اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر یا اینورتور برای موتور سه فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

دیمر یا اینورتور برای موتور سه فاز

درود بر دوستان برای موتور یا بهتر بگم فن 3 فاز ارزونترین دیمر یا اینورتور برای کم زیاد کردن دور فن چی پیشنهاد میدین ؟ و اینکه ترجیحا بشه بعدا هوشمند کرد با اینترنت اشیا از راه دور سرعتش کم و زیاد کنیم

درود
    برای کنترل دور موتورهای سه فاز از PWM استفاده میشود نه دیمر .قیمت آن هم بسته به توان موتور میتواند تا چند ده میلیون تومان متفاوت یاشد. شما ابتدا باید مشخصات موتور وکنترلی که میخواهید روی آن داشته باشید را اعلام کنیدتا بتوانیم راهنمایی لازم را انجام دهیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
      درود
      برای کنترل دور موتورهای سه فاز از PWM استفاده میشود نه دیمر .قیمت آن هم بسته به توان موتور میتواند تا چند ده میلیون تومان متفاوت یاشد. شما ابتدا باید مشخصات موتور وکنترلی که میخواهید روی آن داشته باشید را اعلام کنیدتا بتوانیم راهنمایی لازم را انجام دهیم.
      ممنون برق کاری که الان برامون کارای نصب انجام میده بهش میگه اینورتور به قول شما شاید اسم دقیق علمیش همینه فن های بزرگ 140*140 که در گلخانه ها مرغداری ها و سایر سوله ها استفاده میشن که خوب دقیق توانشون نمیدونم مگر عکس بگیرم یا اینکه ما یک چیز متوسط در نظر بگیریم فقط گزینه ای هست که بشه هوشمندش کرد؟

دیدگاه

درود
        روش راه اندازی کنترل دور موتور های سه فاز PWM است و نام دستگاهیکه اینکار را انجام میدهد اینورتر است. به هر حال اگر با خاموش و روشن کردن هواکش در بازه های زمانی یا به محض بالا رفتن دما یا رطوبت در گلخانه میتوان به منظور رسید، خب از همان کنترلر دما و رطوبت میتوان برای فرمان به کنتاکتور موتور استفاده کرد و موتور را خاموش و روشن کرد اما اگر هواکش باید همواره روشن باشد منتها با دورهای متفاوت راهی بجز اینورتر وجود ندارد که آنهم با توجه به توان موتور و کنترل دوری که میخواهید انجام دهید باید تهیه گردد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها
          درود بر دوستان برای موتور یا بهتر بگم فن 3 فاز ارزونترین دیمر یا اینورتور برای کم زیاد کردن دور فن چی پیشنهاد میدین ؟ و اینکه ترجیحا بشه بعدا هوشمند کرد با اینترنت اشیا از راه دور سرعتش کم و زیاد کنیم
          سلام و درود
          تنها راه عملی استفاده از اینورتر است که میتونید با اپلیکیشن روی موبایل هم از راه دور سرعت الکتروموتور را کم و زیاد کنید. به اینورتر درایو یا VFD یا VSD هم میگن که برای کنترل دور الکتروموتور استفاده میشه.
          جدیدترین ویرایش توسط آقاپور; ۱۰:۱۸ ۱۴۰۳/۰۱/۱۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط motorcontrol.ir نمایش پست ها

سلام و درود
            تنها راه عملی استفاده از اینورتر است که میتونید با اپلیکیشن روی موبایل هم از راه دور سرعت الکتروموتور را کم و زیاد کنید. به اینورتر درایو یا VFD یا VSD هم میگن که برای کنترل دور الکتروموتور استفاده میشه.
            با تشکر از شما اگه براتون مقدور بود یک مدل رو برام لینکشو بفرستین که اپ هم داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pariseiran نمایش پست ها

با تشکر از شما اگه براتون مقدور بود یک مدل رو برام لینکشو بفرستین که اپ هم داشته باشه
              با سلام و درود.
              برند اینورتر اینوت این قابلیت رو داره. قابلیت ارتباط با اپلیکیشن موبایل از طریق بلوتوث/وای‌فای که از اون طریق میتونید مانیتورینگ انجام بدید. البته همه مدلهاش نداره. مدل خاصی که invt GD350A هست این امکان رو در اختیار شما میگداره. لینک فرمودید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
              motorcontrol.ir/brands/invt

البته اگر اطلاعات دقیق تر از کار بدید راهنمایی میکنم.
              امیدوارم مفید باشه. موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط motorcontrol.ir نمایش پست ها

با سلام و درود.
                برند اینورتر اینوت این قابلیت رو داره. قابلیت ارتباط با اپلیکیشن موبایل از طریق بلوتوث/وای‌فای که از اون طریق میتونید مانیتورینگ انجام بدید. البته همه مدلهاش نداره. مدل خاصی که invt GD350A هست این امکان رو در اختیار شما میگداره. لینک فرمودید، میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
                motorcontrol.ir/brands/invt

البته اگر اطلاعات دقیق تر از کار بدید راهنمایی میکنم.
                امیدوارم مفید باشه. موفق باشید.
                لطف کردین دوست عزیز من برای مرغ داری میخوام میخوام به صورت اتوماسیون بشه از راه دورم بتونم تغییرات انجام بدم به جای plc از esp32 استفاده کردم تقریبا یکساله خوب جواب گرفتم الان تنظیم اینلت ها همون پنجره که با دینام یا وینچ انجام میشه و یکی هم کنترل سرعت فن ها انجام بشه عالیه خودم یه تحقیق میکنم مشکلی بود از شما هم کمک میگیرم البته به ذهنم رسیده به جای اینورتور از حالت تایمی استفاده کنم که در حالت کار با تمام توان کار کنن ولی نهایت ۷ دقیقه بعد به صورت زوج یا فرد هر کودوم چند دقیقه استراحت که اینا همش بستگی به شرایط اونجا داره کودومش بهتره براشون که باید ازمون خطا کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X