اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لیست فروشگاه های قطعات الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لیست فروشگاه های قطعات الکترونیک

خیلی خوبه که معرفی میکنید. اما این ها همه جا هستند چیز خاصی نیست توی همون امجد چند نفر بورس مقاومت هستند. بیایین بهترین و ارزونترین مغازه ها رو معرفی کنید. اینطوری هم به نفع ماست هم اونی که از همه منصف تره و خدمات بهتری میده سود میکنه
    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
      خیلی خوبه که معرفی میکنید. اما این ها همه جا هستند چیز خاصی نیست توی همون امجد چند نفر بورس مقاومت هستند. بیایین بهترین و ارزونترین مغازه ها رو معرفی کنید. اینطوری هم به نفع ماست هم اونی که از همه منصف تره و خدمات بهتری میده سود میکنه
      ولی واقعا اینها بهترین هستند ژاپن الکترونیک قیمت هاش عالی همه جا قیمت ها دو یا سه برابره یا همین شهاب الکترونیک به من حدود چها تومن تخفیف داد

دیدگاه

باور کنید اینا ارزان تریننند . چون من هم به قیمت خیلی حساس هم

دیدگاه

سلام مطالب خوبی ارائه شده وخیلی مفیده :nice:بهرحال شناسایی فروشندگان منصف ودرستکاربرای همه وشناخت انها برایمان سودمند خواهد بود :applause:
          درمورد سعید الکترونیک من دومورد دراینترنت مطلبی درمورد اجناس تقلبی دراین فروشگاه خواندم اما خریدی نداشتم پس خودم هیچ قضاوتی ندارم :sad:درمورد زاپن الکترونیک برای خرید خازن زنگ زدم و قیمت گرفتم متاسفانه قیمت بالایی دادند :angry:خازن ام کا تی 200تومان ک خیلی زیاده من ازپایا بین 50 تا100تومان خریدم همینطورصبا الکترونیک ک خیلی مناسب بود :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی زمانی1381
            سلام مطالب خوبی ارائه شده وخیلی مفیده :nice:بهرحال شناسایی فروشندگان منصف ودرستکاربرای همه وشناخت انها برایمان سودمند خواهد بود :applause:
            درمورد سعید الکترونیک من دومورد دراینترنت مطلبی درمورد اجناس تقلبی دراین فروشگاه خواندم اما خریدی نداشتم پس خودم هیچ قضاوتی ندارم :sad:درمورد زاپن الکترونیک برای خرید خازن زنگ زدم و قیمت گرفتم متاسفانه قیمت بالایی دادند :angry:خازن ام کا تی 200تومان ک خیلی زیاده من ازپایا بین 50 تا100تومان خریدم همینطورصبا الکترونیک ک خیلی مناسب بود :nice:
            ممنون از نظر تون ولی برای خرید از ژاپن باید بهش بگید تخفیف بده به من حدود سه تومان تخفیف داد !!!! خریدم می شد ده تومن گرفتم 7

دیدگاه

نوشته اصلی توسط `
              شهاب الکترونیک
              بورس مقاومت اجری
              تهران جمهوری پاساژ عباسیان زیر زمین پلاک 52
              انواع مقاومت اجریییییییی
              66712837
              http://www.uplooder.net/img/image/47/ac217328bf5f4fea022763b0f34a2e40/20150412_213753.jpg
              فروش آنلاین دارن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر محتشم
                فروش آنلاین دارن؟
                سلام نه

دیدگاه

سلام
                  میشه یه فروشگاه قطعات در سبزوار معرفی کنید؟
                  واقعا جایی باشه که قطعات رو با قیمت مناسب بده....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellateman نمایش پست ها
                    سلام آیا فروشگاهی رو میشناسید که ترانزیستورهای فرکانس بالا و نسبتا قوی در حد 2n4427 رو داشته باشه و البته به قیمت
                    داداش چند تا میخای من خوشبختانه مارک اصلیش را گرفتم اضافه دارم و قیمت خیلی ارزون۵

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اتیلا نمایش پست ها
                      داداش چند تا میخای من خوشبختانه مارک اصلیش را گرفتم اضافه دارم و قیمت خیلی ارزون۵
                      سلام به زمان ارسال پست ها توجه کنید از این پست که حدود شش
                      سال گذشته
                      قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام خدمت دوستان گرامی
                        لطفا راهنمایی میفرمایید برای تهیه قطعات smd باکیفیت و خوش قیمت کجا مراجعه کنم و power led rgb با کیفیت
                        ممنون

دیدگاه

فروشگاه مدرن الکترونیکس
                          بیشتر تو کار ترمینال ، کانکتور و رله هستن
                          البته قطعات دیگه هم دارن. نداشته باشن هم برامون تهیه میکنن
                          modernelectronics.ir
                          فروش آنلاین ندارن. بیشتر از طریق پیام رسان ها مثلا واتساپ و... ثبت سفارش میکنم.
                          66869746
                          09120958931

فقط عمده و تعداد بالا کار میکنن.
                          جدیدترین ویرایش توسط مهندس الکترونیکز; ۱۲:۰۳ ۱۴۰۰/۱۲/۰۹.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X