اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سیم کشی ساختمان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در سیم کشی ساختمان

سلام مجدد خدمت اساتید محترم
    داخل ساختمون ما برای ورودی برق یک دونه فیوز دوقلو گذاشتن که فاز و نول باهم قطع میشه و تا بیاد تو واحد ما نول مستقیم رفته تو واحدمون و فاز رو بین سه تا فیز تقسیم کردن یک دونه 16 c برای اتاق ها یک دونه 16 c برای آشپزخانه و یک دونه 25 c برای حال استفاده شده
    حالا مشکل من اینکه وقتی که داخل خونه (هرجای خونه) یک چیز اتصالی میکنه فیوز دوقلو پایبن قطع میشه با فیوز داخل خونه باهم می پرند که این داخل شب و زمستون یک مشکله که چیزی اتصالی میکنه بریم از پایین دوباره وصل کنیم بیام بالا تازه بین راه هم یک دونه محافظ زیر کنتوری هم گذاشتیم که وقتی فیوز میپره و باز فیوز رو بالا میدیم تقریبا ۵ دقیقه طول میکشه برق بیاد بالا
    ( ساختمون هم کلا آرت نداره !)
    حالا شما برای حل این مشکل چه چیزی پیشنهاد میکنید؟

نوشته اصلی توسط moein1234 نمایش پست ها
    داخل ساختمون ما برای ورودی برق یک دونه فیوز دوقلو گذاشتن که فاز و نول باهم قطع میشه و تا بیاد تو واحد ما نول مستقیم رفته تو واحدمون و فاز رو بین سه تا فیز تقسیم کردن یک دونه 16 c برای اتاق ها یک دونه 16 c برای آشپزخانه و یک دونه 25 c برای حال استفاده شده
    حالا مشکل من اینکه وقتی که داخل خونه (هرجای خونه) یک چیز اتصالی میکنه فیوز دوقلو پایبن قطع میشه با فیوز داخل خونه باهم می پرند که این داخل شب و زمستون یک مشکله که چیزی اتصالی میکنه بریم از پایین دوباره وصل کنیم بیام بالا تازه بین راه هم یک دونه محافظ زیر کنتوری هم گذاشتیم که وقتی فیوز میپره و باز فیوز رو بالا میدیم تقریبا ۵ دقیقه طول میکشه برق بیاد بالا
    سلام فیوز دو قلویی که استفاده کردین چند آمپری هست؟
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها

سلام فیوز دو قلویی که استفاده کردین چند آمپری هست؟
      فیوز دوقلو 25 c

دیدگاه

فیوز دوقلو 25 c
        چند وقت هست که این فیوز دوقلو رو نصب کردین احتمال اینکه کارایی خودشو رو از دست داده باشه هست
        باید آمپر فیوز های داخل ساختمان کمتر از فیوز دوقلو باشه که به گفته خودتون یکی از اونها این طور نیست
        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

باسلام
          از فیوز سری B در داخل واحد استفاده کنید مثل B25 یا B16 ... سری B تندکار هستند و C کندکار.
          موفق باشید
          *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

1-تو ساختمان از فیوز استفاده نمیشه از "کلید مینیاتوری" استفاده میشه لطفا این اصطلاح غلط رو بکار نبرید.
            2- در این مورد داشتن یا نداشتن چاه ارت ساختمان کمکی به شما نمیکنه.

راه حل:
            کلید های مینیاتوری واحد آپارتمان شما باید همگی تیپ B یا اصطلاحا از نوع تندکار باشند و رنجشونم پائین تر از کلید مینیاتوری کنتور پائین باید باشه یعنی بالا باید بشه 16B,16B,25B و پائین دم کنتور بشه 32C اگر انشعاب برقتون 32 هست اگرم 25 آمپره که همون 25C که هست اوکیه
            اگر گیرتون اومد کلید مینیاتوری تیپ A یا Z که فوق سریع بگیرید که عالیه اما میشه گفت محاله و از نظر اقتصادی هم نمیصرفه چون بشدت کمیاب و گران هستند.
            حواستون انشا... هست که موقع خرید کلید ایزولاتور یا دیسکانکتور بجا کلید مینیاتوری بهتون نندازند دیگه؟

هر چند که اگر تعویض فوق را که عرض کردم هم اگر انجام دهید 100% در مورد مهار تمام اتصال های کوتاه از بالا پاسخگو نیست چون قطع کلید مینیاتوری به موارد زیر بستگی داره:
            الف) قدرت (توان) اتصال کوتاه رخ داده
            ب) فاصله ی کلید مینیاتوری از محل بروز اتصال
            ج) کابل کشی واحد آپارتمان شما
            د) جنس و کیفیت کلید مینیاوری
            بعبارتی با تعویض های فوق هم میشه گفت تا حدی اتصال کوتاه های لحظه ای و کم توان رو میتونید مهار کنید نه بطور کل و قطع به یقین همگی رو مهار کنه.

پیشنهاد میدم اگر در ناحیه ای از منرل رو دستگاهی اتصال زیاد دارید اون پریز مربوطه رو با یک کابل دو رشته مثل کابل پاور کامپیوتر به کلید مینیاتوری تیپ B مناسب با جریانتون مجهز کنید که سریع از همون ناحیه قطع کنه، چون اتصال اگر تو سیم پیچی ساختمون بپیچخ تا بیاد دم جعبه فیوز دیگه نصف راه رو رفته و از اونجا به بعد براش با سرعت برق کاری نداره بره تا برسه زیر کنتور.
            جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۰۸:۱۱ ۱۴۰۳/۱۰/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

1-تو ساختمان از فیوز استفاده نمیشه از "کلید مینیاتوری" استفاده میشه لطفا این اصطلاح غلط رو بکار نبرید.
              2- در این مورد داشتن یا نداشتن چاه ارت ساختمان کمکی به شما نمیکنه.

راه حل:
              کلید های مینیاتوری واحد آپارتمان شما باید همگی تیپ B یا اصطلاحا از نوع تندکار باشند و رنجشونم پائین تر از کلید مینیاتوری کنتور پائین باید باشه یعنی بالا باید بشه 16B,16B,25B و پائین دم کنتور بشه 32C اگر انشعاب برقتون 32 هست اگرم 25 آمپره که همون 25C که هست اوکیه
              اگر گیرتون اومد کلید مینیاتوری تیپ A یا Z که فوق سریع بگیرید که عالیه اما میشه گفت محاله و از نظر اقتصادی هم نمیصرفه چون بشدت کمیاب و گران هستند.
              حواستون انشا... هست که موقع خرید کلید ایزولاتور یا دیسکانکتور بجا کلید مینیاتوری بهتون نندازند دیگه؟

هر چند که اگر تعویض فوق را که عرض کردم هم اگر انجام دهید 100% در مورد مهار تمام اتصال های کوتاه از بالا پاسخگو نیست چون قطع کلید مینیاتوری به موارد زیر بستگی داره:
              الف) قدرت (توان) اتصال کوتاه رخ داده
              ب) فاصله ی کلید مینیاتوری از محل بروز اتصال
              ج) کابل کشی واحد آپارتمان شما
              د) جنس و کیفیت کلید مینیاوری
              بعبارتی با تعویض های فوق هم میشه گفت تا حدی اتصال کوتاه های لحظه ای و کم توان رو میتونید مهار کنید نه بطور کل و قطع به یقین همگی رو مهار کنه.

پیشنهاد میدم اگر در ناحیه ای از منرل رو دستگاهی اتصال زیاد دارید اون پریز مربوطه رو با یک کابل دو رشته مثل کابل پاور کامپیوتر به کلید مینیاتوری تیپ B مناسب با جریانتون مجهز کنید که سریع از همون ناحیه قطع کنه، چون اتصال اگر تو سیم پیچی ساختمون بپیچخ تا بیاد دم جعبه فیوز دیگه نصف راه رو رفته و از اونجا به بعد براش با سرعت برق کاری نداره بره تا برسه زیر کنتور.
              آخه جفتشون باهم میپرند
              بعد ببخشید کیلید مینیاتوری های داخل خونه رو اشتباه گفتم ۲ تا 16c و یکی 20c
              جدیدترین ویرایش توسط moein1234; ۱۲:۵۴ ۱۴۰۳/۱۰/۰۴.

دیدگاه

من برای روشنایی طبق استانداردی که تعریف کردن B10 روی هر سری انشعاب مجاز روشنایی گذاشم و C16 برای پریز عادی و بالاتر برای مصرف کننده های گنده و برای لابراتوار هم تیپ B آمپر پایین متناسب با مصرف بعد از مینیاتوری واحد. کلید نشتی جریان کره ای هم استفاده شده فاز و نول هر دو ازش عبور کرده. میخواستم ترانس ایزوله 1:1 برای میز کار هم بزارم خدا رحم کرد. هر چیزی هم مشکوک باشه از لامپ تست رد میکنم. حالا واسه خونه همانطور که دوستان عزیز گفتند مینیاتور اصلی بعد کنتور که بالاتر هست و بعد میاد توی تابلو یا جعبه فیوز واحد کمتر میشه به نسبتهایی که مباحث ایمنی و اشاره شده در قانون فنی و مقررات ملی ساختمان ايران گفته است و برای تجهیزات مهم هم نوع تند کار (B موجود است بیشتر) با آمپر پایین مورد نیاز تهیه شود بدک نیست. از این محافظ‌برقهای ظاهرا دکوری هم باشه بعض هیچی هست. اگه من باشم و بتونم استابلایزر و اینها هم تهیه میکنم برای همه جا اگه بتونم. به حد انشعابهای قرار گرفته روی یک سرخط هم دقت کنید زیاد نشه و تجهیزات پر مصرف رو هم انشعاب جدا بزارید.
                قبلا از این چندراهی‌های پارت که خودشون مینیاتوری داشتن داشتم وقتی اتصالی میکردم اول فیوز اصلی ساختمان میپرید بعد این از استند بای بیرون میامد هر دو هم تیپ c بودند و این جریان پایینتر!
                از لق نبودن اتصالات و همچنین توان و قطر و کیفیت مناسب سیم‌کشی‌ها اطمینان حاصل کنید.

دیدگاه

آخه جفتشون باهم میپرند
                  بعد ببخشید کیلید مینیاتوری های داخل خونه رو اشتباه گفتم ۲ تا 16c و یکی 20c
                  بله متوجه باهم پریدنشون شدم، راه حل رو هم بالاتر اگر با دقت بیشتر مطالعه کنید عرض کردم.

دیدگاه

بله متوجه باهم پریدنشون شدم، راه حل رو هم بالاتر اگر با دقت بیشتر مطالعه کنید عرض کردم.
                    گفتید که جنس کیلید مینیاتوری باید خوب باشه که هست لگراند فرانسوی هست

دیدگاه

گفتید که جنس کیلید مینیاتوری باید خوب باشه که هست لگراند فرانسوی هست
                      میشه رو اون جمله نقل قول بزنی چون همچین متنی ننوشتم!اشاره به کیفیت کردم اما نگفتم حتما باید خوب باشه!!!
                      یک برگ انشا رو ول کردی چسبیدی به چی؟

دیدگاه

میشه رو اون جمله نقل قول بزنی چون همچین متنی ننوشتم!اشاره به کیفیت کردم اما نگفتم حتما باید خوب باشه!!!
                        یک برگ انشا رو ول کردی چسبیدی به چی؟
                        ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X