اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جواب سربالا پشتیبانی فروشگاه به کاربر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

جواب سربالا پشتیبانی فروشگاه به کاربر

سلام و وقت بخیر به همکاران تستر lcr t7 دچار مشکل شده هر چی عنوان رو جستجو کردم چیزی از سایت پیدا نکرد رفتم به صفحه مربوطه فروشگاه با چت پشیتبانی درخواست لینک تالار پست مربوطه بخش تستر t7 کردم اینطوری سربالا بهم پاسخ داد منی که چندین سال در سایت فعالیت کردم و مشتری چند سالی فروشگاه هستم اینطور رفتار شد

جدیدترین ویرایش توسط electronium; ۱۰:۱۳ ۱۴۰۴/۰۲/۰۹.

سلام و احترام
    از همراهی چندساله‌ی شما با فروشگاه ECA سپاسگزاریم.
    در خصوص مورد مطرح‌شده درباره تستر LCR T7، به اطلاع می‌رساند امور مشتریان فروشگاه صرفاً در چارچوب سفارش‌هایی که از طریق سایت رسمی ثبت شده‌اند، مسئول پاسخگویی و ارائه خدمات است. با توجه به اینکه این محصول از فروشگاه ECA تهیه نشده، متأسفانه امکان بررسی یا ارائه خدمات پشتیبانی برای آن وجود ندارد.
    همچنین درخواست‌هایی از قبیل ارائه لینک مربوط به پست خاصی در انجمن یا جستجوی عناوین مطرح‌شده در تالار گفتگو، خارج از حیطه وظایف امور مشتریان است. واحد امور مشتریان به صورت مستقیم با انجمن کاربران ارتباطی ندارد و اطلاعی از محتوای آن نیز در اختیار این واحد نمی‌باشد. به همین دلیل امکان ارائه راهنمایی در این زمینه وجود ندارد.
    چنانچه درباره کالایی که در فروشگاه موجود است سوالی دارید، می‌توانید از طریق بخش نظرات کالا در صفحه همان محصول اقدام نمایید.
    یادآور می‌شود امور مشتریان فروشگاه صرفاً برای رسیدگی به سفارش‌های ثبت‌شده و مسائل مرتبط با خرید از سایت فعال می‌باشد.
    بدیهی است که چارچوب پاسخگویی، جهت حفظ نظم و ارائه خدمات دقیق به کلیه کاربران، به صورت مشخص تعریف شده است و انتظار می‌رود درخواست‌ها در همین چارچوب مطرح شود.
    از توجه و همکاری شما صمیمانه سپاسگزاریم.
    با احترام​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X