اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب کلید اتوماتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

انتخاب کلید اتوماتیک

با سلام
    چنانچه دوستان در خصوص نحوه کلید اتوماتیک و انتخاب آمپر آن اطلاعاتی در دست دارند لطفا ارسال نمایند

با تشکر

پاسخ : انتخاب کلید اتوماتیک

میشه اطلاعات دقیقتری بدید !
    که این چیه و برای چه کاریه ؟

دیدگاه

پاسخ : انتخاب کلید اتوماتیک

با سلام،
      در رابطه با کلید اتوماتیک مباحث زیادی موجود میباشد من در بضاعت خودم مطالبی را در این باره عنوان میکنم.

کلید اتوماتیک در اصل جزئ خانواده فیوز ها بوده و در اصل از تجهیزات حفاظت در برابر شوک های جریان میباشد.
      در سال های گذشته جهت حفاظت مدارهای قدرت از فیوز استفاده میشد که در دسته های مختلف جهت کارهای مختلف استفاده می گردید .فیوزهای
      کند و تند.
      بعد مبحث فیوز های مینیاتوری پیش آمد و در صنعت جای خود را بخوبی باز نمود بدلیل اینکه دیگر فشنگی فیوز نمی سوخت و فقط کلید روشن به حالت خاموش تغییر حالت داده که به آن Trip می گویند . بسیار هم مرغون به صرفه میباشد.

شکل جدید تر و همچنین در آمپراژ بالا مثلاً از63 امپر تا 6300آمپر را توسط کلید های اتوماتیک یا circuit breaker محافظت می کنند.
      کلید های اتوتیک دارای حفاظت های بیشتری جهت خطوط قدرت میباشد و با تنظیم هر آبشن آن می توان آنرا کنترل نمود همچنین میزان دقیق آمپری که
      مجاز به عبود از کلید میباشد نیز بر روی کلید میتوان تنظیم نمود.

کلید های اتوماتیک در آمپراژ بالا حالت دستی و هم حالت موتوری دارند که فراخور کار و بودجه می توان موتوری را تهیه نمود که با یک مدار فرمان بعد از Trip مجددا روشن شود.

در ساخت کلید های اتوماتیک از روش های زیادی استفاده می شود برخی کلیدهای اتوماتیک هوائی، کلید اتوماتیک کامپکت، کلید اتوماتیک کشوئی و ...

اصول کارکرد این کلید نیز از طریق میدان مغناطیسی هسته داخل آن میباشد بر اساس قانون شار مغناطیسی : هر گاه جریانی از یک هادی عبور نماید در اطراف آن میدان مغناطیسی تولید .....

امید وارم اطلاعات ناچیز من قدری کمک نماید.

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X