود مثل FR107 با ترانزیستور ها روی برد موازی میشه ، به نظر اون اتصال کوتاه شده.
      دوتا دیود موازی با ۲تا ترانزیستور13007 ۲تا دیود خارج کردم تست گرفتم درست بود نمیدونم فکر کنم باید ترانزیستورارو در بیارم دیود هارم در بیارم شاید اتصالی از جای دیگه باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

اتصالی برطرف شد .
        این ترانزیستور ها پشتشون فلزیه ووصل هستن به کلکتور که توسط هیت سینک به هم وصل شده و اتصالی داشت هیت برداشتم اتصالی بین کلکتور امیتر از بین رفت ولی همچنان پاور روشن نمیشه
        ۲تا دیود زنر توی راه هرکدوم از ترانزیستورا هست تست گرفتم سالم بودن یه قطعه تو این برد هست که داره بقیرو زیر سوال میبره وداریم بهش نزدیک میشیم.
        شای ترانزیستور اشتباهی گذاشتم ترانزیستور قبلی ۲تا c4977بود
        جدیدترین ویرایش توسط عباس احمدی; ۰۸:۴۹ ۱۴۰۴/۰۱/۰۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس احمدی نمایش پست ها

اتصالی برطرف شد .
          این ترانزیستور ها پشتشون فلزیه ووصل هستن به کلکتور که توسط هیت سینک به هم وصل شده و اتصالی داشت هیت برداشتم اتصالی بین کلکتور امیتر از بین رفت ولی همچنان پاور روشن نمیشه
          ۲تا دیود زنر توی راه هرکدوم از ترانزیستورا هست تست گرفتم سالم بودن یه قطعه تو این برد هست که داره بقیرو زیر سوال میبره وداریم بهش نزدیک میشیم.
          شای ترانزیستور اشتباهی گذاشتم ترانزیستور قبلی ۲تا c4977بود
          خب اگر ترانزیستور توسط هیت سینک اتصال کوتاه شده باشه که احتمال زیاد اون یکی سوخته ، هر چند ممکنه در تست با مولتی متر سالم نشون بده.
          برای C4977 ترانزیستور 13007 به شرط اصل بودن، جایگزین خوبی هست.
          اگر تقلبی باشه که تحملش کمتر از نصف ترانزیستور اصل هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X