اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار deadtime برای پالس ژنراتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدار deadtime برای پالس ژنراتور

دوستان سلام
    وقت بخیر
    یه مدار پالس ساز مربعی دارم که میخوام deadtime داشته باشه در حدود 2میکروثانیه، از میکرو هم نمیخوام استفاده کنم
    مدار رو با cd4047 ساختم که دوتا خروجی 5 ولت مربعی 50 هرتز بهم میده
    آیا این کار اصلا شدنیه ؟
    میشه مدار اضافه کرد یا کلا باید از یه مدار ژنراتور و یک آی سی دیگه استفاده کنم ؟
    تاپیک های انجمن رو هم بررسی کردم بیشتر در مورد tl494 بود ولی به جوابه مشخصی نرسیدم
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

پاسخ : مدار deadtime برای پالس ژنراتور

نوشته اصلی توسط MohsenHsni نمایش پست ها
    دوستان سلام
    وقت بخیر
    یه مدار پالس ساز مربعی دارم که میخوام deadtime داشته باشه در حدود 2میکروثانیه، از میکرو هم نمیخوام استفاده کنم
    مدار رو با cd4047 ساختم که دوتا خروجی 5 ولت مربعی 50 هرتز بهم میده
    آیا این کار اصلا شدنیه ؟
    میشه مدار اضافه کرد یا کلا باید از یه مدار ژنراتور و یک آی سی دیگه استفاده کنم ؟
    تاپیک های انجمن رو هم بررسی کردم بیشتر در مورد tl494 بود ولی به جوابه مشخصی نرسیدم
    پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز ۵۰ هرتز که dead time در حد میکروثانیه توش بی معنیه .

Dead time اوردر میکروثانیه ای برای درایورهای پل با فرکانس اوردر چند ده کیلوهرتزی کاربرد داره ( این تایم برای اطمینان از خاموش شدن سوییچ قبلی و عدم روشن شدن همزمان دو سوییچ های ساید لو سایده )

میتونید از درایورهای سوییچینگ مثل sg3525 ... درایورهای استپر ۲ فاز و مشابهاتش استفاده کنید .
    تنظیم فرکانس ، تایم مدنظر و غیره رو اکثر کنترلرهای سوییچینگ ارائه میدن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
      دوست عزیز ۵۰ هرتز که dead time در حد میکروثانیه توش بی معنیه .

Dead time اوردر میکروثانیه ای برای درایورهای پل با فرکانس اوردر چند ده کیلوهرتزی کاربرد داره ( این تایم برای اطمینان از خاموش شدن سوییچ قبلی و عدم روشن شدن همزمان دو سوییچ های ساید لو سایده )

میتونید از درایورهای سوییچینگ مثل sg3525 ... درایورهای استپر ۲ فاز و مشابهاتش استفاده کنید .
      تنظیم فرکانس ، تایم مدنظر و غیره رو اکثر کنترلرهای سوییچینگ ارائه میدن
      ممنون از پاسختون
      یک مدار تمام پل دارم که با Ir2110 درایو میشه، آی سی گیت درایور بعد از چند ثانیه داغ میشه و میسوزه، تا حالا ۴ تا سوزوندم ، علتش رو هم نمیدونم چیه ، مدار رو توی پروتئوس مدل کردم و جواب گرفتم ولی در عمل میسوزه
      پرسیدم از دوستان گفتن شاید بخاطره نداشتن deadtime باشه یا مشترک بودن گراند ها
      پس بنظره شما ۵۰هرتزعملا نیازی به deadtime نداره ؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MohsenHsni نمایش پست ها
        ممنون از پاسختون
        یک مدار تمام پل دارم که با Ir2110 درایو میشه، آی سی گیت درایور بعد از چند ثانیه داغ میشه و میسوزه، تا حالا ۴ تا سوزوندم ، علتش رو هم نمیدونم چیه ، مدار رو توی پروتئوس مدل کردم و جواب گرفتم ولی در عمل میسوزه
        پرسیدم از دوستان گفتن شاید بخاطره نداشتن deadtime باشه یا مشترک بودن گراند ها
        پس بنظره شما ۵۰هرتزعملا نیازی به deadtime نداره ؟!
        نه بعید میدونم مشکل مربوط به dead time باشه ...
        مشکل همزمان روشن شدن سوییچها باعث گرم شدن شدید ترانزیستورهای قدرت و ترانس ( اگر دارید ) میشه ، نه درایور ...

شماتیک بخش درایور و سوییچها رو بگذاری راحت تر میشه نظر داد کجا مشکل داره

Ir2110 درایور نسبتا کامل و خوبیه ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
          نه بعید میدونم مشکل مربوط به dead time باشه ...
          مشکل همزمان روشن شدن سوییچها باعث گرم شدن شدید ترانزیستورهای قدرت و ترانس ( اگر دارید ) میشه ، نه درایور ...

شماتیک بخش درایور و سوییچها رو بگذاری راحت تر میشه نظر داد کجا مشکل داره

Ir2110 درایور نسبتا کامل و خوبیه ...

م
          دار رو دقیقا از روی این شماتیک ساختم

خازن c2 که توی تصویر هست 0.22uf هست

الان این مدار با ولتاژ پایین کار میکنه ولی با ولتاژ بالا خیر
          بطور مثال 9 ولت وصل کردم به ورودی ماسفت ها و موج به شکل زیر در اومد که اوکیه

ولتاژ رو بردم روی 18 ولت نتیجه شد این :

ببخشید عکس های اسیلوسکوپ این شکلیه , هرکاری کردم ازش عکس بگیرم نشد مجبور شدم خودم دستی تکمیلش کنم که مشخص بشه

ممنون میشم راهنمایی کنید, ایراد این مدار چیه !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X