اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لطفا یک تعمیر کار حرفه ایی الکترونیک معرفی کنید

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

لطفا یک تعمیر کار حرفه ایی الکترونیک معرفی کنید

با سلام و عرض ادب خدمت اساتید عزیز و محترم ،سال نو همگی هم مبارک
    دوستان لطفا یک تعمیرکار حرفه ایی الکترونیک به من معرفی کنید،یا اگر کسی تعمیرکار هست لطفا خصوصی به من پیام بده یه دستگاه دارم جهت تعمیر که متاسفانه چند جا بردم کسی نتونسته تعمیر کنه...
    دستگاه دست نخورده فقط در حدده باز کردن و نیگاه کردن و گفتن کار ما نیست.
    با تشکر فراوان

دستگاه و مشکلش رو بگو. شاید کسی تعمیر کنه
    دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

یک عدد فایندر تصویری ایکس کروز دارم که بعد از روشن شدن تقریبا بعد از 7 الی 8 دقیقه تصویر ال سی دی کامل سیاه میشه و فایندر کلا قفل میکنه مگر اینکه مجدد خاموش و روشنش کنیم که باز بعد از چند دقیقه مجدد تصویر سیاه میشه

دیدگاه

فایندر ماهواره؟ کار هر کسی نیست تعمیرش. میبخشیدا صاحب اول آخرش خودتی. باید بدی شرکتی که تولید کرده تعمیر کنه
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

با درود فراوان
          دوست عزیز چون میدونستم کار هر کسی نیست گفتم یه تعمیرکار حرفه ایی معرفی کنید یا اینکه خودش به من خصوصی پیام بده مشکل هزینه هم نیست هزینه ی تعمیرش هر چقدر بشه پرداخت میکنم.از نظر نمایندگی هم خوب من این فایندر رو از دبی خریدم اینجا نمایندگی نداره.اگرم داشت فکر نمیکنم تعمیر میکردن ولی شاید برد کامل رو داشتن که برد کامل رو تعویض میکردم...
          خلاصه اگر کسی اینکاره بود یه پیام به من بده تعمیر و درست کردن این جور چیز ها تعمیرکار حرفه ایی رو از غیر حرفه ایی مشخص میکنه وگرنه با یه دوره رفتن و 4 تا کتاب خوندن که ادم تعمیرکار نمیشه.

دیدگاه

تعمیرات یک کار تجربیه هر چند که علم داشته باشی.
            مثلاً یک تعمیر کار موبایل نمیتونه ال سی دی تلویزیون رو تعمیر کنه.
            به هر حال هر دستگاهی تعمیر کار خودش رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
              با درود فراوان
              دوست عزیز چون میدونستم کار هر کسی نیست گفتم یه تعمیرکار حرفه ایی معرفی کنید یا اینکه خودش به من خصوصی پیام بده مشکل هزینه هم نیست هزینه ی تعمیرش هر چقدر بشه پرداخت میکنم.از نظر نمایندگی هم خوب من این فایندر رو از دبی خریدم اینجا نمایندگی نداره.اگرم داشت فکر نمیکنم تعمیر میکردن ولی شاید برد کامل رو داشتن که برد کامل رو تعویض میکردم...
              خلاصه اگر کسی اینکاره بود یه پیام به من بده تعمیر و درست کردن این جور چیز ها تعمیرکار حرفه ایی رو از غیر حرفه ایی مشخص میکنه وگرنه با یه دوره رفتن و 4 تا کتاب خوندن که ادم تعمیرکار نمیشه.
              اگر تهرانی ببر چارسو پیش سجاد

اینم تلگرامش https://t.me/Sajjadtob
              جدیدترین ویرایش توسط Electr0nics; ۱۹:۳۶ ۱۴۰۴/۰۱/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
                یک عدد فایندر تصویری ایکس کروز دارم که بعد از روشن شدن تقریبا بعد از 7 الی 8 دقیقه تصویر ال سی دی کامل سیاه میشه و فایندر کلا قفل میکنه مگر اینکه مجدد خاموش و روشنش کنیم که باز بعد از چند دقیقه مجدد تصویر سیاه میشه
                با سلام و احترام
                اینگونه مشکلات معمولا قابل تعمیر هستند. احتمال داره مشکل ناشی از خرابی یکی از خازنهای الکترولیتی باشه، با نگاه دقیق به خازنها بررسی کنید که آیا خازن باد کرده و یا خازنی که مواد داخلش از قسمت پایین یا بالا به بیرون نشت کرده باشه میبینید یا خیر. در مرحله بعد اگر خودتون تا حدودی وارد هستید ولتاژهای تغذیه را وقتی دستگاه هنوز کار میکنه و بعد که از کار افتاد بررسی کنید.
                موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X