اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل باک 5w با تغذیه برق شهر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مبدل باک 5w با تغذیه برق شهر

سلام
    وقت دوستان بخیر. امیدوارم حال همگی خوب باشه
    توی پروژه هایی که انجام میدم نیاز پیدا کردم که تغذیه غیر ایزوله ای برای مدارام داشته باشم که ساده و مقرون بصرفه باشه و جای کمیو اشغال کنه
    حداکثر توان مورد نیاز 5 وات هست
    با آیسی VIPER22 کار کردم ولی بیشتر از دو وات داغ میکنه ، اپلیکیشنی هم ندیدم از این آیسی که بیشتر از یکی دو وات باهاش باک بسته باشند.
    یه سری آیسی سوییچینگ توی فروشگاه لیون دیدم مثل​ AL17150 که ادعا میکنه تا 5 وات میده، برای صرفه جویی در وقت خواستم از تجربه همکارا استفاده کنم ،دوستان کسی آیسی برای مبدل باک برای تبدیل برق شهر به 12 ولت یا 5 ولت با توان 5وات کار کرده که پیشنهاد کنه.
    سپاس

نوشته اصلی توسط bahram1 نمایش پست ها
    سلام
    وقت دوستان بخیر. امیدوارم حال همگی خوب باشه
    توی پروژه هایی که انجام میدم نیاز پیدا کردم که تغذیه غیر ایزوله ای برای مدارام داشته باشم که ساده و مقرون بصرفه باشه و جای کمیو اشغال کنه
    حداکثر توان مورد نیاز 5 وات هست
    با آیسی VIPER22 کار کردم ولی بیشتر از دو وات داغ میکنه ، اپلیکیشنی هم ندیدم از این آیسی که بیشتر از یکی دو وات باهاش باک بسته باشند.
    یه سری آیسی سوییچینگ توی فروشگاه لیون دیدم مثل​ AL17150 که ادعا میکنه تا 5 وات میده، برای صرفه جویی در وقت خواستم از تجربه همکارا استفاده کنم ،دوستان کسی آیسی برای مبدل باک برای تبدیل برق شهر به 12 ولت یا 5 ولت با توان 5وات کار کرده که پیشنهاد کنه.
    سپاس
    با سلام،
    یه سر به این تاپیک بزنید :

سلام و درود یک برد درایور LED از نوع تنظیم شونده ولتاژ رو برای درایو یک بار دیگه تست کردم.. در ورودی یه چیزی شبیه فیوز کم مقاومت (فیوز مقاومتی) قطع شده بود زدم یکسره کردم! مدار رو با تغذیه زیر 30 ولت (با کاهش مقاومت VCC آی‌سی) روشن کردم و خروجی رو هم از برد اصلی (22 LED سری 6 ولتی) جدا کردم وصل کردم یک شاخه 12ولتی برای تست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X