اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شدت جریان و رابطه ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شدت جریان و رابطه ولتاژ

سلام دوستان من دوتا ماژول کاهنده دارم یکی Xl4015e1 و یکی LM2596s وقتی به ولتاژ 20 با جریان 4A وصل میکنم و میخوام ازشون 4.2 ولت 4 آمپر بگیرم نمیشه! علتش چیه ؟ چیکار باید کرد ؟ یا اصلا ماژولی هست ولتاژ کم بشه جریان کم نشه ( منبع هم یک ترانس 16 ولت 4 آمپره که با پل دیود و خازن به 20 میرسه ) * به منبع های دیگه مثل شارژر هم تست کردم همین حالت بود * در حالت کلی توانایی 4.2v با آمپر 2.5 و به صورت میانگین 2.4 الی 2.3 به اون 4 آمپری که هست نمیرسه
    جدیدترین ویرایش توسط nikandr; ۱۵:۲۱ ۱۴۰۳/۰۵/۲۲.

نوشته اصلی توسط nikandr نمایش پست ها
    سلام دوستان من دوتا ماژول کاهنده دارم یکی Xl4015e1 و یکی LM2596s وقتی به ولتاژ 20 با جریان 4A وصل میکنم و میخوام ازشون 4.2 ولت 4 آمپر بگیرم نمیشه! علتش چیه ؟ چیکار باید کرد ؟ یا اصلا ماژولی هست ولتاژ کم بشه جریان کم نشه ( منبع هم یک ترانس 16 ولت 4 آمپره که با پل دیود و خازن به 20 میرسه ) * به منبع های دیگه مثل شارژر هم تست کردم همین حالت بود * در حالت کلی توانایی 4.2v با آمپر 2.5 و به صورت میانگین 2.4 الی 2.3 به اون 4 آمپری که هست نمیرسه
    LM2596s بیشتر از سه آمپر نمیتونه بده و کنترل جریان داره اما Xl4015e1 تا پنج آمپر میتونه بده اما هر دو به شرط کنترل دما ، اگه دما بالا بره جریانو کم میکنه
    برای شارژ باتری های لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر علاوه بر کنترل ولتاژ ، کنترل جریان بسیار اهمیت دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط axiom2600 نمایش پست ها

LM2596s بیشتر از سه آمپر نمیتونه بده و کنترل جریان داره اما Xl4015e1 تا پنج آمپر میتونه بده اما هر دو به شرط کنترل دما ، اگه دما بالا بره جریانو کم میکنه
      برای شارژ باتری های لیتیوم یون یا لیتیوم پلیمر علاوه بر کنترل ولتاژ ، کنترل جریان بسیار اهمیت دارد
      من حالت بدون گرما رو هم تست کردم بالاترین حد آمپرش در 4.2 ولت همون 2.5a هستش حالا از 4 آمپر 3 آمپر هم میتونست بده خوب بود رو ولتاژ 4.2 ولی نمیشه اما خب مثلا خودتون میدونید پاور کامپیوتر 5 ولت تا 30 آمپر و 40 آمپرم داره یا یه سری منبع تغذیه ها. اگه راهی یا ماژولی بود که همین 4.2v رو با آمپر بالاتر 3 بدست بیاد عالی میشد

دیدگاه

1- جریان کشی 4.2 ولت رو چگونه اندازه میگیرید؟ دامی لود دارید؟
        2- اگه انتظار عملکرد مشابه پاور کامپیوتر را از این تک آی سی دارید باید یک مدار تقویت سویچینگ و یک مدار کنترل جریان به این ماژول اضافه کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X