اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پریدن کلید حفاظ جان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پریدن کلید حفاظ جان

درود دوستان زیاد از برق ساختمان سر در نمیارم اما خب همیشه کنجکاوم. وقتی کلید حفاظ جان رو وصل میکنم برای اولین بار یکی از کلید مینیاتوری های واحد رو قطع میکنه و خودش هم قطع میشه. با بقیه مینیاتوری ها کاری نداره و هیچ واکنشی نسبت به اونا نداره. این کلید مینیاتوری c 25 مربوط به پریزای آشپزخونه هست که یخچال و ماشین لباسشویی و بهش متصل هستن. حتی با جدا کردن تمامی مصرف کننده ها بازم این اتفاق میوفته با چندبار ادامه دادن اینکار حتی کلید مینیاتوری اون قسمت رو خراب میکنه. با ولت متر ولت و امپر ها رو از همه پریز ها گرفتم همه چی خوب بنطر میرسه اما هنوز هم حتی بدون اتصال هیچ مصرف کننده ای این کلید مینیاتوری رو قطع میکنه و خودش هم قطع میشه با بقیه مینیاتوری ها عالی عمل میکنه و لازمه بگم که ارت درست و حسابی نداره. یه برقکار آوردم گفت چک کرد و رفت دیگه جواب نداد و گفت دستم بنده. مشکل از چی میتونه باشه راهنمایی کنید ممنونم میشم
    جدیدترین ویرایش توسط pooriya.mgh; ۰۲:۴۹ ۱۴۰۳/۱۱/۲۶.

نوشته اصلی توسط pooriya.mgh نمایش پست ها
    درود دوستان زیاد از برق ساختمان سر در نمیارم اما خب همیشه کنجکاوم. وقتی کلید حفاظ جان رو وصل میکنم برای اولین بار یکی از کلید مینیاتوری های واحد رو قطع میکنه و خودش هم قطع میشه. با بقیه مینیاتوری ها کاری نداره و هیچ واکنشی نسبت به اونا نداره. این کلید مینیاتوری c 25 مربوط به پریزای آشپزخونه هست که یخچال و ماشین لباسشویی و بهش متصل هستن. حتی با جدا کردن تمامی مصرف کننده ها بازم این اتفاق میوفته با چندبار ادامه دادن اینکار حتی کلید مینیاتوری اون قسمت رو خراب میکنه. با ولت متر ولت و امپر ها رو از همه پریز ها گرفتم همه چی خوب بنطر میرسه اما هنوز هم حتی بدون اتصال هیچ مصرف کننده ای این کلید مینیاتوری رو قطع میکنه و خودش هم قطع میشه با بقیه مینیاتوری ها عالی عمل میکنه و لازمه بگم که ارت درست و حسابی نداره. یه برقکار آوردم گفت چک کرد و رفت دیگه جواب نداد و گفت دستم بنده. مشکل از چی میتونه باشه راهنمایی کنید ممنونم میشم
    با سلام و احترام
    دوست عزیز کلید حفاظت جان نمیتونه فیوز مینیاتوری رو قطع کنه، به نظر میرسه که ابتدا فیوز مینیاتوری بنا به دلایلی قطع میشه و پس از او حفاظت جان هم عمل میکنه. از اونجا که نوشتید این اتفاق بدون مصرف کننده هم اتفاق میفته با فرض درست و اصولی بودن طراحی سیم کشی ساختمان و سالم بودن خود فیوز مینیاتوری، عامل اون هر چی هست برمیگرده به اجرای سیم کشی و/یا کلید و پریزهایی که در مسیر اون فیوز مینیاتوری هستند، اول باید چک شود که آیا امکان آب ریزی بر روی اون کلید و/یا پریزها وجود داره یا نه؟ اگر نبود باید فیوز اصلی قطع و کلیه کلید و پریزهای اون مسیر چک بشه که مطمئن شد کاملا سالم هستند و سیم بندی آنها هم درست انجام شده. اگر تمام این موارد بررسی شد و مشکلی نبود در مرحله بعد باید سیمهای درون لوله های این مسیر بررسی شود.
    از آنجا که نوشته اید با برق ساختمان آشنایی ندارید بدلیل خطرات جدی کار با برق، حتما برای رفع مشکل از یک برقکار مجرب استفاده نمایید چون پیدا کردن منشا اینگونه مشکلات آسان نبوده و گاها برای برقکار هم سخت میباشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooriya.mgh نمایش پست ها
      با سلام به شما ......
      خرابی کلید محافظ Fi..,می‌تواند باعث،قطع فیوز مینیاتوری
      شود ..یعنی اول خودش،و سپس،بلافاصله فیوز مینیاتوری قطع می شود..وبه اصطلاح بالا می زنه ...
      یک همچین مشکلی در برق منزل خودم اتفاق افتاده بود. .،،
      که با تعویض،کلید محافظتی Fi مشکل حل شد ..
      یعنی بدون هیچ اتصالی در برق منزل خودش،
      خود بخود قطع می کرد ..رفتم از مغازه‌ای که خریده بودم
      پس دادم ،،یک مارک دیگه گرفتم ،،،،..
      شما برای ازمایش،..:ابتدا ،::کلید محافظتی Fi را مستقیم بدون هیچ. مصرف کنندهای به برق وصل کنید ..ببین ایا
      این کلید سالم هست یا نه ،،،لازم است که قبل وصل کردن
      حتما فیوز مینیاتوری در سر راه قرار دهید ....
      (نگفتید که این کلید محافظتی چند امپر هست ).....
      ، ،،علت دیگر هم می‌تواند از نشتی کوچکی در این خط
      ( در این مسیر ).باشد ...
      فیوز مینیاتوری نشتی جریان را تشخیص نمی دهد,, و به محض وصل,, کلید محافظتی Fi مدار را قطع می کند .....
      ..
      موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X